writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

16.05.2008, 13:36

clock-img

Anonimen

Pri nas bodo danes piščančji zrezki v smetanovi omaki z jurčki in pire krompir.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: nya

ko bo kaj mi kar pošlji sms- ne glede na uro

Ti pa ne glede na uro tkoj objavit na rruser posted image

bom poskusilauser posted image

sej to je bla sam šala malauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

hijenca dala slike od sinčeka v album...ooo kolk je luškan.

Sam je res lep dojenček!

clock-img

16.05.2008, 13:37

clock-img

Anonimen

Še 4 straniuser posted image user posted image user posted image lunca kje si?

clock-img

16.05.2008, 13:37

clock-img

Anonimen

Pri nas pa mladi krompirček pa puranji čevapčiči

clock-img

16.05.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

ko bo kaj mi kar pošlji sms- ne glede na uro

Ti pa ne glede na uro tkoj objavit na rruser posted image

bom poskusilauser posted image

sej to je bla sam šala malauser posted image user posted image user posted image

vemuser posted image samo se bom res poskusila potruditi, da bo čim prejuser posted image

clock-img

16.05.2008, 13:38

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

ninazwerina, upam, da ne smrčiš user posted image user posted image
mene je včeraj popoldan tako začelo... s to razliko, da nisem šla sračkat, samo tak filing sem imela, da moram it... jaz ti napovedujem telovadbo ponoči... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

16.05.2008, 13:39

clock-img

Anonimen

ninazwerina jaz se sračkat tud tako hodila in sem potem še isti dan dobila(sem nekje prebrala, da sračkaš zato, ker se telo začne pripravljat na porod)

clock-img

16.05.2008, 13:44

clock-img

nInAzWeRiNa

pencil-img

637

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mene je strahuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

clock-img

16.05.2008, 13:46

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

no, jaz nisem včeraj sračkala, sem zjutraj konkretno izločila vse, mogoče zato ne...

ninazwerina, nehaaaaaaaaaaaj.... a slišiš... ne zganjaj panike!!!
ker bo mene tudi prijela... user posted image

clock-img

16.05.2008, 13:48

clock-img

lonapo

pencil-img

907

ninazwerina- zdej je kar je-ni poti nazajuser posted image . Pogumno!!user posted image user posted image Vse bo uredu, držimo pesti!!

clock-img

16.05.2008, 13:49

clock-img

lonapo

pencil-img

907

mi mamo pa piščanca v sojini omaki, popečenega na voku skupaj z bučkami, papriko in paradjzom+riž.
Pa spet se mi je brat javil na kosilo- lenobi leni se mu ne da kuhatuser posted image

clock-img

16.05.2008, 13:50

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Dan! Evo mene z UZ in z veseljem lahko poročam, da se je naš mali user posted image  KONČNO odločil in obrnil, tako da je zdej na glavi. Jeeeejjj!! Je rekla G, da je vse super, v najlepšem redu. Mali pa ima že 3600 g user posted image  Naslednjič - 26.5. imam CTG in tud pregledala me bo in če bom že "zrela" za rodit, grem 29. not, ker je takrat dežurna in bomo user posted image  vn plunl.... No, edin če se ne bo sam že kej prej spomnu in hotu it ven!
Glede sračkalice je pa tko, da tud že cel teden vsak dan po večkrat hodim na WC - prej pa po par dni nisem šla. Pa velikokrat ko grem lulat vidim kupček rumene sluzi....Očitno se telo že intenzivno pripravlja na akcijo user posted image

clock-img

16.05.2008, 13:52

clock-img

Anonimen

Kaja super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Poslušte tiste ki imate že izkušnje - koliko dete pridobi na teži v zadnjem mesecu?

Jst sicr nimam izkušenj, sam v zadnjem mesecu naj ne bi več rasel, ampak samo pridobival na teži. A mam prav??

No katera bo povedala kako in kaj??

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mene je strahuser posted image user posted image user posted image

Nič naj te ne bo- saj bo šlo, boš videlauser posted image

clock-img

16.05.2008, 13:53

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

she29, jst sm tud iz Trnovga. No ja, zdej že 3 leta ne več, ampak sem rojena trnovčanka!! In ponosna na to user posted image  Pa da ne omenjam, da sem itak vsak dan skor v Trnovem, k pr starcih visim user posted image  Kje pa si ti? Na kero OŠ si hodila? Jaz sem na Prule...

clock-img

clock-img

Anonimen

O bravo Kaja user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Poslušte tiste ki imate že izkušnje - koliko dete pridobi na teži v zadnjem mesecu?

Jst sicr nimam izkušenj, sam v zadnjem mesecu naj ne bi več rasel, ampak samo pridobival na teži. A mam prav??

mislim, da je takouser posted image

clock-img

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

kar je šlo notr, mora tud ven, a kako je že tista reklama... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 13:54

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image ja drugače ne gre

clock-img

16.05.2008, 13:57

clock-img

Anonimen

Kaja - super, sej vi veste spol, ne?? Na seznamu je user posted image , al sm se zmotila??

clock-img

16.05.2008, 13:57

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Prišla od frizerja in nakupov (sadje in zelenjava). Sedaj ne bo problema z barvanjem kak mesec in pol. 

Vas že kar lep čas prebiram ob veliki skledi jagod, va kateri ni več kaj dosti ostalo. Ste naklofale strani od jutra za ****.

l.daisy - user posted image  za CTG in popadke ..... se bliža zgleda ....... držim pesti

ninazwerina - a to z sračkanjem tudi pomeni da se zadeva približuje koncu. Jaz imam odlično prebavo 2-3 x na dan vsaj odkar sem na porodniški, ker hrano doziram čez cel dan pa pol tud sračkam čez cel dan po mal. Tako da pri meni najverjetneje to ne bo mogel biti znak bližajočega se poroda.

ležalnik izpred nekaj strani nazaj sem tudi jaz videla v Bušiju pa se mi zdi totalno nepraktiče, je pa FENSI!!! Kupiš tega za pokazat se, pa še enga bolj praktičnega ...... ..... user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa ne vem ali naj grem kaj skuhat, ali naj grem ven na sprehod; vreme se mi zdi mal čudno, prej je bilo že nekaj kaplic sedaj pa sonce.....

clock-img

16.05.2008, 14:00

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Naj bi pridobival na teži, kar pa na žalost ne pomeni, da moramo tudi me pridobivat na teži user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 14:01

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image čeprav gredo sedaj najhitreje kg lahko gor

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem