cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja II.

clock-img

03.06.2008, 23:31

clock-img

murkica

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: kleja

murkica user posted image
kaj pa če pridejo kar vse štorklje k tebi?user posted image

user posted image user posted image user posted image

Veš kako, ljubezni imava dovolj za vseh 6, bova pa že enega izredno vesela. Če pa bo kakšen več pa tudi ne bom imela nič proti.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

04.06.2008, 06:16

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

joj same poroke pri nas se pa ne bomo poročili dokler ne zvemo da je bebica napoti.upam da bo kmalu ,saj si že resnično želim postati  gospa Ž.

oktavija:ne sekiraj se za včerajšni dan ,naredi si lepega s svojimi ,ki veš da te majo radi in ti njih.vsakemu posije sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

04.06.2008, 07:40

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Juuutroooo moje pupike!

Jaz danes začnem malo bolj pozno, pa sem vam prišla eno kavico skuhat --- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 08:28

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image

Takole bo lep naš sonček!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

04.06.2008, 08:29

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Jutro drage moje borke!!!

Kako ste kaj danes?

Se*.....hvala za kavico, bila je zelo dobra.....prosila bi te pa še za geslo, no oziroma vas, ker si že gospauser posted image user posted image user posted image user posted image

Beybika...kako si danes...se je mali kaj umiril?

kaj naj rečem vsem ostalim.....saj bo...vse bomouser posted image

No pa ne bit tako tihe danesuser posted image

clock-img

04.06.2008, 08:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

woooooouuuuuuu!!!!

Ta je pa tako lepa....preprosta.....jaz bom imela tudi takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čudovita je sonček!!!!! Res boš lepa nevesta!!!!

clock-img

04.06.2008, 08:51

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

Se* hvala za kofe... upam, da je trojna doza, ker jaz sem hin - čist. A mislite, da je to spomladanska utrujenost? user posted image  Ah, bluzim... Mi je reku direktor pravkar, da mi da štir ure, da se k sebi spravim ...user posted image  ampak, danes nekak ne vrjamem da bo šlo...

jazzzika, jaz bi tud mela geslo - a bo šlo?!user posted image

beyba, huh, še malo, pa bo konc brezplačnega podnajemništva user posted image .

sonček, obleka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful lepa!

ajsika moja user posted image user posted image user posted image user posted image .
Hit mi še povejte kje sta Špelka in Erin? A je slučajn treba kaki alarm za nevarnost vklopit?user posted image

Zdje pa jo šibam... ostalim pa zdejle en pozdravček.... pa iobjemček...pa nasmeh.... pa ko bo mal več časa bolj pol, še vam namenim kakšno vprašanje in besedo... zdej pa deloooooo kličeeeeeeeuser posted image

Babe žabe... držte se! Predvsem, pa bodite pridne!user posted image

clock-img

04.06.2008, 09:26

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Dobro jutro čvekice....

Še jaz se vam mal javljam. Pri nas vse po starem, čakam, da user posted image  mine, pol pa spet novim zmagam naproti. Bo pa ta mesec lažje in bolj sproščeno, ker grem v ponedeljek za 15 dni na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da bomo fraj ko bomo user posted image   delal. Upam da ta mesec rata!!!

Pa vsem ostalim tudi seveda... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

04.06.2008, 09:34

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

oooo katalina....kako lepo! Ta mesec sigurno rata, ker boš mal bolj sproščena!!!! Pa še v času o si doma....superca. a greste kam na dopust al boste samo doma user posted image  delal? (no tud to je nekaj)user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 09:47

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Hej hej...pijem jutranjo kavico...je dobra Se* ...

razmišljam kaj me čaka, če grem stran od RR...čiščenje, učenje, pisanje seminarskih....user posted image bom raje kr tukaj še malo..vsaj dokler kavice ne popijem.

Sonček33  obožujem sivko...zanimivo, da si jo vključila v poročno dekoracijo...se boš popeljala na tvoj poročni dan, z mislimi kar, do toskaneuser posted image

murkica..lahko pa pošlješ eno štorklico do mene; če se jih bo preveč gužvalouser posted image

jazz...uff...kamele pa majo neobčutljiv jezikuser posted image da o morju sploh ne bi..raje samo sanjaaaammmm...

beyba; uživaj še čas pred izselitvijo...potem bo polno neprespanih noči, bolečin v rokah od nošenja, šifriranje otrokovega joka...user posted image naj še mali le kolca na toplemuser posted image

lep dan vsem user posted image

clock-img

04.06.2008, 09:51

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

jazzz hvcala za geslo... na morje (v sliki) pa se spravim kasneje user posted image .

Kleja, zdej sem se spomnila... nick mi je bil znan...ampak na ne pričakujem so bili tvoji posti vedno humoristično obarvani (v besedi in sliki, predvsem v sliki user posted image ).

Tak zdej pa konc RR-ja do večerauser posted image user posted image ...

clock-img

04.06.2008, 09:52

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Ja upam da bova oba sproščena!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Smo mislili it v dalmacijo, kjer mamo hiško, pa se ravno kuhinja renovira in je kot gradbišče v hiši, user posted image user posted image user posted image  tako da bomo šli kar do opatije za par dni. Ostalo bom pa doma in bom hodila na plažo z malim.

P.P.Njegoš

clock-img

04.06.2008, 10:17

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

superca...saj malo oddiha potrebujete dekleta. Katalina....verjamem, da ne moreš zapustit gradbišča:)

clock-img

04.06.2008, 10:17

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

luuunaaa ...pridejo tudi taki cajtiuser posted image v vsem tem ne pričakovanju, mi je nekdo ukradel moj kovček s humorjem...zdaj pa ga vneto iščem...

user posted image mi pomagate?user posted image

clock-img

04.06.2008, 10:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image  ste me spravile v dobro voljo, punce user posted image  

danes je neznansko težek dan... in komaj čakam, da grem malce ven na zrak čez kako urico

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.06.2008, 11:44

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

hej borke moje, kam ste se pa poskrile?

No saj tud meni ne bi škodilo, če bi šla kaj naredituser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 11:48

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

Ku, ku, jaz sem še tu!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

clock-img

04.06.2008, 12:35

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

danes je pa taka tišina tu .... katalina, koliko časa se zdaj že vi2 borita za novega sončka?

Ledenkica...si se že preluftala....jaz sem malo prej pojedla zajterkuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:36

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Beyba....kako pa kaj pri tebi...a smo šli že kar rodit? No javi se kaj!!

clock-img

04.06.2008, 12:41

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

mi smo trenutno v 12 krogu..... user posted image  pa so bli poizkusi in želja že veliko prej... ah, sej bo user posted image .

P.P.Njegoš

clock-img

04.06.2008, 12:42

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

katalina seveda bo. Nič obupat. mene poglej, sem tudi mislila, da ne bo nikol plusa.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

04.06.2008, 12:54

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

saj vem, da bo!!Jaz pa sem že čisto nehala štet te kroge.....sedaj sem že čisto nestrpna na ta petek bogi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

namreč pričakovanja so zelo velika...nikoli še nisem imela krvavega flekca teden po O....tako da bo kar razočaranje, če ne bo!! Vsaj občutek je tak. Bi mi po eni strani kar odleglo, ker 12.6. sem že naročena pri Rešu in me čisto nič ne mikajo inekcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .....no saj če ne bo bomo šli pa pač k reču....samo neprijetno situacijo sem si hotela prišparatiuser posted image user posted image user posted image ...bo potem pa res javni shod spermijev in jajčkovuser posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:56

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

ah, zate sem pa itak bila takooooo vesela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upajmo da nas vse pogleda sreča...

P.P.Njegoš

clock-img

04.06.2008, 12:59

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Brerzskrbi punce. Jaz za vse navijam glih tko kot ste ve zame. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

04.06.2008, 13:02

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

saj vem, da bo!!Jaz pa sem že čisto nehala štet te kroge.....sedaj sem že čisto nestrpna na ta petek bogi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

namreč pričakovanja so zelo velika...nikoli še nisem imela krvavega flekca teden po O....tako da bo kar razočaranje, če ne bo!! Vsaj občutek je tak. Bi mi po eni strani kar odleglo, ker 12.6. sem že naročena pri Rešu in me čisto nič ne mikajo inekcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .....no saj če ne bo bomo šli pa pač k reču....samo neprijetno situacijo sem si hotela prišparatiuser posted image user posted image user posted image ...bo potem pa res javni shod spermijev in jajčkovuser posted image user posted image

no zdaj bomo pa psihično ob tebi jazzzika..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo stiskal pestke!! user posted image user posted image user posted image  moooore ratat!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem