Danes sem malo pozna, sem bila še na faksu, zdej pa lepo po vrsti vse podelat...
moni29, glede tvojega vprašanja je zelo težko odgovoriti, ker nisem v MB. Ampak ena od naših bork je imela ravno sedaj v aprilu razgovor v MB, in ko je prišla na razgovor so ugotovili, da je ravno pravi čas, torej tik pred
. Zato so ji rekli, da naj počaka
in takoj začne jemati tablete, ter da bo konec maja že punkcija. Mogoče boš tudi ti te sreče.
mateja.goljev, kako je tvoje počutje. Si kaj boljše?
Pikovit, sej vem, da me nisi pozabila. Samo zadnje čase si tako malo tukaj gor, da te kar že orenk pogrešam. Pa saj bo. Lepo se imejta na morčku, naužij se sonca in pridi nazaj čokoladno zagorela
Vijolica30, kako ti napreduješ,
torej še ni, se pravi da jutri zjutraj delamo testek?
Zvezdica, glede tvojega vprašanja o punkciji, je čisto odvisno od tvojih foliklov, kako hitro bodo rastli. Jaz imela imela v prvem kratkem postopku punkcijo na 10 dan ciklusa. Kako je bilo na razgovoru, a smo zmagali ali ja?
Titi3, jaz sem na GK LJ, tam dobimo poleg lokalnega anestetika tudi inekcijo ketonala v rito. Sama punkcija mene ni bolela čisto nič, vendar pa je res, da sem pridelala samo 4. celice. V katerem centru si pa ti?
Grethy, joj škoda res, da ti niso prej odkrili to cisto. #&%%###998###. Ampak poglejmo s pozitivne stvari, če bi ta cista vplivala na vgnezditev, je veliko bolje, da ti jo odstranijo čimprej. Pa še ena pozitivna stran vsega tega je, namreč če greš junija po otroke, boš skupaj z mano na UZ-jih. Pa reci, da to ni lepo
Mavrica72, kaj jaz to berem, živčki. A morava ponoviti vajo, lepo možgane na off in jutri na UZ, kjer boš videla in slišala svojo pikico. Mogoče sta se pa prijelo obe? Kdaj pa imaš UZ? Zjutraj ali popoldne? No v vsakem primeru ti želim veliko sreče
in čimprej nam sporoči lep rezultat
Jadrnica, lepo da si OK? Sej 2. maj bo pa tudi tik tak tukaj.
WP, kako je kaj ti zadetek. A si, si opomogla. Kako napreduje diploma. Kar se tiče tvojega vprašanja glede pinki, pa mislim, da je bil to njen drugi postopek. mislim da sem to prebrala v enem od njenih postov
Kajsica, ti pa take limonaste kure delaš. Ni kaj pridna si, kako nama kaže, a bova junija skupaj?
Mala81, ti si v MB, kajne? Koliko časa si pa ti čakala na postopek po tem, ko si opravila razgovor?
Sonček33, hvala za pivo. A vidiš skozi moj računalnik, da ga ravno srkam poleg tega tipkanja? Kako si ti, še malo pa bo tvoj 28. tudi tukaj
Daisy, I SAY Hay
Dakec, kaj je dej, a je hudič babji pršu?