cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kater plenice

clock-img

12.04.2008, 16:55

clock-img

_annela_

pencil-img

150

mene pa zanima katere plenice uporabljate,ter ce vam zdrzijo celo noc?

clock-img

12.04.2008, 17:00

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

od DM-ja Babylove. In mi zdržijo tudi zvečer user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

12.04.2008, 17:08

clock-img

lex

pencil-img

6532

hofer za oba pa zdržijo celo noč, pamperske so nam konstantno premočile

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

12.04.2008, 17:19

clock-img

mihaelao

pencil-img

66

Živjo!
Pri nas uporabljamo Fixies vijolične in Pampers active baby, pa smo z obojimi zadovoljni in zdržijo celo noč. Čez dan sem nekaj časa uporabljala Lumpi, pa sva se skoraj vsak dan morali preobleči, ko je kakala ... user posted image

Nič ni lepšega od današnjega dne ...

clock-img

12.04.2008, 17:27

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

[IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

od DM-ja Babylove. [/quote]

user posted image user posted image user posted image  dm-jeve za čez dan, in pampers baby dry z extra dry slojem za ponočiuser posted image iz mullerja
te dvoje niso nikoli premočile!

poskusili smo tudi pampers modre, vijolične, nemške, poljske, mullerjeve, lidlove, hoferjeve... vse je premočilouser posted image .

clock-img

12.04.2008, 17:40

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

pampers active fit so zakonuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

12.04.2008, 17:45

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Mi smo probali vse živo in nam nobene niso premočile, a še vedno sem najbolj zadovoljna s Pampers Active fit.

clock-img

12.04.2008, 18:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Do cca 1 leta smo imeli leclercove Mots denfants. Zdaj pa hoferjeve.

clock-img

12.04.2008, 20:22

clock-img

Mat3ja22

pencil-img

570

mi uporabljamo Pampers activ baby z losionom in smo zadovoljni. pa tudi čez noč nam ne premočijo

clock-img

12.04.2008, 21:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2008, 21:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.04.2008, 12:06

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

pampers baby dryuser posted image user posted image .še niso premočile ne ponoči ne podnevi.

clock-img

13.04.2008, 13:28

clock-img

ursy78

pencil-img

158

mi uporabljamo Pampers activ baby z losionom in smo zadovoljni. pa tudi čez noč nam ne premočijo[/quote
enako

clock-img

13.04.2008, 13:53

clock-img

wing

pencil-img

198

Vedno ko berem mnenja in izkušnje o plenicah (btw-tem je za izvoz, pa vse so isteuser posted image ), me najbolj preseneti, ko mamice pišejo, da ta pa ta plenica premoči. Nam ni nobena plenica premočila še nikoli. Je pa šlo kaj mimo, ob robu, ker...ali nisem dovolj pazljivo in tesno zapela trakcev,ali pustila preveč lufta ob straneh in je šlo ven,ali nisem fajn odvila roba pri bedrci navzven, ali pa je preprosto količina zmagalauser posted image .Da bi mi material spustil tekočino, pa še nikoli. Osebno mi najbolj ustrezajo pampers activ fit, predvsem ker so tanke in mehke, uporabljamo pa še dm-olana in müllerjeve-predvsem za čez dan.Te sem poskusila za druge pa ne vem.

clock-img

13.04.2008, 13:55

clock-img

buči

pencil-img

4367

Huggies za ponoči, čez dan Papmper, Müllerjeva ali DM-ove

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

27.04.2008, 13:42

clock-img

ajči bajči

pencil-img

11

mi pa kr pamperskeuser posted image user posted image user posted image user posted image so najbolše za našegauser posted image user posted image

clock-img

27.04.2008, 17:49

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Se strinjam. Ker so kar drage, jih imamo samo za ponoči. Čez dan pa Lidlove - poceni in fajne, mehke, z elastičnimi trakovi, tako kot Active fitke.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

clock-img

27.04.2008, 18:07

clock-img

andie

pencil-img

427

pampers active fit so zakon

enako.

clock-img

27.04.2008, 23:03

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Za ponoči imamo pampers active fit, čez dan pa millerjeve plenice.

clock-img

28.04.2008, 07:18

clock-img

Anonimen

Čez dan Pampers Active fit, čez noč pa Baby dry. Včasih tudi kontra, če enih zmanjka in oboje zdržijo. user posted image

clock-img

28.04.2008, 08:16

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

pampers active fit.... zdržijo celo noč..... enkrat ćez dan, ko je bila fajn polulana, sem jo stehtala in je mela 60 dag...pa še kej bi šlo notr :=))...

clock-img

29.04.2008, 00:25

clock-img

taras76

pencil-img

49

samo ne iz Mullerja. Tiste so smrdele
in se trgale - nikoli več!

clock-img

29.04.2008, 10:08

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Na začetku sem uporabljala pamperske baby dry,pa sem se jim zavestno odrekla,so pa zdržale celo noč.
Zdaj uporabljam od dm plenice alan in pa od mullerja.Pa ravno tako zdržijo celo nočuser posted image

clock-img

29.04.2008, 11:02

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Čez dan Pampers Active fit, čez noč pa Baby dry. Včasih tudi kontra, če enih zmanjka in oboje zdržijo. user posted image

Enako user posted image

clock-img

29.04.2008, 11:05

clock-img

anny1

pencil-img

414

Hallo, mi mamo iz Avstrije-metro plenice za ponoč k ne dražijo ritke sem jih že pri starejši stestirala čez dan pa imam DM-ove k majo višji hrbtni del zato ker ko se pokaka se pokaka do vrh glave in mi pri navadnih pleničkah vse pride čezuser posted image .

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem