IZVIRNO SPOROČILO: sonce78
Sem videla, da ste se pogovarjale o jogurtih. 3,5% maščobe imajo jogurti za otroke Die biene maja, pa še brez e-jev so baje. Sem pred časom probala tistega z višnjami in je zares izvrsten. Dobijo pa se v vseh večjih trgovinah (imajo narisano čebelico majo).
sem kupila ta jogurt (še zadnjega sem vzela iz hladilnika v trgovini) in je Enej takoooooooo navdušen nad njim!!!!! ko ga je zmanjkalo, se je 1. zgodilo da se je bunil
sonce še 100x hvala
----------------------------------------------------
NaILa
za prespane noči!!!
rožica , pošlji še nam malo sončka

št. bi mu vzela 21 (ker ima adidaske št 18, ki so mu že skori 2 meseca premajhne)
babyrok
za puzanje
Enej pa je včeraj dobil 1. pravo buško
je bil na puzzlih (medtem ko sem js pospravljala stvari po kopanju) in se je hotel dvignit na nogice, tako da se je prijel stajice....in mu je uspelo...in js ko moram vse slikat, sem šibala v sobo po fotoaparat, medtem pa se je on spustil z 1 rokico in padel. udaril se je v tla stajice (ki so 10cm dvignjena od tal) v rob in to v čelo...najprej nisem vedela, kam se je udaril, čez 10 minut pa se je pokazal rog sredi čela

. no, saj jokal je ful malo-bolj zato, ker se je ustrašil, tako da mislim da ga ni bolelo.
uuuuuuuuuuuu zdaj pa sem ga pogledala in sedi (se je sam usedel-to je do sedaj samo 1x pred 2 dnevi naredil)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦