sončece -
Končnooo vsaj ena
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
* Torej - najnovejše novice - danes si dam stopko, v ponedeljek pa punkcija. Upam, da pridelam vsaj ene 6 celic, pa da se lepo oplodijo in da bom čez 3 tedne srečka nosečka. Sej drgač se mi bo pa kar zmešalo.
* *Sicer se pa zdaj ukvarjam s poroko - vabila so narejena in po večini tudi že predana. Zdaj se lotevam konfetov, ki ne bodo klasični, pa brskam po netu za kakšno fajn idejo za mojo poročno frizuro - kratki lasje, pa prstančke gledam (res , to mi je pa kar nekako mučno, jaz nisem namreč za nakit, res ne.... no ampak bom sigurno našla ene lepe iz belega zlata), pol pa še njegova obleka, danes sem si kupila samostoječe nogavice, perilo še čekiram ....
Dolgčas mi ni...no, naj bi mi ne bilo.
*** Včeraj sem pomila 3 okna. Jupi, ker ko bom noseča se ne bom naprezala...
Posadila sem sivko in vrtnice...
**** Skartka male moje...jaz vam vsem privoščim vse naj naj. Pa res upam, da nam bo v času poletja uspelo najdt eno lokacijo, ki bo vsem ugodna in se dobimo na kavici in tortici.
* Jupi!

BOŠ! In tile jajčniki bodo polni jajčec, ki so/bodo kar pokale od pričakovanja, da jih naskoči ploden spermijček

In potem bo kmalu naš sonček srečka

!
** Jaz tudi iščem ideje za frizuro... Je pa res, da za daljše lase je več variant oz več idej se najde in je moja naloga malenkost lažja ...Jaz sem pa kupila perilo - no korzet na katerega mi potem sešije zgornji del obleke, pa sem na lovu za nogavicami - te lahko vprašam kje & kolko & kakšne?
Prstane sva pa prav vponedeljek dobila. Končno. So pa sanjski.

Si jih vsak dan ogledujem in komaj čakam, da končata n amojem in njegovem prstu. Sta pa po velikotsi res različna - tak da jih ziher ne bova (ali pa tudi ... od treme) zamenjala!
*** seveda - porihtaj si te stvari zdaj ali pa svojega nauči .. Jaz bi izbrala še posebej to zadnjo varianto
**** To bi bilo fantastično!
Eto - jaz sem prišla s sprehoda z našima pesjanoma - tamalim in tavelkim, zdaj pa se moram spravit skup in nekaj za službo še zrihtat. Moje počitnice se nepreklicno bližajo koncu, jaz pa imam občutek, kot da jih sploh ni bilo ...
Eto moje miške maške - upam, da se mate fajn pa enega za lepšo preživljenje minutk ob prebiranju RR-ja:
ps: nosečke in bodočenosečke - tou nikaj ne škoudi je virtual made, tak ka navali narode!
Ajde no, ker sem pri volji še nekaj za posladek -
ps: nosečke in bodočenosečke - tou nikaj ne škoudi je virtual made, tak ka navali narode!