writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

11.04.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

Jaz tudi ne. So mi vsi brez vezni.user posted image  Gledam ko moram, beri gleda moj dragi.user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

No, poslušam.user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:31

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

Najbrž bom imela monolog, user posted image  sam da se mal pohvalim z mojim današnjim šopingom. Sva šla z user posted image  končno po sesalec, dobila sva pa tudi omarico za v kopalnico, ki bo v lasti njeg.veličanstva user posted image . Mami pa ati sta pa za nagrado po uspešnem zapravljanju šla u McDonaldsa. user posted image  user posted image  user posted image  Sam pr  vseh novih stvareh, ki jih tam imajo, je jabolčna pita še zmeri najbolj zakon. user posted image

Kaj boste počele jutri? Spet bo zanič vreme. user posted image  Jaz bom mal pospravljala, pa službeni računalnik sem si prinesla domov - da ga očistim 'tujkov', preden ga v petek vrnem, ker končam delat do junija 2009! user posted image  Joj, kolk se to fajn sliši. user posted image  user posted image  user posted image

Lonapo, skori sem pozabla:  user posted image  zate, si že končala s službo za letos!

clock-img

11.04.2008, 20:32

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

o didlinaa, lepo da si tu. A danes bomo pa midve nakloftale par strani. user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Super za opremo bejba.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa za navadnim compom, pa se komaj znajdem, ker sem se tolk prenosnega navadla.user posted image  

Vreme jutri nič kaj obetavno.user posted image  Pa 2 stroja mam za oprat cunj in se bo spet slabo sušilo.user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:35

clock-img

alea01

pencil-img

2902

.....čer. Moj gleda dokumentarno oddajo, meni pa dolgčas....
Ej, zakaj smo pa vsi moškega spola?

clock-img

11.04.2008, 20:35

clock-img

Anonimen

Pa mleka tolk popijem zadnje 3 dni, da je za znoret. Zgagaaaaaaaaauser posted image

clock-img

11.04.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

.....čer. Moj gleda dokumentarno oddajo, meni pa dolgčas....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še porajtala nisem.user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:36

clock-img

alea01

pencil-img

2902

babyolza- user posted image user posted image user posted image  za opremo

clock-img

11.04.2008, 20:37

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

ja to bo od junija - se mi zdi, da so user posted image user posted image  v večini user posted image

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

pa tickerji tud ne delajouser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Čakte mal, zdej sem pa zmedena. Kok je prav znak za žensko?user posted image

clock-img

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

hvala obema. user posted image user posted image user posted image

Sam se bojim, da se nisem prehitro pohvalila: paketa še nisva odprla, pa se mi zdi nekam majhen - upam da ne manjka pol stranic. user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Ah ne, sej bo vse v paketu.user posted image

Pa res tud tickerji ne delajo.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:39

clock-img

alea01

pencil-img

2902

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čakte mal, zdej sem pa zmedena. Kok je prav znak za žensko?user posted image

a ni dol obrnjen in roza? Zdaj si še mene zmedlauser posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:39

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

pa tickerji tud ne delajo

to pa sploh ne opazim. Sem si ga hotela narest, pa me je neki ta škatla zafrkavala. user posted image  Potli sem pa hitro obupala. Sam je fajn odštevat te dneve do PDP - zdej smo že vse tm okrog 60 - 75 dni do PDP, a ne?

clock-img

11.04.2008, 20:41

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

a ni dol obrnjen in roza? Zdaj si še mene zmedla

joj, ne mi o roza barvi. Danes sm mal firbcala cunjice, pa za punčke nimajo prou nč druzga, kot v roza barvi. Za fantke je sicer količinsko ful manj, sam vsaj barv maš nekaj - plava, olivna, zelena,...

clock-img

11.04.2008, 20:42

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da ima vsa RR probleme s trakci in znaki.user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:42

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

mamo gledalko. user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:44

clock-img

alea01

pencil-img

2902

jaz sem alergična na roza barvo(beri- ne maram jeuser posted image ) in če bo puža- žal bo potlej v fantovskih cunjah- v roza ne

clock-img

11.04.2008, 20:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

mamo gledalko. user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz sem alergična na roza barvo(beri- ne maram jeuser posted image ) in če bo puža- žal bo potlej v fantovskih cunjah- v roza ne

Ja, včasih je bilo veliko barv oblačil za user posted image , zdaj pa vse roza-modro.user posted image  To gre še men na živce.

clock-img

11.04.2008, 20:46

clock-img

alea01

pencil-img

2902

meni se zdi, da kot dojenčka lahko pubeca lepše oblečeš, ker imaš na voljo vse barve. Za pužo pa sam roza, ali pa roza v kombinaciji z rdečo in...... Jaz sem par kompletkov kupila v okaidu- no 2 kompletka- ful luštkana- v oranžni in pastelni zeleni barvi- na strani fantkov....

clock-img

11.04.2008, 20:47

clock-img

babysolza

pencil-img

2533

alea, a še vedno ne veš, kaj bosta dobila? Meni je zadnjič povedal, da user posted image  - ampak samo zadnjič, prej se nikoli ni videlo. Zato ga nameravam zdaj v ponedeljek, ko mam pregled, spet zaslišat. Da se ni user posted image  kej premislu vmes. user posted image  user posted image  user posted image

Meni je za pupike ful lepa oranžna barva. Sam meni je oranžna povsod lepa, tako da ... user posted image

clock-img

11.04.2008, 20:48

clock-img

alea01

pencil-img

2902

zdaj mi roza barva ni všeč- poroka je pa bila vse v roza barvi. Od družic do roza vrtnic, jedilnikov, zahval, vabil......user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem