writing-img

RE: Zaščita

clock-img

14.04.2008, 19:17

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Sterilizacijauser posted image  

clock-img

15.04.2008, 10:14

clock-img

Anonimen

čupka ...jaz tudi....a ni fajnuser posted image

clock-img

15.04.2008, 13:28

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pred nosečnostjo Cilest, sedaj pa kondome, ker bova kmalu začela delat na drugem in se mi ne splača po kaj drugega.

clock-img

15.04.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

Inekcija,ki drži 3 mesese-depo provera

clock-img

17.04.2008, 10:34

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Fuuuul!!! Povsem sproščeno, brez hormonskih iztirjanj organizma, brez ubadanja s kondomi, ali kvarjenjem užitka s "pazenjem"user posted image user posted image user posted image , brez skrbi ob koncu meseca, brez kupovanja testov za nosečnost,..... Ne, res je super in mi ni niti najmanj žal, da sem se odločila zatouser posted image

clock-img

17.04.2008, 11:40

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Fuuuul!!! Povsem sproščeno, brez hormonskih iztirjanj organizma, brez ubadanja s kondomi, ali kvarjenjem užitka s "pazenjem"user posted image user posted image user posted image , brez skrbi ob koncu meseca, brez kupovanja testov za nosečnost,..... Ne, res je super in mi ni niti najmanj žal, da sem se odločila zatouser posted image

pa ni to dokaj komplicirana operacija za žensko in je lažje, če se moški odloči zanjo? Samo sprašujem ...

clock-img

17.04.2008, 19:53

clock-img

Čupka

pencil-img

666

IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

pa ni to dokaj komplicirana operacija za žensko in je lažje, če se moški odloči zanjo? Samo sprašujem ...

Ammmm, no, kar se opercije tiče, je res enostavnejši poseg pri moškem, pa še ambulntno ga naredijo, dočim je pri ženski potrebna splošna anastezija in hospitalizacija 2 dni. Kar se pa vsega ostalega tiče, pa je definitivno lažje pri ženskah....psiha pa touser posted image user posted image user posted image ;

Če bi se moj moški odločil za to, bi bila to velepomembna zadeva in pripravljal bi se nanjo, kot da gre na električni stol....user posted image
Dva tedna prej bi mu morala ustrežt v vsaki finti, ker bi seveda obstajala možnost, da slučajno ne preživi anastezije in bi bilo vse lahko zadnjič v njegovem velecenjenem življenju...user posted image
Po posegu bi bil še 2 tedna napol mrtev...in bi mu morala spet ustrež v vsaki finti, saj je menda naredil to zame....in to nekaj blazno herojskega....user posted image
Vprašanje, če bi še kdaj seksala, saj bi se tako bal, če bo njegaova mašinca še funkcionirala po posegu, da v končni fazi verjetno res nebiuser posted image

Skratka, ženska gre na poseg, odleži 1 dan še 1 teden tiho prenaša malo bolečinico in potem je spet vse, kot je bilo prej. Tudi prej je namreč ona poskrbela za kontracepcijouser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 20:32

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Do zdaj nič oz. ob nevarnih dnevih kondome. Imam pa doma že dva meseca Mireno in se ne nekak ne morem spravit do G, da mi jo vstavi.

clock-img

18.04.2008, 08:45

clock-img

Anonimen

čupka men pravi mož da je tale sterilizacija vrag....če ne dobim vsak dan porcijeuser posted image opaža da sem kar nekam sitna....ja res sem bolj potrebna ratala....aja bolj star bolj noruser posted image

clock-img

18.04.2008, 08:47

clock-img

Anonimen

Mene pa po vstavitvi mirene tako meče, da bi kar skoz user posted image . kar nimam dovolj samo zvečer user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2008, 09:34

clock-img

Čupka

pencil-img

666

čupka men pravi mož da je tale sterilizacija vrag....če ne dobim vsak dan porcijeuser posted image opaža da sem kar nekam sitna....ja res sem bolj potrebna ratala....aja bolj star bolj noruser posted image

user posted image predvsem si bolj sproščena in mirna...to je pa en od pomembnejših pogojev za bit hornyuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem