writing-img

RE: septembrke 3. krog

clock-img

10.04.2008, 17:22

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: *ribica*

user posted image  kako sen jezna. Končno sem nekaj napisala pa mi je user posted image  vse zbrisal. grrrrrrr

to pa za kazen, ker se nam ne oglašašuser posted image user posted image user posted image hecam se-pa napiši mal na kratko, kako ste, kaj počnete, pridno papcate...?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

10.04.2008, 17:23

clock-img

Anonimen

user posted image  kako sen jezna. Končno sem nekaj napisala pa mi je user posted image  vse zbrisal. grrrrrrr

To se tudi meni večkrat zgodi. user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:23

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

*ribica* a ti si user posted image ????????????????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

10.04.2008, 17:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna, ampak js še vedno računam na to, da se bova midve kej prej spoznale user posted image

Me too. user posted image

Zjutraj si spregledala moje vprašanje... Lumpa ti. user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:25

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

tianna, ampak js še vedno računam na to, da se bova midve kej prej spoznale user posted image

user posted image kako??? tvoje poste pa ja vse preberem

clock-img

10.04.2008, 17:26

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

Ne nisem ŠE noseča user posted image ! Sem pa velik amater na računalniku. Nevem niti kako naj prekopiram sliko od naše user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:26

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Ne nisem ŠE noseča
user posted image ! Sem pa velik amater na računalniku. Nevem niti kako naj prekopiram sliko od naše user posted image

ma imaš ticker, kjer ti piše da si 17t nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:27

clock-img

Anonimen

user posted image kako??? tvoje poste pa ja vse preberem

A ne vem kako. user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:28

clock-img

Anonimen

Sem pa velik amater na računalniku. Nevem niti kako naj prekopiram sliko od naše user posted image

Sliko daj v album tu na RR, potem odpri v albumu veliko sliko in samo kopiraj in prilepi. user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:29

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Sem pa velik amater na računalniku. Nevem niti kako naj prekopiram sliko od naše user posted image

Sliko daj v album tu na RR, potem odpri v albumu veliko sliko in samo kopiraj in prilepi. user posted image

ma na firefoxu to ni možnouser posted image
najboljše je, da shraniš sliko sem http://www.shrani.si/
in pol ko ti da kodo, jo sem kopiraš user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

ma na firefoxu to ni možnouser posted image
najboljše je, da shraniš sliko sem http://www.shrani.si/
in pol ko ti da kodo, jo sem kopiraš user posted image

A ma tega pa nisem vedela. user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:33

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Sandra, si spet kje priklopljena? user posted image

ja sem prej bila-sej vešuser posted image

clock-img

10.04.2008, 17:33

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

Prej sem napisala mere : 3,5 m- 7100g  62,5cm
4,5m- 7850g  65,5cm
6m- 8100g  67cm

Drugače pa smo dobro, papamo zelo lepo, obvezno dva redna obroka (odklanja mleko), je pa res kot velika že skoraj vse od piščanca do piškota...

Želela sem še vprašat, če imate vse stolčeke za hranjenje?

clock-img

10.04.2008, 17:34

clock-img

Anonimen

Sandra, si spet kje priklopljena? user posted image

ja sem prej bila-sej vešuser posted image

In kako je bilo? user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:35

clock-img

Anonimen

Mi imamo Peg Perego Prima pappa dinner in smo zadovoljni. Pa še mišek je rad v njem. user posted image

clock-img

10.04.2008, 17:36

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

Ups že popravljam tiker

clock-img

10.04.2008, 17:38

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Mi imamo Peg Perego Prima pappa dinner in smo zadovoljni. Pa še mišek je rad v njem. user posted image

enako

tianna, kako je bilo.... nisem bila dolgo priklopljena, ker se je enej zbudiluser posted image

clock-img

10.04.2008, 17:41

clock-img

Anonimen

tianna, kako je bilo.... nisem bila dolgo priklopljena, ker se je enej zbudiluser posted image

Kratko. user posted image

Grem, ker se je zbudil...

clock-img

10.04.2008, 17:44

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

Kratko.
user posted image

a sladkouser posted image

ribica js čakam tvojo slikico, da nam pokažeš tvojo Tiarouser posted image

clock-img

10.04.2008, 17:57

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

Peg Perego Prima pappa dinner se mi zdi zelo velik. Se mogoče da zložiti? Jaz sem v mislih imela tistega ki se priveže na velik stol, pa nevem če bi se to obneslo

No, pa poglejmo, če mi je končno uspelo

< Sporočilo je popravil *ribica* -- 10.4.2008 18:11:43 >

clock-img

10.04.2008, 17:58

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

OJOJ KAJ SEM NAREDILA???????????

clock-img

10.04.2008, 18:52

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

OJOJ KAJ SEM NAREDILA???????????

kaj??? ni slikice...user posted image

Eneja sem skopala, zdaj je kr zaspal-sej se bo kmalu zbudil, pol bo grizeka dobil, se bova mal igrala, ziza pa spatuser posted image

grem js pospravit malo

clock-img

10.04.2008, 19:55

clock-img

helenav

pencil-img

2492

ČER

Klara je koma zaspala pred 10 minutami, kar brez dudke,,,
Danes je bil cel dan en kažin, tukaj doma..sem prav zmantrana, Ko je prišel mož domov, smo se kljub dežju,lepo odpravili po malo sadja in zelenjave in na kavico, ki sem jo bila takooo zelo potrebna.

zdej čakam BBuser posted image

tianna..kaj pol nasledni teden se vidimo..oziroma povej mi ti kdaj boš v sežaniuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

clock-img

10.04.2008, 19:57

clock-img

helenav

pencil-img

2492

sandra kaj sem sedaj vidla user posted image

toj enej že stoji??? na avatarju..če ja pol pa user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

clock-img

10.04.2008, 20:35

clock-img

Lilly_21

pencil-img

48

helenav meni bolj zgleda kot da kravice paseuser posted image , moja Patricija je pri 6,5meseca že stala ob opori.... no Teodor še pa sedi ne čist vredu,otročki so si res različniuser posted image

čebula ena je spraševala za čebulu, jaz se še pri Patriciji izogibam čebuli, kislemu zelju, solati in nasplošno pikantnim začimbam,gobam.... ker dražijo želodec in Patricijo tako še zdej zvija cele noči, tk da jo kr lomi zravn, če je kaj takega...res se izognem če se le da...

lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem