writing-img

RE: OBALA

clock-img

17.06.2008, 13:21

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Lahko bi res še kakšna prišla, pa nismo valjda samo mi iz Kopra?user posted image
Ok, potem pri vhodu za plažo ob 10.00h....jaz bom zopet prišla z mojouser posted image in me boste spoznale po njeni rdeči rutkiciuser posted image
Sej cel Koper me že pozna po user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2008, 09:57

clock-img

witto

pencil-img

1014

A velja za jutri? ob 10 pri palmi?user posted image

clock-img

21.06.2008, 18:42

clock-img

Hator

pencil-img

756

Glih sem hotela vpr.
Jaz sem za. Pri palmi-popo. Witto, po čem te že prepoznam?

clock-img

21.06.2008, 19:09

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Mene ne boste prepoznale po user posted image , ker je včeraj skotila in bo doma, tako da nevem, vam še javim, kakšno maskoto bom vzela s sebojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2008, 21:13

clock-img

witto

pencil-img

1014

Dober večer, jast sem ravno prišla iz službe, in žal moram javit, da me jutri nebo, ker moram delatuser posted image . Ma prav mi ni usojeno, da vas spoznamuser posted image . Škoda

clock-img

21.06.2008, 23:09

clock-img

Hator

pencil-img

756

Joj, a zdej sploh katera pride al rajši prestavimo??? Javite, da ne hodimo zastonj.

clock-img

22.06.2008, 11:12

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Jaz sem čisto pozabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res mi je zelo žal!!!!
Pa tako sem se veselila, da se spoznamo!!!!!user posted image

clock-img

22.06.2008, 12:45

clock-img

Hator

pencil-img

756

BebiIII, jaz tud pol nisem šla, ko se včeri pol ni več nobena javila, Witto je rekla, da ne more, pol sva pa mislim, da ostali samo midve. Tako da ne se sekirat. Saj v tretje gre pa rado!!!! Jaz se tudi veselim, da vas spoznam. Bova pa počakale še na Witto.

clock-img

23.06.2008, 09:51

clock-img

teičy

pencil-img

92

joj pupce, če verjamete ali ne sm tudi jaz čisto pozabla. z user posted image  končujeva stanovanje in se nam malo mudi pa sva cel vikend delala in mi je šlo iz glave. sreča da ni nobena ostala sama in čakalauser posted image  kr bi mi bilo res hudo. verjetno pa bo res rado šlo v tretjeuser posted image .

clock-img

30.06.2008, 18:19

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Ojla,

moja malenkost je bila na dopustu user posted image user posted image , tako da me ni bilo, ampak naslednjič sem definitivno zraven.... user posted image  Samo zdaj je veliko dopustov, tako da ne vem, koliko nas bo sploh lahko prišlo... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

24.07.2008, 14:35

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Kaj je zdej??????
Se bomo dobile na kavici ali ne??????
Jaz in Teičy sva se že spoznale in je res super punca, je v trtjem mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz predlagam da se dobimo enkrat v začetku Avgusta meseca, kaj pravite?

clock-img

24.07.2008, 14:37

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Jaz sem za!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

24.07.2008, 15:30

clock-img

teičy

pencil-img

92

joj BEBII hvalauser posted image
Tu si tudi super puncauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi za. naj se še katera javi.
mogoče bi pa lahko poslale z.sporočilo tistim ki so že takrat hotele pridet. kaj pravite?

V glavnem upam. da nam res uspe, ker je prav lepo ko spoznaš nove ljudi, malo poklepetaš, se nasmeješ in ugotoviš kako je ta svet majhen....user posted image

clock-img

24.07.2008, 21:08

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ja res je Teičy, se strinjam s teboj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No zasebna, sej lahko tudi tu napišemo datum, ki ga izberemo, mislim naj vsaka napiše kdaj ji paše in potem se odločimo!
Evo jaz pravim za 4.8- ponedeljek enkrat proti večeru nevem okoli 5-6 ure, vem da nekatere delate, tako da vi se odločite za uro magari, jaz se vam bom kar prilagodilauser posted image

clock-img

24.07.2008, 21:23

clock-img

witto

pencil-img

1014

Dečve jast sem tudi tu user posted image . Sicer sem še na bolniški, ampak kako uro za pijačo in, da vas končno spoznam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 21:24

clock-img

witto

pencil-img

1014

Hotela sem povedat,da si lahko vzamem časuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 21:38

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Super že četrtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dejmo, kje ste še ostale?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 21:45

clock-img

witto

pencil-img

1014

1.8.(petek)npr. Kapitanija?

clock-img

24.07.2008, 21:53

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Možeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.07.2008, 22:00

clock-img

witto

pencil-img

1014

Določite uro,ker verjetno marsikatera dela do 16-17.Meni ustreza kadarkoliuser posted image

clock-img

25.07.2008, 08:38

clock-img

teičy

pencil-img

92

oj!
meni petek 1.8. ne ustreza kr imam že neki drugega tako da jaz ostajam za ponedeljek 4.8.user posted image

Če bo šlo to skozi bo superuser posted image

Lp

clock-img

25.07.2008, 08:40

clock-img

crvicek

pencil-img

840

Moje drage primorke, tudi jaz bi se vam zelo rada pridružila in vas spoznala, a žal sem službeno v tujini, tako da pridem šele 11.8. na obalo. Upam pa, da se vam bom lahko drugič pridružila, če ste za?

P.S. Joj jaz pa tako pogrešam vonj morja, sploh SLO. Šele zdaj se zavedam kako je naša dežela lepa. Vam že prav malo zavidam.

clock-img

25.07.2008, 08:51

clock-img

pikipu

pencil-img

212

Ojla, pupce, sem tudi jaz za. Mi je vseeno, kateri dan, sem do 18.8. na dopustu. Bi bila pa vesela, če se dobimo okoli 19. ure. Zaradi malega prej sploh ne morem.

No, sem bila pa tudi jaz tistega 25.5. pri Kapitaniji in nisem nobene vidla. Sem iskala kakšnega kužeka, ampak ga nisem našla user posted image . Moj dragi je kar p....., kaj si se pa zmenila, kaj se niste zmenle za kak znak, ali kaj? Sem prišla z mojim user posted image , po tem pa sva se šla v peskovnik igrat.

Torej za, zmenimo se za datum.

Lepo se imejte, danes je zadnji dan službe pred dopustom, komaj čakam, da grem domov!!!!

clock-img

25.07.2008, 09:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.07.2008, 09:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem