writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

14.05.2008, 15:49

clock-img

tajči27

pencil-img

205

evo me sem mal zgasnala vmes...no sej med zadnjimi 29,6....jst pa 17,6,torej med predzadnjimiuser posted image ...in sem kaj zamudila,povsod me je polno...
ja jst tud bradavice pustim raje pri miru kr me še vedno bolijo,po tuširanju si jih malo bolj drgnem z brisačo in je to to,neki masiram si jih pa ne...

clock-img

14.05.2008, 15:49

clock-img

Anonimen

Saj se ti bodo utrdile, samo mazat jih boš morala na začetku redno. Mene so kar pekle in sem si kupila še ene blazince od multimam- so hladilne.

clock-img

14.05.2008, 15:54

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

ja to je tut lanolin a ni?-te hladilni trakci k pridejo čez bradevičko-mi jih je zadnjič sestra priporočala...
bom kr nabavla vrjetno

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

14.05.2008, 15:54

clock-img

Anonimen

ja

clock-img

14.05.2008, 15:56

clock-img

tajči27

pencil-img

205

grem še malo sončka ujet na teraso...ostanite v cvetju...papa

17.6.-dan D

clock-img

14.05.2008, 15:56

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

dans je moja teta ki ji rečemo čarovnica ker tok šloga skos napovedala da bom rodila 23junijauser posted image pa moja mami prav ja kako če ma že 1. rok pa pravi ta teta aja no potem bo pa 23.majauser posted image user posted image user posted image če ni volk je pa kozauser posted image user posted image user posted image -mogoče bo clo zadela k je lih polna luna pa mene ponavad vedno ful daje okol tistga datumauser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

14.05.2008, 15:58

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image potem imaš še dober teden do konca

clock-img

14.05.2008, 15:58

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

dans je moja teta ki ji rečemo čarovnica ker tok šloga skos napovedala da bom rodila 23junijauser posted image pa moja mami prav ja kako če ma že 1. rok pa pravi ta teta aja no potem bo pa 23.majauser posted image user posted image user posted image če ni volk je pa kozauser posted image user posted image user posted image -mogoče bo clo zadela k je lih polna luna pa mene ponavad vedno ful daje okol tistga datumauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne bo user posted image , bo pa user posted image ane???user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

14.05.2008, 16:00

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 16:02

clock-img

Anonimen

nič se nisem zredila,glede na to da sem prejšnjič zgoljufala 1,5 kg

Aha! Pa te mamo user posted image user posted image

No tako, hvala za pojasnilo glede torbe - jaz sem eno torbo dobila zraven pri vozičku, pa če po pravici povem sploh še nisem ven dajala papirja itd., niti se nisem ubadala s tem čemu je namenjena, čeprav bi mi lahko potegnilo da je to previjalna torba, ker ima zraven še previjalno podlogo. Smota.

Maaaaaaaaa kaj sem imela danes dril! Najprej mi crkne klima. Ok. To še ni sile. Potem kliče bumbar iz trgovine, kjer sva naročila eno smrkastično super iber namberuan hidromasažno kad s turško savno in pove, da so dobili poškodovano pošiljko in da bo potrebno čakati še dva meseca!!! AAAAAAAAAAAAAAA! Sem mislila kar okol past! Midva pa že vse napeljave v kopalnici izdelane po meri za to reč! Ja saj človek ne ve a bi komu kaj verjel al ne!

Marička vsem se že trebuh spušča, jaz pa sem komaj dobila tisto t.i. nosečniško zagnano energijo za letat naokol user posted image

A ste že podpisale peticijo za naše čebelce? Tu je link www.zares.si/peticija 
Da se razumemo - nisem fenica Lahovnika in Golubiča, sem pa gorenjka in bi rada, da ima čudovito cvetoče sadno drevje kaj sadja user posted image

clock-img

14.05.2008, 16:52

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Punce, mene pa ful krči dajejo po trebuhu, pa čist trdga mam. Komi se premikam. Upam da me ne bo kej prehitel.

clock-img

14.05.2008, 17:01

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

lonapo dej se it pokazat v P al pa do kakega G če imaš blizu. Mene je izučilo da je boljše it brezveze kot pa sploh ne it...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

14.05.2008, 17:46

clock-img

tweetek

pencil-img

750

no, jaz pa malo počivam po kosilu... Je bil čili kon karne, sicer ful dober samo zame malo malo preveč pekoč...
ampak mi k sreči ni škodiluser posted image ... Zdaj vas pa berem čveke čvekaste, že vidim da bom spet enop uro tleuser posted image

o nya ful lepa torbica! Pa res je ugodna.
srbenje-  jaz mam teorijo da je to od tega ko se koža razteza pa se tud namažem in po navadi pomaga...

as- njami recept za bučke in korenček... bomo sprobali... Jaz sem glih v fazi kuhanja za zamrzovalnik. Mam notr že eno porcijo čiste juhice, pa zdajle bota 2 porciji čilija... Tko da kaka omakica za na pašto bo kar prav prišla...

sprehodi-  jaz sem danes bla, pa je blo kar fino, samo sem pa pol težko stala pri štedilniku... se je čili kar sam kuhal jaz sem pa zunaj pred hišo sedelauser posted image Dobr da nisem nič prismodila. Mam pa še za pomit posodo, pa zlikat,pa za učit se....

zp- božec! lepo da se oglasiš kaj, pa pozdravi se.... tvoj mali pa naj kar pridno še malo počaka.

rosali user posted image user posted image user posted image ... Saj bo vse v redu, ti kar misli pozitivno. Tud če je na ritko obrnjen so še šanse da se obrne, pa če se ne, bo ravno tako rojen... Važno da boi zdravo deteuser posted image

annnna fino da boš lahko rodila vaginalno... Saj nas je vse mal strah ;)

kaja, upam da ti bo direktor kaj bolj pozitivnega povedaluser posted image Drži se.

clock-img

14.05.2008, 18:06

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Lažni alarm, zgleda da sem se preveč najedla za kosilo in me je prebava zezala. Čudn mi je ker sem bla dons na pregledu pa mi je G rekla, da še ni tolk dol spuščen.

Ampak vseen bo treba počas mal torbo naštimat za v P- za vsak slučaj, da ne bo potem moj kot kura brez glave naokol letal, kaj mi more prnest.user posted image

clock-img

14.05.2008, 18:10

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Kaja-držim pesti za podaljšanje pogodbe- upam da moaš dobrga šefa- jest sem bila isto za določen čas v 1.user posted image  in mi pogodbe niso podaljšalj-so me pa nazaj vzeli ko se mi je porodniška nehala- nisem bila nič na slabšem-leta se ti upoštevajo, zavarovana si, edino oni prišparajo na Ld-ju pa na regresu, če se ne motim.

Nya- ful luškana torbica- jest bom imela kar Nivein nahrbtnik, še od prvega.

Rosali- še so šanse da se obrne.

zp- čimprej se pozdraviuser posted image

clock-img

14.05.2008, 18:47

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Mam eno vprašanje za vas ,ko ste že debatirale zadnjič o imenih in sem šla malo v akcijo,do sedaj mi je padlo ime Janin,pa ne bere se z ž-jem ampak po Vuku Karadžiču,piši kako što govoriš,kaj menite,ali je preveč nenavadno za pubeca?

clock-img

14.05.2008, 18:53

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

meni je malo čudno, priznam user posted image

Kaj pa Jan?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

14.05.2008, 18:59

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaj pa Jan?

Mi je pa prevsakdanje.....pa saj je to samo za začetek,moram it v knjižnjico po knjigo imen

clock-img

14.05.2008, 19:00

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

veš kam lahko tudi pogledaš- Na stran od statističnega urada, imaš ful enih imen, pa številke koliko otrok ima taka imena user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

14.05.2008, 19:21

clock-img

annnna

pencil-img

211

nič niste zgovorne preveč zdaj popoldan...

clock-img

14.05.2008, 19:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaj pa Jan?

Mi je pa prevsakdanje.....pa saj je to samo za začetek,moram it v knjižnjico po knjigo imen

tukaj imaš kar nekaj imen
http://www.otroska-imena.si/

clock-img

14.05.2008, 19:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: annnna

nič niste zgovorne preveč zdaj popoldan...

se vidi, da so user posted image doma in nimajo časa

clock-img

14.05.2008, 19:24

clock-img

Anonimen

Jaz sem šla pa še malo vnabavo - se je dete na sončku čist razživelo - je melo bolj celodnevno spanje. Sem kupila še 5 plenic v DM, pa vato, pa vložke, jutri mporam pa še v lekarno po tekočine in kremo.

Sm pa kr mal zmatrana. Ampak po moje mi ne bi škodil kakšen sprehodek, zdej ko se je malo ohladilo.

clock-img

14.05.2008, 19:25

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Kaj pa Tjan ali Lun???

clock-img

14.05.2008, 19:27

clock-img

Anonimen

Lunca še link od statističnega urada

http://www.stat.si/imena.asp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem