writing-img

RE: Revež prišel nazaj brez žene??!!

clock-img

08.04.2008, 20:56

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: srki

In kako si lahko tako butast, da se po 5. dneh zaljubiš, spoznaš človeka in  veš, da je pravi in ostaneš v neki tuji državi.

-----------------------------
Hm..., prvi del stavka se mi nekako ne sklada z drugim delom, ki pa je , po moje, čisto človeški user posted image !

ROŽICA

clock-img

09.04.2008, 07:17

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Eh, Tanikaa, saj ti maš svojega Hoseja že doma .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah naredila mu je veliko uslugo, da je ostala tam. tip bi si moral naredit fešto, da se je take babe losal, ne pa da joče

Ja, po mojem tudi. Saj si bo opomogel, revež bogi.

clock-img

09.04.2008, 07:17

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja no, res, malo grd izraz, glede na nadaljevanje stavka.  Ampak še vedno ne razumem. No, ljudje smo si različni.

clock-img

09.04.2008, 07:19

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Zdaj ga pa biksaš. Kako da ni dobrih natakarjev?! Kaj pa Murko? user posted image

Jao, brez njega pa enostavno ne gre. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

09.04.2008, 07:32

clock-img

Anonimen

Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel.user posted image user posted image
Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem.user posted image

clock-img

09.04.2008, 07:34

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Samo, da se kaj takega ne naredi avtorici te teme, ker potem bo DIPO pregorel.user posted image user posted image
Saj vem, da jih bom spet slišala, ampak si nisem mogla pomagat.Se opravičujem.user posted image

user posted image user posted image  in to že po fantovščini user posted image

clock-img

09.04.2008, 08:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

user posted image user posted image  in to že po fantovščini user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 13:21

clock-img

Lilly_21

pencil-img

48

sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše...
Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala...
Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledaluser posted image user posted image user posted image

Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

clock-img

09.04.2008, 15:00

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

sem prebrala to zgodbo in mi je skrajno smešno...vse njo krivite, je pač šla na boljše...
Je že moralo močno škripat pri njima, da je sploh začela za drugimi gledat...men na pamet ne pade, pa je moj čez cel teden odsoten, pride le za vikende domov, panimam potrebe po tem da bi za natakarji gledala...
Se pomoje tale moški ni kaj extra izkazal, da je ona sama po argentini okol laufala, pa po kafičih...kaj on je pa nogomet gledaluser posted image user posted image user posted image

Kar se pa Murkota tiče, pa boljše da še on medene tedne odpove, da mu še njegova (mislim da sem nekje prebrala,da je Maja) ne bo s kakim natakarjem odšlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa veš?

clock-img

09.04.2008, 15:26

clock-img

BaNeLa

pencil-img

132

To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem)  - to je tudi resnična štorijauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 15:29

clock-img

tina a

pencil-img

626

IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

To je še ok, hujša je pa ta, da žena na poročnem potovanju zanosi in čez 9 mesecev rodi črnčka (z možem sta bila v Zanzibarju na poročnem)  - to je tudi resnična štorijauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

09.04.2008, 15:30

clock-img

Anonimen

Faaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2008, 21:51

clock-img

Lilly_21

pencil-img

48

IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Lilly_21

Kako pa veš?

Kako vem, nevem, pač predvidevam, kaj bo pa delala ob možu, ki je zgleda po prebranem vsaj, ne interisira niti tolk, da bi na medenih tednih nanj mislila, al pa se niti zavzame ne za njo...pa če ji je natakar mal naklonjenosti izkazal, pač ji je blo očitno boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

clock-img

10.04.2008, 07:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja no, če je bil pa mož tako slab in se ni menil z njo, kaj se je pa pol z njim poročila.

clock-img

10.04.2008, 08:42

clock-img

smigli

pencil-img

1088

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Faaaaakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Globalizacija user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 09:40

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Ajoj. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

10.04.2008, 12:42

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Mogoče je pa boljše za njega...si bo poiskal boljšo in bolj normalno od bivše...

clock-img

10.04.2008, 12:50

clock-img

pijja

pencil-img

356

mama mia,bogi revežuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

10.04.2008, 12:51

clock-img

pijja

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Mogoče je pa boljše za njega...si bo poiskal boljšo in bolj normalno od bivše...

Jap,sem pozqabila dodat.

Bolje sedaj kot prepoznouser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem