writing-img

Zaroka - happy:)

clock-img

08.04.2008, 13:52

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Ej punce ne vem, če se spomnete ko sem tukaj težila z eno temo "Snubitev" in vas spraševala, kako so to izpeljali vaši dragi in smo se kar razpisale čez tri straniuser posted image user posted image user posted image

No tudi jaz sem dočakala svoj veliki trenutekuser posted image user posted image user posted image

V soboto me je moj dragi zasnubil...bili smo dol v bosni iz koder so njegovi, malo smo ga žurali z njegovim bratom in sestro. Odpičim jaz v wc in ko se vrnem je imel moj dragi neko čudno faco...nakar privleče iz žepa rdečo žametno škatlico v obliki vrtnice in me vpraša:"Hočeš li ti biti moja?" In mene skoraj kap in valda rečem ja, ampak sem bila totalno v šoku in solze so tekle, čeprav po naravi nisem nek romantičar in potem mi natakne prstan...in potem bend v lokalu najavi naše "zaruke" - je imel že prej pripravljeno, ne vem, kaj bi naredil če bi rekla neuser posted image user posted image user posted image  Ma fuuuul je bilo lepouser posted image user posted image user posted image  Bravo moj dragi! Tega ne bom NIKOLI pozabila.

Ohcet bo predvidoma avgusta (letos jauser posted image ), tako, da se grem zdaj štulit puncam na temo "poroka 2008" če me bodo vzele sevedauser posted image user posted image user posted image  

krepat ma ne molat

clock-img

08.04.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

Čestitkeuser posted image

P.S.-midva se tud avgustauser posted image

clock-img

08.04.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 13:56

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.04.2008, 13:57

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Ej punce ne vem, če se spomnete ko sem tukaj težila z eno temo "Snubitev" in vas spraševala, kako so to izpeljali vaši dragi in smo se kar razpisale čez tri straniuser posted image user posted image user posted image

No tudi jaz sem dočakala svoj veliki trenutekuser posted image user posted image user posted image

V soboto me je moj dragi zasnubil...bili smo dol v bosni iz koder so njegovi, malo smo ga žurali z njegovim bratom in sestro. Odpičim jaz v wc in ko se vrnem je imel moj dragi neko čudno faco...nakar privleče iz žepa rdečo žametno škatlico v obliki vrtnice in me vpraša:"Hočeš li ti biti moja?" In mene skoraj kap in valda rečem ja, ampak sem bila totalno v šoku in solze so tekle, čeprav po naravi nisem nek romantičar in potem mi natakne prstan...in potem bend v lokalu najavi naše "zaruke" - je imel že prej pripravljeno, ne vem, kaj bi naredil če bi rekla neuser posted image user posted image user posted image  Ma fuuuul je bilo lepouser posted image user posted image user posted image  Bravo moj dragi! Tega ne bom NIKOLI pozabila.

Ohcet bo predvidoma avgusta (letos jauser posted image ), tako, da se grem zdaj štulit puncam na temo "poroka 2008" če me bodo vzele sevedauser posted image user posted image user posted image  

ja čestitkeeeeee........

pa itak, da te vzamemo med nevestice 2008....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

08.04.2008, 13:58

clock-img

andie

pencil-img

427

Grrrrr....user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej ne, čestitamuser posted image

clock-img

08.04.2008, 14:03

clock-img

Anonimen

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:06

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti kar pridi k nam nevesticam!!!

clock-img

08.04.2008, 14:16

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Huala hualauser posted image user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

08.04.2008, 14:32

clock-img

Anonimen

uau, res hudo, ta je pa men tut všeč, da je pol kuj žurkauser posted image user posted image čestitke

clock-img

08.04.2008, 14:35

clock-img

Anonimen

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ful dobro! Sta takoj še zapila! user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:38

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No, kje si zdej anckabanancka!!??user posted image  Kr se vedno te ni med nas.. user posted image user posted image  A si se mogoce ustrasla??user posted image

clock-img

08.04.2008, 14:54

clock-img

tina a

pencil-img

626

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

clock-img

08.04.2008, 16:22

clock-img

srki

pencil-img

9222

Četitke, anabanana in seveda tebi, Karinuser posted image .

Če rabiš kak pevski  zbor, da ti malo  zapojemo, smo ti na voljouser posted image , razen, če ne bom šla takrat že v Rimuser posted image .

clock-img

08.04.2008, 17:35

clock-img

Anonimen

čestitke....zelo lepo....srečnouser posted image

clock-img

08.04.2008, 18:30

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Ćestitam! Vidiš, se zgodi, ko je pravi trenutek in je želja prava. Srečno!

clock-img

08.04.2008, 20:44

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 20:51

clock-img

anavita

pencil-img

21

bravo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke

clock-img

08.04.2008, 21:00

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Čestitam user posted image !

P.S.: Baje pa ni priporočljivo it na poročno potovanje v Argentino user posted image user posted image user posted image ...

ROŽICA

clock-img

08.04.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Ja lepo ;).

clock-img

08.04.2008, 21:59

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

Čestitke tudi iz moje strani. Pa veliko sreče na skupni poti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 23:34

clock-img

Anonimen

Ne moreš verjet, da se tu na DIPO še da kaj lepega prebrat! Čestitke! user posted image

clock-img

09.04.2008, 06:38

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Anabananauser posted image user posted image user posted image user posted image  Welcome to the club.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

09.04.2008, 07:12

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I
Baje pa ni priporočljivo it na poročno potovanje v Argentino user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem