cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj še delate pogleg službe (za denar)?

clock-img

08.04.2008, 12:06

clock-img

kovač

pencil-img

679

Gapisala, a ti pol kasiraš za čiščenje pisarne 17 eurov na uro?

clock-img

08.04.2008, 12:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Pospravljate? Lektorirate? Pazite otroke? Karkoli...

Koliko vam to nanese na mesec?

Jaz igram Loto... z izgubo. user posted image

ko sem imela še čas sem delala vse zgoraj našteto.

clock-img

08.04.2008, 13:49

clock-img

andie

pencil-img

427

Še delam ne, razn diplomo tu pa tamuser posted image
Ja, loto igram, pa še nikol niti 4 nism doblauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 13:58

clock-img

Anonimen

A lahk odgovarjamo tud tisti, ki nimamo službe?user posted image

Čistim hiše (privat) in  pišem v eno revijo.

S tem se ne da preživet, je pa boljše kot nič.

Aja poleg tega pa delam, da bom čimprej mela pogoje za zaposlitevuser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

nič...pa bi nekaj pa nimam idej kaj. čistit se mi ravno ne da :) še doma ne :) nimam pa  nobenga tazga konkretnega znanja d abi lahko kaj inštruirala al pa kej :(

clock-img

08.04.2008, 14:13

clock-img

mighi

pencil-img

71

Nič, ker pridem iz službe zmatran kot cunja. Mislim, da žena enako, pa sva rajši skupaj še tistih par uric preden gremo spat. Veliko delo je pa tudi vzgoja, samo nplačano z $
user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:17

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: mighi

preden gremo spat. Veliko delo je pa tudi vzgoja, samo nplačano z $
user posted image

Tega pa nisem vedela.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.04.2008, 17:24

clock-img

dory

pencil-img

8852

Inštruiram angleščino,vse nivoje , prevajam in bom če bo tko kazal kmal odprla kak popoldanski s.p.

clock-img

08.04.2008, 21:55

clock-img

janca

pencil-img

309

Saj ni treba da si odvisen od moških. Pač, če moški več zasluži plača položnice, registracije, dopust, plača večkrat v trgovini kot  ženska ipd. in zato še ni razloga, da si odvisen od moškega. Meni ustreza dopoldanska štiriurna služba, popoldne pa se posvečam otrokom. Mi je čist kul. Pol me pa prou mal zanima kaj si kdo misli.
Ja ja delo je rekreacija za norce. Hahaha katere se tudi sama poslužujem.

clock-img

08.04.2008, 22:33

clock-img

Clavdy

pencil-img

46

V začetnem tečaju pomagam otroke trenirat karate, 2x tedensko. Ni ne vem kaj, a je porodniška bolj slaba in ne pridem skoz mesec.

clock-img

09.04.2008, 09:01

clock-img

noe

pencil-img

982

""Nabijam s kladivom take obročke na osovince""", user posted image neki, kar sem si privlekla iz službe. Za enega dobim3 cente

clock-img

09.04.2008, 09:16

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Nič.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

13.04.2008, 23:04

clock-img

Astorija

pencil-img

73

IZVIRNO SPOROČILO: dory

Inštruiram angleščino,vse nivoje , prevajam in bom če bo tko kazal kmal odprla kak popoldanski s.p.

Iz katerega konca pa si? Ravno iščem eno inštruktorico na relaciji LJ - Kranj..??

clock-img

15.04.2008, 19:55

clock-img

riders

pencil-img

475

Trenutno nič, sem pa pred dvema letoma bila v upravnem odboru obrtne zbornice in sem dobila mesečno sejnino takratnih 15.000 sit; pa v nadzornem odboru občine, kjer je bila sejnina celih 36.000 na eno sejo, tko da je bil kar dober postranski zaslužek.

clock-img

17.04.2008, 11:11

clock-img

majamo

pencil-img

191

Mene pa zanima kako in kdaj ste pol z otroci?   Midva imava kar dobre službe,  dodatno se ne bi branila kakega eura, saj imava trenutno vsak po 2 kredita, položnice, hrana, in 2 leti starega otroka 

Kaj vem,  midva prideva ob 4,  pol 5 domov,  ati še dodatno hodi v šolo ob petkih in sobotah, pa še drugače se dosti študiju posveča, pa se mi zdi da do 8, ko gre mali spat nič kaj nismo skupaj, sploh ne vsi trije.    Se najemo, pospravimo, letimo v trgovino, včasih še malo ven, pa to na brzino,  pol pa spat.  Trenutno shajamo bolj na tesno, morama kar gledat kam damo denar, vendar se mi zdi nesprejemljivo, da bi zamudila čas z otrokom.     Ko bo odrasel, se ne bo spomnil da ni mogel imeti  treh različnih bagerjev namesto dveh.  Spomnil se bo da mamice in atija ni bilo nikoli doma.   

Mojca mami je delala do petih vsaki dan, pa še popoldne včasih,   pa ji mogoče ne bi bilo treba. Ko je bila pa doma, je pa bila tak utrujena in izžeta ko cunja.  

Pač vsak dela po svoje in po svojih zmožnostih.   Jaz bi, če ne bi mogli imeti osnovnih dobrin tudi kaj postrani delala.   Definitivno. 

clock-img

17.04.2008, 11:21

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ne delam ama nič pa bi rada vsaj kakšno normalno službo pol bi pa še za zraven iskala user posted image

clock-img

22.04.2008, 13:20

clock-img

2mama

pencil-img

425

vodim tečaje javnega nastopanja, svetujem (piar)

clock-img

22.04.2008, 13:34

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

IZVIRNO SPOROČILO: majamo

Mene pa zanima kako in kdaj ste pol z otroci?   ,

Jaz enostavno manj spim in delam "nočne". Začnem, ko gresta otroka spat in potem lahko ogromno naredim od ca. 22 - 2 ure zjutraj, za vikend grem pa še bolj pozno spat. Meni to ustreza, ker sem nočna ptica. Ni pa to vsak dan - dobiš job in ga pač potem delaš nekaj noči, potem si pa spet en čas frej. Ali pa izkoristim tudi čas na vlaku, v 30 minutah, lahko marsikaj narediš.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 22.4.2008 13:37:45 >

clock-img

25.04.2008, 16:02

clock-img

lencica

pencil-img

107

Pedikuro.
Pri meni doma ali pri stranki.
Je slabo plačilo. Vsi bi radi za male denrce doooolgo uživali. Al pa kar zastonj!user posted image

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

clock-img

25.04.2008, 20:27

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz prevajam in lektoriram, boljše bi bilo, da bi končno spackala do konca tisto svojo diplomo, da lahko najdem normalen job. Ampak mam res bedno porodniško. user posted image Pa fino je, ker vse lahko delam od doma. Zvečer ko gre mala spat pa tja do polnoči, več se mi niti ne da.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

25.04.2008, 20:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

masiramuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.05.2008, 17:30

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz tudi masiram, pišem kakšne članke... Kolikor mi sploh ostane časa, poleg službe. Nimam še otrok, delava na tem... tud finančno.

clock-img

10.05.2008, 15:56

clock-img

Colicka

pencil-img

174

Tud jaz inštriram angleščino OŠ, SŠ, pripravljam za maturo, prevajam, vodi tečaje ...
Atrorija, javi se, če rabiš, se na relaciji LJ-KR.

Lp, vanilija

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem