IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Plemenita-ti vidiš službo samo iz strani denarja
Ne vidim je samo s strani denarja, je pa višina plače ena prvih stvari, ki nas ponavadi zanimajo.
zame so vseeno bolj pommebni pogoji dela, predvsem pa urnik.
Pogojem dela nič ne manjka (vsaj v osnovi ne), urnik dela (dneve, kdaj bom delala in kdaj ne, če govorim zase) pa si izbiram sama. In tudi dve uri pred službo lahko sporočim, da me ne bo.
In lahko se hvališ kolkr češ kako si pametna
Tukaj bi te pa prosila za citat.
Če poveš, da si deloven - a to je hvalisanje?
ampak mene ne bi spravil delat cele noči, ker ti to uniči zdravje.
Jaz sem si prostovoljno izbrala nočno delo, na moje zdravje pa to ne vpliva čisto nič več, kakor če bi dopoldan sedela 8 ur pred računalnikom. Hrbtenica in oči trpijo enako.
Da ne govorim o otrocih in stiku z njimi...
Morda res raje ne, kajti jaz pridem domov ob 6:30 zjutraj, skupaj z dedcem otroka zbudim in porihtam, on ju odpelje v šolo in vrtec in gre potem delat, jaz se v miru naspim do 15-ih (večinoma, no, ne pa vedno, seveda), ko ju pa on pripelje domov okrog 16-ih, sem jima pa lahko 100°-no na voljo do 21-ih, ko gresta spat. Jaz pa v službo. Toliko o stiku z otroci.
JAz bom rekla tako-kdor se znajde, se dobro znajde tudi z manj šole.Ampak če temu istemu iznajdljivcu uspe še šolo naredit je pa sploh na konju in zanj ni ovir.
Tukaj se pa strinjava. Končno.
Vsekakor pa bi svojemu otroku rekla, naj konča vsaj srednjo šolo in si pridobi en poklic, če bo hotel študirat super, če ne bo pa pač nič zato.
Strinjanje št. 2.