Karin, zdaj me pa zanima, a naj se človek vpiše na nek fax samo zato, da bo dobil službo? Če tako misliš, je to meni čisto zgrešeno. Ker jaz sem se vpisala na takšno šolo, ki me je veselila.
Ja nekateri se. Ker folk misli da če bodo študirali bodo pa ful meli dobre šihte, kjer se kao nič ne dela, kjer so čudovite plače.....pol pa diplomirajo, pa misljo da so boga za jajca prjel, pa nočjo jit delat pod izobrazbo, pa pridejo v šiht pa misljo da vse vejo.....
Razmišljanje ljudi je napačno.
Super je da se vsak izšola za tisto kar si je želel delat, sam dejstvo je da se jih dosti ne.
No jaz se nisem želela tja vpisat, sam pač nisem bila sprejeta tam k sm želela. Pol sm se pa sprijaznila. Oz. mi je celo všeč ratalo potem

.
Veliko se jih pa vpiše pač sam zato da se, al zarad statusa, al zarad tega ker se jim še ne da v šiht, al zarad tega ker jih starši nahecajo....ogromno razlogov je.
Veliko jih pa sploh ne ve kaj bi radi v življenju počeli. Se mi zdi da je teh še največ. Vprašaš človeka kaj bi rad počel, pa ti odgovori da bi rad v pisarni delal, pa ga vprašaš kaj bi delal v pisarni pa te gleda k tele v nova vrata....kao kaj pa se dela v pisarni
Je pa prav da je na fakultetah omejitev, se je pač treba potrudit za svoje sanje.
< Sporočilo je popravil karin24 -- 7.4.2008 22:07:15 >