writing-img

RE: Prošnja!

clock-img

09.05.2008, 11:13

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: simona9

Mislim, da veljajo samo originali, vsaj leta 2002 je bilo tako, ko sva tekmovala midva. Vso srečo želim vsem. Midva sva sodelovala takrat, ko je zmagala Stančka Šukalo. Lp

No, ona se je že ločila, a se ni? Ups.

clock-img

09.05.2008, 11:38

clock-img

aljuška

pencil-img

522

a ti si ona Petra?user posted image  jaz pa študiram če te poznamuser posted image
najbrž samo iz sosednjega foruma ( mama.si )

clock-img

09.05.2008, 12:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mater, koliko vas je, še dobro, da smo naročeni na Nedeljcauser posted image .

clock-img

09.05.2008, 12:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Mislim, da veljajo samo originali, vsaj leta 2002 je bilo tako, ko sva tekmovala midva. Vso srečo želim vsem. Midva sva sodelovala takrat, ko je zmagala Stančka Šukalo. Lp

Ne, ni se.

clock-img

09.05.2008, 19:47

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ne, ni se.

A res ne? A jo nis(m)o še tukaj opravljale, da se je?

clock-img

09.05.2008, 21:39

clock-img

memole

pencil-img

1376

IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

a ti si ona Petra?user posted image  jaz pa študiram če te poznamuser posted image
najbrž samo iz sosednjega foruma ( mama.si )

A to misliš mene?

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

clock-img

10.05.2008, 15:20

clock-img

aljuška

pencil-img

522

jauser posted image
a si ali nisi taprava?user posted image

clock-img

10.05.2008, 17:12

clock-img

LAVKK

pencil-img

45

MEMOLE, EVA 1 in KLARITA!

Šele zdaj sem prebrala, da ste se prijavile na sanjsko poroko v ND user posted image . Bomo glasovali, seveda.

No, naj vam povem (vam trem), da sva se midva z mojim user posted image   tudi prijavila na sanjsko poroko ND leta 2004 in sva takrat prišla med prve 5, ki so se uvrstili v finale. Naj vam zaupam, par vprašanj, katere so nam dali takrat žirije, ki so bile tam (in po zanimivih odgovorih so razglasili zmagovalca): dobili smo 5 vprašanj:

- kaj nama pomeni poroka? (vprašanje za oba)
- katere 4 stvari mora imeti nevesta na poroki, da bo zakon res srečen (vprašanje za ženina)?
- kaj vam je najbolj všeč na vašem partnerju (vprašanje za neveste)?
- zakaj se na porokah meče riž (vprašanje za oba)?
- ???

(Znete odgovoriti na ta vprašanja)

Bilo je še 1 vprašanje, ki se sedaj ne morem spomniti? Malo sem "poškilila" v časopis ND leta 2004, kjer sem si takrat shranila vse liste od sanjske poroke in tudi finale, čeprav potem nisva zmagala. Tam piše za 2 vprašanja, 2 sem se spomnila, drugega pa žal ne.
V glavnem, že veliko nama je takrat pomenilo to, da sva se sploh uvrstila v ožji izbor prvih 20 in pol še med prve 5, je bilo to tako kot da sva zmagala.

No, toliko, da boste vsaj malo vedele (ve 3) kakšna podobna vprašanja ti postavijo tam. Je pa res, da vseh 5 finalistov, pošljejo nekam v zaprt prostor, kjer se ne sliši nič tam. Tako da ne veš v naprej kaj te bo komisija vprašala, je pa za vseh 5 finalistov isto vprašanje.

Vsem 3em želim, da pridete v VELIKI FINALE, mi pa bomo veselo pisali glasovnice. SREČNO

clock-img

11.05.2008, 22:23

clock-img

memole

pencil-img

1376

IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

jauser posted image
a si ali nisi taprava?user posted image

Sem sem tudi na mami!user posted image user posted image

clock-img

11.05.2008, 22:27

clock-img

memole

pencil-img

1376

IZVIRNO SPOROČILO: LAVKK

MEMOLE, EVA 1 in KLARITA!

Šele zdaj sem prebrala, da ste se prijavile na sanjsko poroko v ND user posted image . Bomo glasovali, seveda.

No, naj vam povem (vam trem), da sva se midva z mojim user posted image   tudi prijavila na sanjsko poroko ND leta 2004 in sva takrat prišla med prve 5, ki so se uvrstili v finale. Naj vam zaupam, par vprašanj, katere so nam dali takrat žirije, ki so bile tam (in po zanimivih odgovorih so razglasili zmagovalca): dobili smo 5 vprašanj:

- kaj nama pomeni poroka? (vprašanje za oba)
- katere 4 stvari mora imeti nevesta na poroki, da bo zakon res srečen (vprašanje za ženina)?
- kaj vam je najbolj všeč na vašem partnerju (vprašanje za neveste)?
- zakaj se na porokah meče riž (vprašanje za oba)?
- ???

(Znete odgovoriti na ta vprašanja)

Bilo je še 1 vprašanje, ki se sedaj ne morem spomniti? Malo sem "poškilila" v časopis ND leta 2004, kjer sem si takrat shranila vse liste od sanjske poroke in tudi finale, čeprav potem nisva zmagala. Tam piše za 2 vprašanja, 2 sem se spomnila, drugega pa žal ne.
V glavnem, že veliko nama je takrat pomenilo to, da sva se sploh uvrstila v ožji izbor prvih 20 in pol še med prve 5, je bilo to tako kot da sva zmagala.

No, toliko, da boste vsaj malo vedele (ve 3) kakšna podobna vprašanja ti postavijo tam. Je pa res, da vseh 5 finalistov, pošljejo nekam v zaprt prostor, kjer se ne sliši nič tam. Tako da ne veš v naprej kaj te bo komisija vprašala, je pa za vseh 5 finalistov isto vprašanje.

Vsem 3em želim, da pridete v VELIKI FINALE, mi pa bomo veselo pisali glasovnice. SREČNO

Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem