Se pridružujem Daisynem mnenju o Mišek, zasluži si najmanj svoj post. Dušica zlata je vsem pomagala z nasveti, pozitivnim pristopom, skratka ENA A ženska. Mirno, srečno, zdravo, nosečnost! Pa da bi se nam mal javila s svojimi občutki.
teja* iskrene čestitke!
Grethy, s Pikovit sem vaju prezrla čist zato, ker Daisy ni bila dolg gor, pa sem upala, da kak pir pade ...
Hec. Včeraj sem prilezla s kavča po 2 urni komi prehodnega značaja. Komi sem se vklopla, se je pa že začel boj, kdo bo prej v kopalnici. Luzer pelje pa psa še zadnjič lulat
. Sem prebrala komentar tvojega dragega, luštkan, res.
Pikovit, dej mi geslo, ko se ga spomniš. Veš da moram videt za katero bomo dekišno tule gor zganjale.
Pija, jst sem še čist out od našega novega člana. Gre pa počas na bolš in bom menda kak večer tudi še lahko z vami požurala. Ti berem, da se pridno pikaš. Močno navijam zate. Kdaj bomo tipkovnice polivale spet!?
Daisy, močno pohvaljena, da si kišto iz službe privlekla. Drugač grem pa jaz v torek po inekcije in menim, da je zadnji čas za ogrevanje. Boš moj sparing partner
? Najbolš, da maš mašino kr cel cajt doma, ker formo je treba vzdrževat.
Vijolica, si se sama piknila
Abra, sem slišala, da pivo polipe, al kar koli že.... spremeni v prah.
Mismis tebi pa o koristih piva menda ni treba razlagat.
Skratka zvečer punce bi lahk spet mele pirjado.... jst bom po 8ih berajt, moram gospodinjit in na hišo it delat (zato ma izgovor, da nisem v službi na nadurah
) ...