writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

14.05.2008, 10:21

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Ne vem, s čim se moj podnajemnik zdejle ne strinja. user posted image  Ker me je začel nabijat. Očitno bi rad pokazal, da je 'že velik fant'.

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:22

clock-img

Anonimen

verjetno, ker  o njem pišeš kakšen korenjak jeuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

sva že na novo stran prišleuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo še 39

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

nya- kam vliješ kis? Zraven drefta ali v posodico za mehčalec? Jaz sem kar zraven drefta in user posted image user posted image user posted image  za torbico

clock-img

14.05.2008, 10:23

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Moja je imela 3300 ko se je rodila, pa se mi je zdela tako drobna.

uppppssss. Jaz sem pa mislila, da je to že kr osebca. Je pa res, da mi je bil moj bratec ful smešen, ko sem ga šla pogledat v P (je 10 let mlajši od mene). Ob rojstvu je imel 57 cm in 4350 g in je bil za pol glave al pa kar za celo večji od vseh ostalih user posted image .

clock-img

14.05.2008, 10:23

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:24

clock-img

Anonimen

je bil pa res korenjakuser posted image . Ja se ti kar drobni zdijo, ker nisi navajen, smo se po kakšnem dnevu navadiš

clock-img

clock-img

Anonimen

Nya lepa torbicauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

nya- kam vliješ kis? Zraven drefta ali v posodico za mehčalec?

Kamor padeuser posted image user posted image user posted image  ponavadi kr zravn dreftauser posted image user posted image user posted image , k pozabm, da mam posodico za mehčalc.

clock-img

14.05.2008, 10:25

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

sva že na novo stran prišle

samo še 39

Ja, sam zasluge so IZKLJUČNO moje! JAZ sem obrnila stran! user posted image  user posted image  user posted image

Se pa vidi, da nas je mal več doma. Meni tejle jutranji čveki ful zapašejo, ker potem popoldne in zvečer sem z user posted image  pa greva mal ven, al pa on zasede kompjuter. user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:25

clock-img

Anonimen

sva že na novo stran prišle

Jst tud sm tleuser posted image user posted image user posted image , pomagam po straneh

clock-img

14.05.2008, 10:26

clock-img

Anonimen

o super, da bomo hitro še eno stran obrnileuser posted image

clock-img

14.05.2008, 10:28

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Nya, ful lepa torbica. user posted image
Nekako se mi zdi, kot da sem jo nekje že videla.user posted image user posted image  A veš, kje ti jo je kupila? Jaz namreč še razmišljam, da bi jo nekomu 'položila' da mi jo 'podari' user posted image , in ta je res cotkana. A dobiš že kaj v njej (tako kot mislim da pri Nivei) al je prazna?

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ja kaj pa jaz? A jaz pa ne čvekam, ali kaj?user posted image user posted image zdej bi si pa sam ene zasluge pobirale, druge pa piši me v rituser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

o super, da bomo hitro še eno stran obrnile

Ja, lohka bi se na kak maraton prjavle. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:30

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

zdej bi si pa sam ene zasluge pobirale, druge pa piši me v rit

Sej veš, kako gre to: delajo vsi, sam šefe je pa sam eden. user posted image  user posted image  user posted image

Ponavadi tisti, ki dela najmanj. user posted image   user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ja kaj pa jaz? A jaz pa ne čvekam, ali kaj?user posted image user posted image zdej bi si pa sam ene zasluge pobirale, druge pa piši me v rituser posted image user posted image user posted image

čvekaš, čvekaš- pridna siuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:32

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Ekola, jaz se zdejle mal poslavljam. Spet grem mal izropat hladilnik. Mislim, to ni normalno. user posted image

Pa da pustim, da še katera druga obrne stran. user posted image

Lep dan vsem!!!

clock-img

14.05.2008, 10:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
Nya, ful lepa torbica. user posted image
Nekako se mi zdi, kot da sem jo nekje že videla.user posted image user posted image  A veš, kje ti jo je kupila? Jaz namreč še razmišljam, da bi jo nekomu 'položila' da mi jo 'podari' user posted image , in ta je res cotkana. A dobiš že kaj v njej (tako kot mislim da pri Nivei) al je prazna?

Je prazna, ampak je pa ful pocen - sem vesela, k sm že iskala neki takega, pa so se mi zdele kr zasoljene cene - dobiš jo pa tukaj

clock-img

14.05.2008, 10:33

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ej, trebuh me ful srbiuser posted image . Kaj bi naj to pomenilo?
aja, pa nya- res luštkana torbica

clock-img

14.05.2008, 10:33

clock-img

Anonimen

Babysolza uživajuser posted image

jaz sem pa tud že mal obupala poštarja čakat, pa bova šle s tamlo malo na sončka in v trgovino.

clock-img

14.05.2008, 10:34

clock-img

Anonimen

ej, trebuh me ful srbi

Mene tud večkrat, potem si ga grem pa zmočit, pa z mandljevim oljem na mokro kožo namažem, pa je veliko bolje.

clock-img

14.05.2008, 10:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ej, trebuh me ful srbiuser posted image . Kaj bi naj to pomenilo?
aja, pa nya- res luštkana torbica

raste tiuser posted image Jaz imam občutek, da bolj ko se mažem bolj me srbi tako, da se ne mažem več. Sem se pa včeraj spet malo gledala v ogledalu in sem v enem tednu pridelal spet kar nekaj strij.user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:35

clock-img

alea01

pencil-img

2902

ja, to je pa praktično zastonjuser posted image user posted image . Kje sem jih zadnjič gledalauser posted image , da so bile tam od 60 eur naprej

clock-img

14.05.2008, 10:36

clock-img

Anonimen

Res je lepa in sploh ni dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem