IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Si pa res opisovala, kako si skrbela za starše, dedka, kot da si to delala zaradi dediščine. Kot da ti zato pripada več dediščine. Pa ni tako. Mislim, nisi skrbela za njih zaradi dediščine ampak zato, ker si pač takšna, skrbna. Ali se morda motim?
veš kaj ti bom napisala. Dokler ne ugotoviš kako je živet brez staršev jih niti ne spoštuješ tako kot bi jih moral. Vse dam za en dan z mami in atijem. Vse, samo za en pogled in en objem, pa da jima povem da ju imam rada.
Ne rabim nič, tudi predno sta umrla sem imela svojo družino, svojo službo imela sem kje živeti.Bila sem samostojna. In veš kaj mi je oči enkrat rekel. Da je vse to kar ima naložba za naju z bratom.
Če te pa zanima, oče je 3 dni pred smrtjo napisil oporoko na prigovarjanje kolegice, za katero sem izvedela tisti dan ko je umru. Pa ni hotel meni dat amapk tej kolegici vse(z mamo sta bila ločena) ona ga je prepričala da mora dat meni.Dedek je hotel en mesec predno je umru napisati vse name pa sem rekla da imam tud brata če še ne ve in da njemu tud kaj pripada. Za mami je bilo pa tako in tako dogovorjeno da dobi vse skupaj brat, ker se je šlo za stanovanje v katerem brat živi in nesmisleno bi bilo četrtino pisati name, pa da me potlej izplačuje.
Tako da ne vem če je šlo samo za dediščino. ja se mi pa zdi blesavo da sedaj brat hoče več kot mu pripada. če sva dva naj gre na pol. Jaz sem se tud odpovedala četrtini stanovanja in lahko bi zahtevala naj me izplača če bi bila

On mi kar naprej meče oporoko od očeta, češ da sem ga hujskala

, še omenit mu nisem upala naj kaj napiše, ker se mi je zdelo da je to tako kot če bi mu rekla"lej stari umru boš, dej že napiš oporoko in mi dej vse, sej kar naprej k teb letam"
Hudo pa je ja se kregat takole za premoženje in nikoli si nisem mislna da se bom. Še manj pa da bom takole na forum pisala

. Ampak če po pravici povem sem "cagava" deklica in tole mi vsaj malo moralo vzdigne da imam moč se kregat in mu povedat ta svoje.