IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
polaris & Luna -
Se*
Sonček, pa ne nas kregat... saj vidiš, da smo na kupu same klepetulje
Špelka, me veseli, da sta pikici vredu,... na mamico pa le ne pozabi. Pusti se končno malo razvajat - jaz bi to priložnost izkoristila 100 na uro, me sploh ne bi bilo potrebno prosit
Ajsi, ti kar uživaj, pa na testek ne pozabi, saj vprašanja bojda niso tolk težka
Ja punce, po
Pikici si moramo vzeti vzgled. Ves dan pridna kot mravljica, ponoč pa k slonček
LuNa si ga očitno že je

- ampak LuNa, 1.majska budnica ti pa ne gine, pa če moram cele Soline gor zbudit
Beyba, duša zgubljena, ti pa znaš šponat živčke

. Sam da je z vama vse vredu. Kaj pa se ti je zgodilo na nogi? Mislim, od česa take bolečine in celo delna nepokretnost? A so ti kaj povedali?
Erin, hitro poročaj ime, sicer ga bomo kar za Izaka krstile, potem pa se sama zagovarjaj pred svojim dragim
Oktavija , vnetje sinusov

Ti se le igraj, očitno ti jih še niso čistili (štemali po domače) sicer bi zdaj pridno počivala, papala arcneje in pila čajčke. Pa ta tvoja dijeta - vsaka čast, jaz ne bi prišla niti do dopoldanske malice, bi vse kar za zajtrk pospravila. Ti držim pesti, da ti uspe
Trinity, ne sam na PP mislit, me smo še tud tukaj...
Murkica, si že kaj bolje? Pa čestitke tvojemu prijatelju... ti pa takoj za njim, a velja?
Jazzzika, kje se pa ti skrivaš? Pa ne no spet poniknit
Maša, zate velja isto
Skratka
Sonček, tvoja brca v naše tri črke je očitno obrodila sadove,... si zaslužiš en velik
Nočka punce moje, pa lepe sanje...
< Sporočilo je popravil polaris -- 15.4.2008 22:48:24 >