writing-img

RE: Mamice po 35.letu-3.del

clock-img

21.04.2008, 15:22

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

ja sej bom prjatla zaposlila user posted image    HVALA TI

Pri meni so OK user posted image user posted image user posted image .

clock-img

21.04.2008, 15:31

clock-img

KT

pencil-img

2747

Matija & Miha - vse najlepše in najboljše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

Slinasti poljubček od Aline 

clock-img

21.04.2008, 15:48

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

Mitja in Miha!
Vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Hvala za gesla. Sem pogledala fotke in ste res superuser posted image user posted image , sam ne vem točno kdo je kdo.Pa še super vreme ste imele. Sem šele zdejle slikce pogledala, ker sem se dopoldne potepala in šele pred 2 urama prišla.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

clock-img

21.04.2008, 15:55

clock-img

KT

pencil-img

2747

Najina tečka nesrečka je končno zaspala - danes pa res ni njen dan, skoz bi se nosila, pa nič ji ni prav, pa bernardinci se lahk skrijejo, tako ji slina teče user posted image  Prav smešno je kako že od njenega 4. meseca dalje, vsako njeno slabo razpoloženje povezujem z zobki, a pri njenih skoraj 10 mesecih še vedno čakamo prvega user posted image

Dopoldan sva še uspeli skočit na tržnico po jagode, hruške in solato, a na poti nazaj naju je že pral dež - pa kdaj za vraga se bodo kranjcem zjasnila vremena user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 21.4.2008 15:58:39 >

clock-img

21.04.2008, 16:01

clock-img

smotka lonib

pencil-img

2043

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Najina tečka nesrečka je končno zaspala - danes pa res ni njen dan, skoz bi se nosila, pa nič ji ni prav, pa bernardinci se lahk skrijejo, tako ji slina teče user posted image  Prav smešno je kako že od njenega 4. meseca dalje, vsako njeno slabo razpoloženje povezujem z zobki, a pri njenih skoraj 10 mesecih še vedno čakamo prvega user posted image

KT
A še nobenega zobka nimateuser posted image ? Naša Zala je prvega dobila pri 9 mesecih in zdej ko bo stara 13 mesecev jih ima 4. Prejšna dva sta prve dobila že pri 6 mesecih, da ne omenjam,da sta se slinila kot ti praviš dva bernandincauser posted image . Zala se pa čisto nič ne slini, da je prov fanj, da ji ni treba slinčke vsake 5 minut menjat, ker jih ne prenese.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

clock-img

21.04.2008, 16:45

clock-img

viator

pencil-img

1176

Dopoldan sva še uspeli skočit na tržnico po jagode, hruške in solato, a na poti nazaj naju je že pral dež - pa kdaj za vraga se bodo kranjcem zjasnila vremena user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - tole me spominja na naš "slučaj" - enako 13 let nazaj pri prvi hčerki. Zobe je dobila pri 1 letu.

clock-img

21.04.2008, 18:30

clock-img

majrim

pencil-img

3991

blolg je napisanuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

21.04.2008, 18:51

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mirjam-SUPER SLIKCE IN bloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prosim za slikce kje smo mi goruser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

21.04.2008, 19:04

clock-img

majrim

pencil-img

3991

dobiš...bom zapekla na cd,ker je precej tegauser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

21.04.2008, 19:06

clock-img

Duškica

pencil-img

559

MIHA - ČESTITKE
user posted image

Majrim, jaz pa večkrat pogledam tvoj blog in od tvojga moža tudi - MI JE VŠEČ!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa bila danes mokra kot že dolgo ne. Malčki so imeli trening v največjem nalivu.
Pravi april - včeraj me je popeklo, danes sem bila mokra kot kura.

hanna - grem od začetka, ampak glavno, da čvekam z vami.user posted image

clock-img

21.04.2008, 19:36

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

dobiš...bom zapekla na cd,ker je precej tega

Uh hvalauser posted image
DUŠKICA-ful lepo slikco imaš gor,praviš da si pečena in zalita kurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

21.04.2008, 19:42

clock-img

Duškica

pencil-img

559

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

[DUŠKICA-ful lepo slikco imaš gor,praviš da si pečena in zalita kurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem spet pišče. Imam samo eno zvezdico.user posted image user posted image user posted image  (onih 2000 pa nekaj sem podarila)user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 20:10

clock-img

julci

pencil-img

3398

Dosadilo Fati da je ljubavnici uvijek tuku, da bježe od nje ili da su loši u krevetu, pa dala oglas u novine da traži nekog tko ju ne bi tukao, tko nece pobjeci od nje i tko ce biti dobar u krevetu.
Dugo vremena se nitko nije javio, sve dok na vrata nije pozvonio covjek bez ruku i nogu.

Pita ona njega što hoce, a on kaže: Došao sam radi oglasa, kao što vidite, nemam ruke, pa vas ne mogu tuci, nemam noge, pa ne mogu pobjeci od vas...
Fata ga priupita : Pa dobro, ali jeste li dobri u krevetu?

Čovjek: Što mislite, kako sam pozvonio na vrata?user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

21.04.2008, 20:15

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Ta pa je dobrauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 20:15

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Zdaj sem spet pišče. Imam samo eno zvezdico.

Zdaj boš pa mogla tiho bit pred kurami z diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image
JULCI-packa kakšne vice tiskašuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

21.04.2008, 20:16

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Julči - Kako je tvoj mož?

Jaz sem diplomo na zid obesila zato se je ne vidi. Zdaj sem vzela drugo smer in delam novo diplomo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Duškica -- 21.4.2008 20:17:17 >

clock-img

21.04.2008, 20:33

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

user posted image user posted image user posted image BOGICA
julci user posted image user posted image user posted image user posted image ....eeeee...s čim pa je pozvonil....eeee user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

21.04.2008, 20:59

clock-img

Duškica

pencil-img

559

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image BOGICA
julci user posted image user posted image user posted image user posted image ....eeeee...s čim pa je pozvonil....eeee user posted image

eeeeee......si blond?user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:31

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: Duškica
eeeeee......si blond?user posted image user posted image user posted image

...jaaaaa,sam mam že narastek user posted image ,zakaj vprašaš user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:39

clock-img

julci

pencil-img

3398

julci ....eeeee...s čim pa je pozvonil....eeee

s čim kaj-z jezikom vendaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:39

clock-img

julci

pencil-img

3398

JULCI-packa kakšne vice tiskaš

laubica ma pa bujno domišlijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:41

clock-img

julci

pencil-img

3398

Julči - Kako je tvoj mož?

gre na boljšuser posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:42

clock-img

julci

pencil-img

3398

jaz pa solirammmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:43

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: julci

julci ....eeeee...s čim pa je pozvonil....eeee

s čim kaj-z jezikom vendaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sej sem vedva.....sam mi nihče ne bi verjel user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2008, 21:44

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

julci,kako je blo dons na šihtu user posted image

stephany ,ti si tud tu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 21.4.2008 21:46:30 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem