writing-img

RE: Plenice za ponoči, katere?

clock-img

08.04.2008, 21:36

clock-img

Tende

pencil-img

96

Mi imamo za ponoči Pampers dry baby in se fino obnesejo že ves čas, za podnevi imamo pa kar kake navadne, cenejše.

clock-img

08.04.2008, 21:37

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

jaz imam podnevi in ponoči enake...mogoče imaš res prevelike, pa lulčka morš naravnost navzdol obrnit, da naravnost teče

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

08.04.2008, 23:35

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

Fixies vijolicne

Tudi te so super, samo jih pri nas ne dobim in se moram peljati 35 km po njih...user posted image

clock-img

09.04.2008, 09:37

clock-img

country

pencil-img

266

Jaz imam pa racmanke. Sicer jih dajem na rit punčki, ampak ne premočijo, medtem, ko papirnate velikokrat so.

clock-img

09.04.2008, 09:52

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem pri našem drugem otročičku od vsega začetka uporabljala Aktive Fit (Pampers) in ne vem, če so mu v vsem času enkrat prepuščale. Jaz sem z njimi v glavnem ful zadovoljna.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

09.04.2008, 12:47

clock-img

neni

pencil-img

577

Predlagam ti, da si od kake prijateljice ali znanke sposodiš št.3 in sprobaš. Jaz sem ugotovila, da je bolje, da imamo malo premajhno plenico, ki se bolj prilega, sploh okrog nogic, ker drugače je šlo vse ven. Po moje imaš problem s povijanjem.

Moj user posted image  ima 6,5 kg in 5m in smo šele sedaj prešaltali na številko 3. Smo že enkrat prej probali, pa je šlo vse mimo, smo šli nazaj na 2.

lp Neni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem