oprosti...sem prebrala, sa sem mislila, da si sam tianni predlagala
lep avatar!!!!!!!!!! pa ful lepe slikice iz krsta (sem učeraj pregledala)
pikica pokica-javi mi ko bote tuki! mi gremo 3.4. na štajersko (sam bo vse na hitro, ker gremo rihtat za krst, v ponedeljek zjutraj še na hitro v LJ na šoping pol pa domov, ker dragi dela-če bo kej časa in če se bo seveda dragemu dalo, ti javim-pošlji mi št na ZS če se ti da)
anab ne upam ga pustit da se dviga, ker se bojim da pade-v posteljici ni tako varen kot v mrežasti stajici

in imam takoooo fobijo da se ful udari da je kr joj
helena js imam tak občutek-da skozi pucam in je skoz razmetano-sem preveč pedantna in me vsak umazan krožnik spravi ob živce
guppy
sem vas samo na hitro preletela. js sem dokaj zdrava- je pa enej ponoči zakuhal
zda sva bila pri P, kjer so mu vzeli kri in ugotovuili,
da ima virus (pregledala je še mene in ugotovila, da imava isti virus (no js sem ga že prebolela) enej pa se je seveda nalezel od mene

tea sem se najbolj bala

ima vneto grlo, nosek mu pušča, pa T ima
ker mu nisva mogla izmerit T z navadnim termometrom, sem zjutraj klicala našo guppy, ki mi je povedala točno kerega imajo oni, tako da je dragi dopoldan letel v merkur. in moram povedat, da je ta termometer (braun thermoscan super

hvala guppy!!!!)
grem-mu kuham pozno kosilo (sam se skozi doji....)
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 24.4.2008 17:38:05 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦