writing-img

RE: Mamice po 35.letu-3.del

clock-img

19.04.2008, 21:37

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

ja,sej se znamo same bolš imet pa zment user posted image
jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena)user posted image

Če ne drugače boma z Hani organizirale na ivarčkem jezeru,kje vmaju.je pa lepa lokacija,za otroke poskrbljeno,...............
user posted image
user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

19.04.2008, 21:43

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

jest bi res rada enkrat mal vaš konc vidla (sej sem ga že-sam sem bla mlada pa zalublena)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nisom sigurna če si takrat sploh kaj vidla okrog sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa če že zalublena nis več,si pa še sonček mladi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej drage moje..jes Lublano poznam-malo..pa Maribor tud...malo user posted image pa kr dost sem obletala tam okrog,ko sem bla mlada in zalublena user posted image ,sam...vi pa najinih koncev (al,julci) pa sploh ne poznate user posted image kaj.pa ni tako švoh pr nas,je treba sam okrog prit,se nimaš kje zgubit,ker je sam cesta,pa grabn,pa visoki hribi okrog nas.pa se kje najde še kak lušn kot,ki ga ni nikjer drogli user posted image user posted image user posted image -malo prevajajte....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

19.04.2008, 21:44

clock-img

julci

pencil-img

3398

NUJNO MEDICINSKO  OBVESTILO!!!!
NIKOLI, NIKOLI, ZARES NIKOLI SE NE ZADRŽUJ,  KO JE TREBA
PRDNITI.
V NASPROTNEM PRIMERU ZADRŽANI PRDEC  POTUJE NAVZGOR PO TVOJEM
TELESU VSE DO MOŽGANOV  IN  TAKO DOBIŠ USRANE  IDEJE.

clock-img

19.04.2008, 21:44

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov user posted image user posted image user posted image ---no ne to zgornje user posted image user posted image user posted image ,uno prej...

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.4.2008 21:45:55 >

clock-img

19.04.2008, 21:45

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image nisom sigurna če si takrat sploh kaj vidla okrog sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pa če že zalublena nis več,si pa še sonček mladi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej drage moje..jes Lublano poznam-malo..pa Maribor tud...malo user posted image pa kr dost sem obletala tam okrog,ko sem bla mlada in zalublena user posted image ,sam...vi pa najinih koncev (al,julci) pa sploh ne poznate user posted image kaj.pa ni tako švoh pr nas,je treba sam okrog prit,se nimaš kje zgubit,ker je sam cesta,pa grabn,pa visoki hribi okrog nas.pa se kje najde še kak lušn kot,ki ga ni nikjer drogli user posted image user posted image user posted image -malo prevajajte....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hana kotičkov za romantiko se ne manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:45

clock-img

julci

pencil-img

3398

...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov user posted image user posted image user posted image

telepatijauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:46

clock-img

KT

pencil-img

2747

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:48

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

KT...user posted image user posted image user posted image user posted image ti tud prideš jutr v ZOO,al.....

clock-img

19.04.2008, 21:48

clock-img

julci

pencil-img

3398

...hehe,julci,si mi vzela izpod prstov user posted image user posted image user posted image ---no ne to zgornje user posted image user posted image user posted image ,uno prej...

jaz pa že mislala da sem ti prevzela nujno medicinsko sporočilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:53

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: julci

jaz pa že mislala da sem ti prevzela nujno medicinsko sporočilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...sam mene pa res neki šravfa......

glih zdaj je klicu trener,da je jutr tale tekma,jaz pa sem že čist not padla...v ZOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:55

clock-img

KT

pencil-img

2747

Čeeeer čvekice,

Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo user posted image  

clock-img

19.04.2008, 21:58

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Čeeeer čvekice,

Se tako trudim, da bi sledila, pa mi bolj slabo ratuje, po treba dat v peto, da vas malo ujemem. Pri nas nič novega, naš "vrtni palček" se še vedno na veliko smeji in na veliko štrajka pri kakršnihkoli fizičnih naporih. Sem jo kar proglasila za vrtnega palčka saj kamor jo posadiš, ona lepo sedi, se igra in vsem smeji - da pa bi naša Nadia Comaneci kaj z ritko mignila, pa se ji ne da prav preveč - mah, ke do šole bo že, ker jest res ne mislim it še enkrat v šolo user posted image  

Tvoj vrtni palčekuser posted image ve da bo moguše celo življenje z rito migat,zato se pa malo špara.Pametna punca.user posted image Počaki še malo ,pol boš patk ko meuser posted image jamrala da moreš predale pa vrata skup vezatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:58

clock-img

julci

pencil-img

3398

..sam mene pa res neki šravfa......

maš zgora obvestilouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:59

clock-img

KT

pencil-img

2747

KT...user posted image user posted image user posted image user posted image ti tud prideš jutr v ZOO,al.....

Kam, kje koga, kdaj user posted image user posted image user posted image user posted image  - a vidte, da nič ne sledim user posted image

clock-img

19.04.2008, 21:59

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Čeeeer čvekice,

user posted image user posted image user posted image KT ,važno je,da je zadovoljna in da se fajn počuti v svoji koži in če ji paše se lepo mirno igrat-zakaj bi ji grenili življenje že navsezgodaj z nekim plazenjem,pa drugo nepotrebno navlako,ki sploh ni življenjsko pomembna..boš še videla,kaj vse bo obvladala,kot mami user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 22:02

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Kam, kje koga, kdaj user posted image user posted image user posted image user posted image  - a vidte, da nič ne sledim user posted image

jutri ob 11 v ZOO-ju so (smo user posted image user posted image user posted image ) se babnce dogovorle-s sabo dobro voljo,možeka in Alino user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 22:03

clock-img

stephany

pencil-img

549

Do zadnjega sem upala, da se vam bom lahko jutri pridružila, pa ne bo nič! user posted image user posted image user posted image
Je klical mehanik in bodo jutri na kamionih in prikolicah menjavali gume. To bo pa trajalo celo dopoldne..
Škoda. Sem upala, da bom spoznala vsaj nekaj so-čvekic.

Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

clock-img

19.04.2008, 22:07

clock-img

KT

pencil-img

2747

jutri ob 11 v ZOO-ju so (smo user posted image user posted image user posted image ) se babnce dogovorle-s sabo dobro voljo,možeka in Alino user posted image user posted image

Vraga, pa ravno jutri gremo na en rojstni dan - mogoče nam pa rata vmes še v ZOO skočit. A tebe in tvojih pa ne bo?

clock-img

19.04.2008, 22:07

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Julči - tvoj predlog mi je pa zelo všeč. Meni je Ivarčko jezero zelo všeč, čeprav ga poznam samo s slik. Sem mojega že dolgo nazaj prepričevala, da bi šla enkrat gor, pa še ni ratalo.

A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo  user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2008, 22:08

clock-img

KT

pencil-img

2747

A ne da stephany-drgač je pa to kar pod Uršlo goro,pa lahk malije v rukzoke ,pa na vrh-zgoraj je še razgledni stolp,pa zanimiva cerkev,pa Dom,pa....v lepem vremenupogled skor čez celo Slovenijo  user posted image user posted image user posted image

Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.

clock-img

19.04.2008, 22:10

clock-img

julci

pencil-img

3398

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa možeka angažirat pa bo.Je pa lušn izlet

clock-img

19.04.2008, 22:10

clock-img

julci

pencil-img

3398

Tale predlog bi bil mojemu ziher full všeč, ker moramo neprestano vse kucle po Sloveniji osvajat.

evo staže dveuser posted image

clock-img

19.04.2008, 22:12

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Vraga, pa ravno jutri gremo na en rojstni dan - mogoče nam pa rata vmes še v ZOO skočit. A tebe in tvojih pa ne bo?

Ma Blaž eno trening tekmo,ker ga je predlagal Klub in mora it igrat,je pa ravno prej trener klical,da bo,ker so prej nekaj trenerji po današnji tekmi govorili,da pa ni čist ziher in...sem se jes že ravno prav zagrela za ZOO,pa moja dva sta bla takoj za,če tekma odpade,pa nav nč user posted image user posted image ..pri men je tako..dolgo časa rabim,da se za neki navdušim,pol sem pa takoooorazočarana,če stvar spodleti,joj..sem prej skor vrgla mobija skoz okno,ko je klical,sem mislila,da bo reku,jutr ne bo kaj,pol pa reče,jutri zjutraj...... blablabla....user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.4.2008 22:13:25 >

clock-img

19.04.2008, 22:17

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

stephany,kako pa kaj Klemen user posted image

clock-img

19.04.2008, 22:19

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...grem še malo pred TV...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem