writing-img

RE: Ali rade vozite po avtocesti?

clock-img

13.04.2008, 01:17

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mi mamo enoprostorca pa 3 otroke, pa smo včasih tako natovorjeni kto bi se seliliuser posted image user posted image , s tem da ne rabimo več vozičkauser posted image

Glede osebne se pa rpej pozanimaj na UE, amapk mislim da se da it iskat jo. Saj je bilo še na RR precej govora o tem. Pa hvala ker si me spomnila, da mojim tud poteče osebnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2008, 10:16

clock-img

MOJCA 56

pencil-img

9

Moji dobri znanci so imeli golfa ,ko so dobili še dvojčka,tako ,da imajo sedaj tri otrokei n velik problem prevoza.Kupili so fiat Multipla v tega pa z lahkoto spravijo tri sedeže.Otroci so stari 30 mes. in 2x 15 mes.Pomanjkljivost je edino ta ,da ni tako velik prtljažnik kot pri velikih avtih,drugače pa je OK.

clock-img

13.04.2008, 10:20

clock-img

iva01

pencil-img

961

men avtocesta ni panika,..prav fajn mi je pelat po njej,..mi je pa muka ljubljanska obvoznica,..kjer vsi divjajo..skačejo iz enga pasa na drugega,..tm se tud jaz nekam zasidram in polako do cilja user posted image

clock-img

13.04.2008, 10:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

Pa kje se lahko vmes sploh ustaviš če se bo tamala drla pa hotela jesti?

Na AC precej lazje kot na obicnih cestah.
Recimo do Lj do Kopra (dobra ura voznje, ce ni gnece), imas vec pocivalisc: Lom, Ravbarkomanda, Kozina, to so tri z bencinsko, Wc-jem in moznostjo previjalnice. Plus dve (mogoce tudi kaksno vec) samo za ustavit se.

Prakticno na vsakih 20 minut nekaj solidnega.

clock-img

13.04.2008, 11:14

clock-img

Anonimen

Ce ima  Alex 3 leta ga ze lahko das v jahaca z naslonjalom (=15-36kg) in ga das lahko na prvi sedez. Lupinica pa valjda ni tolk velika, no user posted image In s tem resisi se to, da bi se tamaladva kregala, cufala in metala avte (user posted image

clock-img

13.04.2008, 12:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz tud obožujem avtoceste.Sploh,ko se navadiš,ti je to kot odvisnost,ti prav paše da se malo ven zdivjašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

13.04.2008, 21:33

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ce ima  Alex 3 leta ga ze lahko das v jahaca z naslonjalom (=15-36kg) in ga das lahko na prvi sedez. Lupinica pa valjda ni tolk velika, no user posted image In s tem resisi se to, da bi se tamaladva kregala, cufala in metala avte (user posted image

sory amapk jaz za nben denar ne bi dala malčka z jahačom na sprednji sedež. Se mi zdi full groznouser posted image

clock-img

13.04.2008, 23:55

clock-img

15.7.

pencil-img

341

NE!!!!

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

clock-img

14.04.2008, 00:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ce ima  Alex 3 leta ga ze lahko das v jahaca z naslonjalom (=15-36kg) in ga das lahko na prvi sedez.

sory amapk jaz za nben denar ne bi dala malčka z jahačom na sprednji sedež. Se mi zdi full groznouser posted image

O marija kaksne ideje.

Mislim, da je voznja po zakonu na prvem sedezu dovoljena, ko otrok doseze visino 135 cm ali 35 kg teze.

clock-img

14.04.2008, 07:48

clock-img

srki

pencil-img

9222

Rajši ne, kot ja. Mogoče zato, ker se skozi samo po regionalkah vozim, ker pri nas itak ni obvoznice. Pa včasih, vsake kvatre ko sem se vozila, me ni bilo strah. Zdaj pa kar. Ker vidim, ker eni ne vejo kaj je pač vozni in kaj prehitevalni pas, pa ker je velika brzina.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem