Zadnji članki

Vzgoja: Oče strog, mama popustljiva
Ste se pred rojstvom otroka pogovarjali s partnerjem o vzgoji otroka, o tem kako bosta oba enako ...
Odnosi v družini

Nenavadna zgodba o težavah z zanositvijo
Kako je, ko ti rečejo »ne moreš imeti otrok«, vedo le tisti, ki so to že doživeli. Ta mama je to ...
Resnične zgodbe
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

). no, kakor sem rekla - 3 in pol sezone, to je 7 dvd-jev. kera če met, nej mi zs-ja in se bomo zmenli naprej
tko da punce, hitr gledat te dvd-je, da potem lahko vidite še zadnjih 6 epizod, ki so ZA pogledat, tok da veste
....no je šla stran
....Duškica,me je tako stisnilo,ko sem brala,kaj se je dogajalo vama z Matijem...in hvala bogu,da je bolje in da si pravočasno ukrepala...po drugi strani pa sem mislila...sreča,da sta bila doma...sej veš,ko človk pol vse sorte pomisli...kaj če bi bili kje v hribih...ali na morju..ah nakladam,važno je,da se je dobro izteklo--bogi malček,pa vseeno tak dobrovoljček..in ko pogledam vaše nasmejane škratke..je fajn občutek,da veš,kako je otrok zadovoljen
) in sem se vlekla ko ena megla še iz pamti veka...sedaj sem pa oživela...no,saj bo kar vredu,ker me čakajo še cunje....
res hitro mine