IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, super da se počutiš bolje. Še en dan ležanja in čajčkanja in potem boš kot nova.
Si pa res pridna, ko se tako nazaj držiš, da ne bi druge okužila. Potem pa, ko imaš enkrat otroke se ne sekiraš več, ali se boš al ne okužil, ker itak ni izhoda. Zaenkrat moram potrkat, da se me ni še nič prijelo od tamalihdveh.
Hvala, upam, da bo jutri sam še boljše

. Ja to je pa res, da bi mi blo ful bad, če bi zdele kero okužila, ker je to tolk smotano! Grlo te boli, s tem velikim trebuhom je treba kašljat, ko te že tko vse boli, nič ne vohaš, nič ne slišiš, curi ti iz vseh lukenj... Nič fajn. In če bi kera po kofetkanju napisala, da je zbolela (tud če v resnici ne bi blo zarad mene), bi mela js ful slabo vest.
A ti si se pa igrala celo noč

... veš otroci so lahko srečni, če majo starše, ki se igrajo. Veliko je takih, ki jim rajš dajo igrače al pa risanke in jih pustijo. Tko da je tvoj način definitivno boljši

.
Aja imena pa tud midva še nisva izbrala, tko da ti verjamem, da te muči. Pri naju bo tud po moje padla odločitev, ko bova vidla malega

.
barbaw pri teb mi je blo pa tolk zanimivo, ko se spomnim, da si pisala na RR... popadki na 8 min, luščenje čepa, odpustnica in pol si kr rodila

. Prav čutla se je akcija, pa še tolk na hitro! Ampak si ne predstavljam, kolk so te res mučili s tistim jemanjem krvi med popadki

(račji kljun boli že če ni popadkov!). Pa boga revčka Maja, da so jo pikal še preden je sploh prijokala na svet. Sam da se je vredu izteklo in je mala blondinka prišla prav čas

.
jana kolk sm ti fouš, da ti gledaš trebuh ko se manjša, moj je pa trenutno iz dneva v dan večji

! Glede kil pa ne vem zakaj se sekiraš, če se spraviš v stare hlače, mislim, da ni panike

.
edina men se je pa sanjalo, da sm mela že

in da sm se trudla njegovo slikco spravit na moj avatar na RR

....mislm kr neki.