writing-img

RE: OBALA

clock-img

23.04.2008, 15:34

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Lahko bi se res enkrat dobile zunaj na kaviciuser posted image .......Kdaj pa?
Jaz zdej grem na dopust v nedeljo, tako da se lahko zmenimo enkrat maja če ste za to?
Ma itak je zdej lepo vreme, tako da bi lahko izkoristle lepo vreme,kajne?
No, pa zmente se.....user posted image

clock-img

23.04.2008, 17:49

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Ja, punce, najboljše, da kar določimo nekaj datumov - predlogov, pa izberemo. Po moje, ker smo večinoma v službi, bi bila najboljša kakšna sobota popoldne (ali pa dopoldne, ne vem se je za zmenit).

Datum - predlogi:
1. 10. maj
2. 17. maj

Kraj - predlogi:
1. na sredi med Koprom in Portorožem - Izola, tudi za to, ker ko bomo enkrat nosečke, bomo večinoma pristale na hribu v Izoli.

2. Kavarna Luška kapitanija, ker je blizu parkirišče in sprehajališče, tiste, ki že imamo falote doma, lahko pridemo z njimi

Ura - predlog:
17,30

Razpoznavni znak srečanja:
otroški copatki - za srečo, da bomo kmalu user posted image

Sama navijam za 10. maj, Luška kapitanija.

Kaj pa ve?

clock-img

23.04.2008, 18:29

clock-img

Hator

pencil-img

756

Jaz sem tudi za kofetek, mogoče celo rajši dopoldne.
Kaj pa KP - npr. kje v Supernovi?

Punce, mogoče vpr., koliko ste kaj stare?

clock-img

23.04.2008, 18:52

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Super, lahko tudi tam in dopoldne je tudi čisto Ok. Sem za.

Imam 38,5.

clock-img

23.04.2008, 21:15

clock-img

witto

pencil-img

1014

Dober večer dekleta, kako sta kaj preživele dan? Kavicauser posted image ........se strinjam, ampak 10.5. glih delam popldanuser posted image , nedeljo sem pa fraj. Delam namreč v trgovini. Jast bom oktobra 30 

clock-img

24.04.2008, 12:08

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

10 bi bil pri meni OK, ker sem na dopustu.user posted image  Mladauser posted image pa 30, čez dva meseca 31.user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

24.04.2008, 12:42

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ciao punceuser posted image user posted image user posted image
Jaz grem zdej kot sem že povedala v nedeljo na dopust in nevem kdaj točno pridem,upam da bom do 10 že nazajuser posted image ....prav bi vas rada spoznalauser posted image user posted image user posted image
Jaz vas bom pravočasno še obvestila, če se vam pridružim.user posted image ........kar se pa tiče mesta, meni odgovarja tudi Koper, nimam pa nič proti niti kakšen problem, da bi se kam drugam zapeljalauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

24.04.2008, 12:43

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Stara pa sem 27, čez dva mesca 28user posted image

clock-img

24.04.2008, 13:46

clock-img

teičy

pencil-img

92

Meni tudi odgovarja 10.5. Bolj kot Supernova mi odgovarja en barček na sončkuuser posted image user posted image user posted image

Drugače, pa sem stara 26 letuser posted image

clock-img

24.04.2008, 13:48

clock-img

teičy

pencil-img

92

če pa tisti dan katera dela se lahkko zmenimo en drugi dan popoldan, ker predvidevam da dopoldne druge delate....

clock-img

24.04.2008, 13:50

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

lahko se zmenimo tudi na kakšni terasi v portorožu. recimo zraven igral, da bo še za otroke kaj zraven... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

24.04.2008, 14:04

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Lahko ja v Portorožu.....user posted image .........kaj se potem zmenimo za 10maja?
Ob kateri uri?

clock-img

24.04.2008, 14:08

clock-img

amor real

pencil-img

939

Ciao, pupe siz obale!

Vidim, da se pogovarjate o ginekologih na obali. Jaz sem najprej pred leti hodila k dr. Arhar (hvala bogu je šla v penzijo - KATASTROFA) potem sem bila pri dr. Miloševiču (katastrofa). Če pomislim koliko let sva z mojim dragim izgubila kar tako, ker so določeni ginekologi AJD CIAO! V septembru 2006 sem šla do dr. MERLA v Postojno user posted image  . Kljub nerednim menstruacijam, PCO-ju, prekomerni teži sem sedaj v 18. tednu nosečnosti - zanosila po naravni poti. Prav pri neplodnosti je ful pomembno kakšnega ginekologa imate in koliko se sploh spozna na neplodnost. Tudi z dr. Ravnikarjem v Izoli sem bila ful nezadovoljna, ker zame NI ČLOVEK in NIKOLI NE BO !!!!! Ko sem šla pred leti k njemu na posvet glede neplodnosti me je tako grdo odlsovil, češ naj shujšam in potem naj pridem k njemu in da sem za svoje težave kriva sama, pač bo treba gobec zapret in manj žret. Pri dr. Merlu pa je bilo vse drugo, ko mi je razložil, da žal pri PCO-ju ni vse odvisno od količine hrane, ki jo poješ, ampak o tem kako telo sprejme to hrano in jo "predela". Tudi hujšanje gre pri PCO zelo, zelo počasi.

clock-img

24.04.2008, 14:27

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Pozdravljena Amor real, kar se tiče Dr. ravnikarja ti verjamem, da ti je marsikaj rekel da ti  je potem bilo nerodno, ampak tak je, DIREKTEN. Žal ene punce ga razumejo ene pa ne,....meni je res odličenuser posted image
No, razumem te, vem kako je če imaš slabe izkušnje jaz jih imam z Vitezico in zato ga bom zamenjala.
Zelo sem vesela zate da ti je ratalouser posted image  in želim ti zdravegauser posted image
Ciao!

clock-img

24.04.2008, 20:34

clock-img

Hator

pencil-img

756

Jaz jih imam 28.
Bo treba naredit seznam za kofetkanjeuser posted image

clock-img

24.04.2008, 22:25

clock-img

glen

pencil-img

1870

Punce,jaz se vam tudi pridružim.
Sem iz Portoroža.Stara 28(no v torek 29.jih dopolnim 28).
Doma imamo skoraj 4 letnouser posted image .Nov. sem imela ss v 11 ted. zdaj pa počasi v nove boje.
Jaz sem za Portorož,10.maja Bar(slaščičarna) pri igralih

clock-img

24.04.2008, 22:29

clock-img

glen

pencil-img

1870

Aja,moja gin, je bila dosti let Rožič.Postala je prava katastrofa.
Seveda sem jo menjala in sedaj je moj gin. dr Daeisingler.Fuuuuuuul zadovoljna.
Glede Ravnikarja,pa se strinjam da je zelo realen.
Jaz sem imela samo dobro izkušnjo z njim,je pa res znan po tem, da enostavno neprenese bolj močnih žensk in da zna biti zelo krut do njih

clock-img

24.04.2008, 22:43

clock-img

witto

pencil-img

1014

Dober večer, kako ste preživele dan? Upam, da se bo tako vreme obneslo tudi čez vikenduser posted image , ko sem fraj. A ste se dogovorile za datum za kavico? Jast 10. žal nemorem, je moja popldanska izmenauser posted image

clock-img

27.04.2008, 15:40

clock-img

metuljcek27

pencil-img

137

Hello pupice...
Kot sem obljubila sem se javila čeprav malo bolj kasno...Sem bila pri dr.Smaili...Nisem mogla verjet,da obstajajo taki G.Ona je sicer še mlada ampak ful prijazna in vse ti lepo razloži.Sploh nisem čutila pregleda...Res je super,toplo priporočam...semuser posted image v 7 tednu in moram počivat zaradi rjavega izcedka,dobila sem tudi dabroston,da se izcedek ustavi.Zdaj pa moramo počakat do 13.05.in stiskat pesti,da bo vse ok....user posted image

clock-img

28.04.2008, 08:54

clock-img

teičy

pencil-img

92

bravo metukjcek27user posted image
držim pesti da bo vse okuser posted image  in da bo tvoj trebušček rastel in rastel....user posted image

clock-img

28.04.2008, 09:51

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Samo uletim s komentarjem na dr.Smailo....imela sem jo pri porodu.
Enkratna,strokovna....pa čeprav mislim,da je dve leti nazaj komaj dobro začela na porodnem. Res je prijazna,pomirjujoča,lepo me je zašila....in takrat je njena hčerkica bila še tak mali radovedni taček in jo je enkrat pripeljala gledat novorojenčke.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

28.04.2008, 11:23

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Še nismo odpotovali, oba z user posted image  sva zbolela....tako da bo dopust še malo počakaluser posted image .
Kaj zdej, ste se zmenile kdaj in kje za kavico?
Šnucika....ma ta G je tu na obali?

clock-img

28.04.2008, 12:41

clock-img

witto

pencil-img

1014

en topel in prijeten pozdravček vsem skupaj. user posted image  kaj je zdaj z kavico? Jast 10.5. nemorem, delamuser posted image

clock-img

28.04.2008, 12:50

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Sej tudi jaz nevem če bom 10user posted image
Ma sej ni važno,  vi povejte kadar imate čas in kdaj lahko pa se bomo zmenile, jaz sem itak doma....imam čas 24huser posted image .
Naj vsaka napiše kdaj lahko, pa bomo tako lažje vskladile, dogovorjeno?
Začnite...

clock-img

28.04.2008, 13:08

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Še nismo odpotovali, oba z user posted image  sva zbolela....tako da bo dopust še malo počakaluser posted image .
Kaj zdej, ste se zmenile kdaj in kje za kavico?
Šnucika....ma ta G je tu na obali?

Ja,v Izoli,v bolnici.
dr.Smajila Andreja,meni je pustila eno zelo pozitivno izkušnjo!user posted image
drugače oa že leta hodim k Naumovskemu in sem z njim zadovoljna....res,da imava zelo odprt odnos in me malo bolj gleda zaradi moje bolezni (imela sem raka na ščitnici)

kaR te ne ubije,te okrepi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem