writing-img

RE: Nova borba se pripravlja II.

clock-img

26.05.2008, 08:20

clock-img

murkica

pencil-img

2075

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 1.IUI - testek 25.05. (RD 21.5.1980)
  • Jazzz27 - xx - 4.Klomifen - testek 06.06. - čaka na IVF/ICSI 
  • Murkica - LJ - 9. krog-testek in potrditev nosečnostiuser posted image 10.06. (RD 21.12.1984) 
  • Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
  • Beyba - KR - srečka nosečkauser posted image - greje user posted image (punčka) - PDP 18.06.
  • Spelka12 - okolica KR - srečka nosečkauser posted image   - greje user posted image user posted image  (A-punčka, B-?)
  • Erin - KR - srečka nosečkauser posted image (PDP 1.8.) - greje user posted image  (fantek)
  • Sonček33 - KR -  srečka nosečkauser posted image  ( PDP?) - greje user posted image  ali user posted image user posted image  
  • KAHLO - ŠTAJER. - LJ- srečka nosečkauser posted image  (PDP 4.9.) - greje user posted image  (deklico) 
  • Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečkauser posted image
  • Katalina - 11.krog - tečke ne pričakuje 02.06. 
  • Maša82 - LJ - 1.IUI (klomifen) UZ 22.5. (RD 14.7.1982) - 25.krog
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen user posted image   
  • LuNa73 - CE/MB - ????
  • Vita80 - ŠTAJER. - cca 17. krog, za user posted image  s pomočjo bio-metode 
  • Spps - Sl.konj. - ????
  • Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF 
  • Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
  • Katalina - KP- ???
  • sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
  • pikica36 - koroška- 2 krog

user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image           

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

26.05.2008, 08:25

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

user posted image  user posted image user posted image

BORKE ZA user posted image :

• Oktavija - CE - čaka na 1.IUI - testek 25.05. (RD 21.5.1980)
  • Jazzz27 - xx - 4.Klomifen - testek 06.06. - čaka na IVF/ICSI 
  • Murkica - LJ - 9. krog-testek in potrditev nosečnostiuser posted image 10.06. (RD 21.12.1984) 
  • Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
  • Beyba - KR - srečka nosečkauser posted image - greje user posted image (punčka) - PDP 18.06.
  • Spelka12 - okolica KR - srečka nosečkauser posted image   - greje user posted image user posted image  (A-punčka, B-?)
  • Erin - KR - srečka nosečkauser posted image (PDP 1.8.) - greje user posted image  (fantek)
  • Sonček33 - KR -  srečka nosečkauser posted image  ( PDP?) - greje user posted image  ali user posted image user posted image  
  • KAHLO - ŠTAJER. - LJ- srečka nosečkauser posted image  (PDP 4.9.) - greje user posted image  (deklico) 
  • Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečkauser posted image
  • Katalina - 11.krog - tečke ne pričakuje 02.06. 
  • Maša82 - LJ - 1.IUI-s Klom.(RD 14.7.1982) - 25.krog (9.6.test)
  • Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen user posted image   
  • LuNa73 - CE/MB - ????
  • Vita80 - ŠTAJER. - cca 17. krog, za user posted image  s pomočjo bio-metode 
  • Spps - Sl.konj. - ????
  • Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF 
  • Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
  • Katalina - KP- ???
  • sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
  • pikica36 - koroška- 2 krog

user posted image   user posted image user posted image  user posted image     user posted image  user posted image  user posted image user posted image  

Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image           

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

26.05.2008, 08:25

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

sem še pri sebi popravila...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

26.05.2008, 08:28

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Sonček85 tut ti boš kmal mami boš vidla, kar sončka 33 poglej vsese da če se hoče... kater krog pa ti tečeš?

no mi pa tečemo 32-zdAJ BO 33 KROG.SE ŽE TUDI KAR DOLGO ČSA VLEČE,SAM NE BOMO OBUPALI IN SE BOMO ŠE NAPREJ BORILI ZA NAŠO POKICO(derem se)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.05.2008, 09:03

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

vuuuu SONČEK!!!  čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  full lepo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo pikapoke da se vse srečno izteče- MORA SE!!  in me v to verjamemo!!

oktavija- ti še pa kr ne obupaj dokler niuser posted image  je še vedno upanje.
in pa LUNA je prišla pokukat user posted image , neverjetno!!user posted image

SE **  ti pa izkoristi teh 5 samskih dni, kot prava gospodičnauser posted image

vsemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 09:42

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Dobro jutro!!!

Danes je čudovit dan...že zjutraj me zbudi sonček, ki se priplazi čez moje okno. Ležim v postelji in me nekaj vleče na RR....nekaj moram preverit in glej: sonček....nosečka. Pa si mislim, zjutraj sonček pogreje moj obrazek, tu pa sonček pogreje moj srček.
Sploh ne vem, kako naj ti čestitam za tvojo dvojno srečo. Upam, da bo dovolj, če ti napišem, da si me osrečila na današnje ponedeljkovo jutro in da ti iz vsega srca čestitam in ti želim, da bi ti naslednji meseci minili brez velikih težav in da na koncu poviješ dve zdravi štručki....bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, dobro jutro še ostalim...

Oktavija, kako je sedaj s tabo? Je slika že bolj jasna?

Ledenkica....je teta že spokala kufre za vsaj naslednjih deset mesecev...kar povej ji, da naj spoka!!!

Lep dan...

clock-img

26.05.2008, 10:08

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Sonček85 tut ti boš kmal mami boš vidla, kar sončka 33 poglej vsese da če se hoče... kater krog pa ti tečeš?

no mi pa tečemo 32-zdAJ BO 33 KROG.SE ŽE TUDI KAR DOLGO ČSA VLEČE,SAM NE BOMO OBUPALI IN SE BOMO ŠE NAPREJ BORILI ZA NAŠO POKICO(derem se)

misla sem 22-23.krog .joj upam da bo do 30 že mala piica v meni-plodek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.05.2008, 10:42

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

ku, ku?????

kje ste borkice moje?user posted image

clock-img

26.05.2008, 10:54

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Evo meneuser posted image

clock-img

26.05.2008, 11:01

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

No lepo, sem mislila, da so že vse borkice pobegnileuser posted image ....
kako si? kaj počenjaš?

Jaz sem že opavila dolžnost in pripopala tvoji psički 5 starsuser posted image ....katere pasme je tvoja kužika....po glavi sodeča ni tako majhna!

clock-img

26.05.2008, 11:04

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Živijo.

Sem v službi in potem nimam toliko časa, da bi veliko pisala ampak vseeno ves čas gledam kaj je novega na RR, če je mogoče še kakšna nosečka padla.

Drugače pa je moja kuža rotvajlerka. Tako da res ni majhna, ima 45 kilogramov, kar je za to pasmo še malo, vendar ni debela ampak ima bolj "atletsko postavo" ker zelo veliko teče. Drugače pa je prijazna kot kakšna mucika.

Kako pa si kaj ti?

clock-img

26.05.2008, 11:05

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

zakaj lahko samo enkrat na dan glasujem za tvojo psičko?
jst bi večkrat na dan.

no pa jst sem tudi tukaj ,čeprav vsake toliko časa vskočim da mal pogledam kaj dogaja.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

26.05.2008, 11:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sam mal sem vas prišla pozdravit user posted image  pa kavico skuhat

user posted image

moja M je še kar na obisku user posted image  6. dan... in še kar teče. očitno res hormoni user posted image  

za pesiko sem glasovala, k Oktaviji sem tudi šla user posted image  več pa potem enkrat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.05.2008, 11:22

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

mmmm....

ledenkica tale kavica pa izgleda vrhunsko!!! Hvala....jaz bi tud še kakšnega virtualnega rogljička gor prpopala, pa se bojim, če začnem po straneh brskat s hrano se hitro potem napotim v hladilnik....sem mu že obljubila,da ga bom zabila in zvezala s ketnamiuser posted image user posted image

murkica, se mi je zdela da je rotvajlerka.....ti čist verjamem, da je nežna in prijazna....se mi zdi da je to čist od lastnika odvisno kakšen je kuži.
moj prijatelj ima tudi krvoločno pasmo psa---pa je kužika tako prijazna, da ne moreš verjet....posvoji vse mladičke....takoj mleko dobi. Si moraš mislit, da je dobila mleko ko je imela morskega prašička pri sebiuser posted image . (je pitbulka)

clock-img

26.05.2008, 11:27

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

OJla pupe!!

SOnček najprej tebi vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da boš čez dobrih 8 mesecev...pestvala najbl živahen ali pa živahna zdrava zakladka na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzika
.............vseeno ne gre teh mojih fotk dan niti na ta post niti na album......nevem....jaz mislim da smo tako zafiltriani v tej naši firmi....da ni šans da kaj na net pošiljamo ali pa shranjujemo..........bedarijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca
sem se trudla spravt slikico na net pa mi ne rata.....lahko pa ti jo pošlem na mejla....če bo slučajno šlo....sam nimam tvojga cenjenega naslova...tako da...pošljiuser posted image user posted image me pa pošteno jezi da ne moram z vami deliti tega mojega bauha, pa naše otroške sobane!!! ...mogoče k bova imela speljan internet doma .....tam ziher ne bova tako zafiltirana in bom se lahko kdaj tudi s tem poigralauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 11:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

daj meni na mail, jo bom jaz gor prpopalauser posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 11:59

clock-img

murkica

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

murkica, se mi je zdela da je rotvajlerka.....ti čist verjamem, da je nežna in prijazna....se mi zdi da je to čist od lastnika odvisno kakšen je kuži.
moj prijatelj ima tudi krvoločno pasmo psa---pa je kužika tako prijazna, da ne moreš verjet....posvoji vse mladičke....takoj mleko dobi. Si moraš mislit, da je dobila mleko ko je imela morskega prašička pri sebiuser posted image . (je pitbulka)

Ja jaz sem tudi mnenja, da je pes takšen, kot je njegov gospodar, se pravi kako z njim ravnajo. Našo pač tako razvajamo, da ravno hudobna nebi mogla bitiuser posted image , niti ni bil to najin namen, da bi ljudje govorili kako je najin kuža huda, ampak predstaviti pasmo, ki velja za krvoločno in pokazati kakšna crkljivka in prijazna kužika je.

Ledenka hvla za kavico- se je prav prileglauser posted image . Drugače pa res, vedno ko daš gor ti kakšno fotko mi kar zadiši po kavici, ker tako dobro izgleda.

Vsem hvala za vaše glasove za pesko....

Drugače pa šibam naprej delat, ve pa kar čvekajte, da bom imela kaj brati, ko bom imela odmor za malico user posted image .

LP

Murkica

clock-img

26.05.2008, 12:03

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Jazzzika sem ti posredovala..........me prav zanima če ti bo ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa na sliki moj bauhi v 20 tednu, in moja lbezen, k se zmeraj zraven propa....pozeeeeer, kaj češuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 12:11

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Evo punčare....dajem na ogled njeno ljubezen (njami) in KAHELCO

kako lep buši .... joj pa tist k je zraven je tud lušenuser posted image user posted image   kakšni lepi otroci bodo to!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 26.5.2008 12:19:16 >

clock-img

26.05.2008, 12:12

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 12:12

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

a jo grem prpopat še na septemberke?

clock-img

26.05.2008, 12:14

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

jaziiiiiiiiiiiiiiiii....................madonca smo pršli na velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja bomo bl big familija.... zdaj mi je pa čistuser posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila da bo to bl mala slikauser posted image user posted image

clock-img

26.05.2008, 12:16

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

pa sej je čist lušna.....ne rabiš nič farbat.....zakaj si pa potegnila?user posted image user posted image user posted image user posted image

no sem jo popravla, da ti ne bo preveč nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 26.5.2008 12:19:57 >

clock-img

26.05.2008, 12:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image user posted image user posted image  super buši!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.05.2008, 12:28

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

jazzika hvala ti!!!user posted image user posted image user posted image

septembrkam pa ni treba hvala, sem jim  poslala na majl, tiste k je zanimalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam da bo lunca moja mentorica vidla....izid njenega mentorstva v času moje borbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem