Pa kaj za vraga povsod danes sveti sonček, sama pri meni dežuje al kako?
Sandra: luškan bušek, LN pa ni?? Meni se tudi ne zdi fuul velik, je pa res krasen
LN je samo na spodnjem delu, pa še ta slabo vidna, tako da se je na sliki sploh ne vidi. Samo za tiste, ki bušija vidijo v živo
ORIGINALNO SPOROČILO: Špelin@
Razmišljala sem o odpustnicah - a ste za, da jo izdam aurori28? Vsaj za srečo
Hmmmm, nekje bo treba začeti al kako? Mislim, da ji jo lahko izdaš, vsaj za srečo. Ampak naj še malce počaka 2 v 1.
Upam, da sem vse pokomentirala, ...
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
citiralo ti je citate
nic skrbet, se vse da prebrat
ORIGINALNO SPOROČILO: narava
citiralo ti je citate nic skrbet, se vse da prebrat
Narava na pomoč!!!! Dej mi prosim povej kako naj tole delam da bo lepo izgledalo, vsaka stvar v svojem kvadratku? Ko citiram prvo stvar mi lepo napiše une oklepaje, potem pa ko kopiram naslednjo stvar (ki jo želim citirati, mi prilepi samo besedilo, brez teh oklepajev, in če te oklepaje kopiram mi naredi tak šmorn kot je tule zgoraj. HELP PLEASE!!!
ZA VSE ŽIVLJENJE.
Sandra toliko da veš: MAŠ TOK FLETEN TREBUH. Ni pa niti prav zelo velik. Kaj ti že pravijo drugi. Se mi pa zdi, ko bom jaz tako daleč, da bom že prav pri koncu. Zdaj zdaj bo, nič več 2 v 1-
ORIGINALNO SPOROČILO: darmar
Sandra toliko da veš: MAŠ TOK FLETEN TREBUH. Ni pa niti prav zelo velik. Kaj ti že pravijo drugi. Se mi pa zdi, ko bom jaz tako daleč, da bom že prav pri koncu. Zdaj zdaj bo, nič več 2 v 1-
O draga moj moja, ti pa še kar malce počakaj 2 v 1, mislim, da imaš PDP za mano, tako da tvojemu
tudi še ni potekla najemnina za garsoniero
ZA VSE ŽIVLJENJE.
Dobro jutro,
lep dan a ne
...mene taki dnevi brez sonca prav v depro spravljajo
A še katero kolki bolijo? Jaz sem že par dni, kot kaka stara mama.
Zanima me, gleda na to, da se je vremenu zmešalo, če boste imele za novorojenčke tudi kak plišast kompletek? Jaz sem prvič rodila junija pa res ni bilo nobene potrebe po plišu...za zdaj pa ne vem. Vidla sem, da jih v HM-ju imajo, sicer neko staro zalogo
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
StBarbara: dobrodošla nazaj. Tele čveke res hitro pišejo, ampak ne se dati. Pač napiši kar te zanima (to delam jaz), pol mi pa rečejo da so to že obdelale in me napotijo prijazno na link.

hvala za nasvet
ki so prišle tja po navodilih G odslovili, da ni placa v porodni. Da naj pridejo kaki drugi dan. Mater jim.
Hudo, al pol ti glavica že med nogami binglja, ti pa še kar čakaš da bo plac v porodni
Sej pravim Po je zakon
Sandra: sej malo bom res še počakala. Ampak če je punca res ful velika se ne bi pritoževala četudi bi malo prehitela čas.
StBarbara: tudi jaz se sprašujem glede novega kompletka iz P. Res naj bi bil nov. Kupila sem bombaž, ampak kaj bo sredi maja pa res ne veš. Lahko bo vroče, lahko pa .... Jaz bom še malo počakala. Saj kompletnki plišasti so fletni, ampka 56 števiko bo moja pika imela za največ 14 dni. Pol se pa vprašaš, a se splača. Pa še doma imam od prijateljic polno pliša, za katerega menim, da bo hitro pretoplo. Glede kolkov se pa ti pridružujem. Pri meni je najhuje ponoči. Sploh kotaljenje iz enega na drugega, res boli.
Valentina: A študiraš??? Daj stisni še malo, pol pa fletnejše opravilo, priprava cunjic.
Dons sem popapcala mleko s kornfleksom in seveda eno čokoladko Smartis. Ne morem brez čokolade.
Komi čakam pregled, da me spet mal prizemlji. Preveč hrane!!!!!! Preveliko dete!!!!!!!11
Ne da ti glava med nogami binglja...tako hudo še ni. In nikoli ne bo UPAM.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2325427&mpage=12&key=
Predzadnji post..resnično srečna.
Glede CTGja...a to se kaj naročiš v P, ali prideš z napotnico in čakaš? Jaz sploh še nikoli nisem, bila v Lj P, niti ne vem kam moram iti. No glavno da vem kje je vhod.
Kdaj ste/boste ve začele hoditi na CTG?
Pri meni je tudi najhuje ponoči. Zjutraj pa tudi rabim kakšne pol urce, da se "kolkec ulaufa"