writing-img

RE: Nova borba se pripravlja II.

clock-img

06.08.2008, 12:38

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Držimo pestke zate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

06.08.2008, 12:39

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Jaz pa danes Živo pogrešam.....

Pa jazzziko...... 

P.P.Njegoš

clock-img

06.08.2008, 12:43

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ajsika ....fajn zrihtaj pri dr

si pa se res poročila v pravljični kulisi. kugla satenauser posted image kake mašuser posted image
Islandija praviš? Že povezujem tvoj nick s tem krajemuser posted image

nič zaj paje skrajni čas, da grem jaz tui kuhat; drugače bom kaj nepremišljenega pojedlauser posted image
raje si skuham polnozrnate špageteke..ni jih ena omenjala danes?

clock-img

06.08.2008, 12:50

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pa jazzziko...... 

jazzika razlaga Živi na ZS kaj je včeraj mislila tisto z

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ko sem pa ajko vidla, sem mislila ,da je pa Živa not ušla

BTW, kje pa je Živa?!

Kaj točno je tole pomenil?? Ker jst ne vidim slikic od ajsike... oz. sploh profila ne vidim

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 12:50

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

kleja,

ti se pa tolko preoblačiš, da komaj tvojim oblekcam sledim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

06.08.2008, 12:51

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: kleja

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pa jazzziko...... 

jazzika razlaga Živi na ZS kaj je včeraj mislila tisto z

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ko sem pa ajko vidla, sem mislila ,da je pa Živa not ušla

BTW, kje pa je Živa?!

Kaj točno je tole pomenil?? Ker jst ne vidim slikic od ajsike... oz. sploh profila ne vidim

user posted image user posted image user posted image user posted image

aaaaaaaa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

06.08.2008, 12:57

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

aqua sem v fazi, ko se iščemuser posted image

clock-img

06.08.2008, 13:09

clock-img

vita80

pencil-img

299

Kleja imaš ZS.

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

clock-img

06.08.2008, 13:09

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

in  končno sem se  našlaaaaaauser posted image

clock-img

06.08.2008, 14:41

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Čao bejbe!!!!

Vsete po včerejšnjih pojedinah pa danes kar stradam.............

LLLLLLLLLAAAAAAAAAAČČČČČČČČČČČNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAA!!!!!!

So me moji BELORUSI danes čist zmozgal da sploh nemorem razmišljat....user posted image user posted image user posted image  Zato sem se prišla malo odklopit k vam...user posted image user posted image user posted image

Je že kera videla danes Erin in Tilna???

Ledenka - res lepe fotke!!!user posted image user posted image user posted image  
Lahko ti pa povem, da sem si te predstavljala čist drugačno...
Sodeč po tvojem imenu in avaru ...sem mislila, da si full visoka, temnolaska, ki je prijazna samo na RR, drugače pa opasna šefica, ki se jo vsi bojijo....user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa vidim, da izgledaš prav tako prijazno in toplo, kot si tukaj...user posted image

Očitno bom tudi jaz mogla odpret album s poroke....

Sej veste moje geslo ostaja nespremenjeno...user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

06.08.2008, 14:43

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

no, pa sem nazaj user posted image  do dr sem sla po uspavalne tablete za mojega, ker gospod nima casa user posted image  pa na trg sem sla, in zdaj imam namen naredit bucke. ima katera kak hiter in enostaven recept? user posted image  po moznosti tak, da se kar same naredijo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2008, 14:44

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Oktavija, boga reva, Belorusi te lahko res izmozgajo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2008, 15:06

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

No zdej sem pa še jaz napopala mojo poroko v album... user posted image user posted image user posted image
Pa si me oglejte....user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

06.08.2008, 15:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Oktavija, super obleka user posted image  zelo dobra barva. in lep par sta, kar zarita user posted image

clock-img

06.08.2008, 15:25

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj mi je pa nerodno.....

clock-img

06.08.2008, 15:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image  naj ti ne bo!

clock-img

06.08.2008, 15:32

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

oktavija, lepa!!!!! pa una fotka je tok dobra, bejbe blond, tipi pa temni!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

06.08.2008, 15:33

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Jaz šibam domov... Želim vam lep dan....

clock-img

06.08.2008, 15:42

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

.... pa na trg sem sla, in zdaj imam namen naredit bucke. ima katera kak hiter in enostaven recept? user posted image  po moznosti tak, da se kar same naredijo user posted image  

Mogoče tu dobiš kako idejo: http://www.ringaraja.net/forum/Bu%C4%8Dke%2C_bu%C4%8Dke%2C%25%25%25/m_2931459/tm.htm

clock-img

06.08.2008, 15:44

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

oktavija - WAU! Kaka lepotička! Full sta bila lepa!

clock-img

06.08.2008, 15:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Se*, sej ti recepti so fajn... ampak pri vseh moras neki naredit za to user posted image  noben se sam ne pripravi user posted image  

jih bom kar na hitro popekla... pa solatko zraven, njami user posted image  

< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.8.2008 15:56:33 >

clock-img

06.08.2008, 15:54

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Se*, sej ti recepti so fajn... ampak pri vseh moras neki naredit za to user posted image  noben se sam ne pripravi user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ja ajsi moja draga ... saj si si malce sama kriva za to.. Zakaj si pa kupila bučke? Namesto tega bi raje kupila revijo z recepti - od tam bučke lepo serviraš le s tem, da jih izrežeš iz revije ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 15:58

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

se*, tole pa je nekaj za naju....madonca sam brala sem recepte, pa sem mi že sline cedijo...sploh nisem do konca mogla prebrat...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

06.08.2008, 16:04

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

se*, tole pa je nekaj za naju....madonca sam brala sem recepte, pa sem mi že sline cedijo...sploh nisem do konca mogla prebrat...

*smijlikiseslini*

ja, ampak jaz man tedensko prepoved bučk ... user posted image  Se bo moj odselil, če bodo ta teden spet bučke .. Ampak jih bom jutri naredila kot polpete pa mu povem, da so sojine ... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 16:08

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

oktavija, jaz bi tudi slikice gledala....... lepo prosim..... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem