IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Meni se ni dalo kuhat in sem šla v bližnjo gostilnico jest. Goveja juha, široki rezanci s tremi siri in solata. Me bo kar razpočilo, pa še full sem pustila na krožniku.
Naty: BRAVO za pregled
Imaš konkretnega
. Glede datuma je pa res čudno. Če bi ti delali CR, bi ti to sigurno omenil, ker brez tvojega pristanka ne more nič. Ta opcija mislim, da ni tako aktivna. Kaj bi bilo pa drugo, pa ne vem. Vmes nimaš nobenega pregleda več???
FTA...glede na to , da se meri v površinski enoti je očitno površina nečesa????
Ja je kr orng dec

... sm šla na tisto stran, kjer se računa povprečje mer, pa je čist po JUS-u za te tedne

. Sicer pa vem, da je verjetno CR še najmanj verjetn tu. V vsakem primeru bom 8. maja zvedla

. Pregledov pa nimam več, ker mi je že zadnjič povedal, da je ta zadnji. Sej v bistvu, dokler se kej ne začne dogajat, res nima kej gledat. Dal mi je navodil še pa još...zdej pa sam čakamo

. Tale FTA me pa tooolk zanima! Ja očitno je površina, ampak česa??? Na morfologiji je bla ta površina ista, kot dolžina

, zdej pa mislm, da ni dolg 82 cm

!
A veš, kake lušte si mi nardila s širokimi rezanci

...
Skye sej so tud moji gležnarčki bli zelooo na tesno

, tko da priznam, da se v supergah, al pa nizkih čevljih ful bolš počutim. Ampak mal sm se pač dons afnala, da vidm kako zgledam v petkah..