writing-img

RE: Glupost no.1 na RR

clock-img

16.04.2008, 12:21

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mala maja tebi je pol oproščeno, ker ste mnogoštevilčna familija, pa si včasih zmatrana, pa ne morš fejst razmišljat user posted image user posted image user posted image

dej še mojmu šefu razloži to, da se mi ne da delat, ker sem utrujena. Raje na RR visimuser posted image  pa gluposti trosimuser posted image

clock-img

16.04.2008, 12:22

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

v bistvu sem zelo dobre volje, pa zajebava se mi full... sam se mi zdi, da ste ostale čisto napičene, pa nič ne razumeteuser posted image user posted image

penis je pa zdele domov prišel, sam ne bo nič od njega, ker gre s tamalo ven user posted image

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

mala maja tebi je pol oproščeno, ker ste mnogoštevilčna familija, pa si včasih zmatrana, pa ne morš fejst razmišljat user posted image user posted image user posted image

dej še mojmu šefu razloži to, da se mi ne da delat, ker sem utrujena. Raje na RR visimuser posted image  pa gluposti trosimuser posted image

ti sam cifro pust, ga kuj pokličem user posted image

clock-img

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Danes em videla eno temo z naslovom Danes seks, kdaj test ali nekaj takega. Ma nisem seveda niti odprla, samo z očmi pa sem zavila, priznam.

Daj odpri, boš še kaj novega izvedela.user posted image

Kje je to ?  Ma to moram prebrat user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2676191&mpage=1&key=&#2676245

Aha, zajebancija, ampak ne bi bilo nujno glede na to, kaj se vse tukaj sprašuje.

clock-img

16.04.2008, 12:23

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

uf... ko bi me vsaj user posted image user posted image user posted image kje, kje, kje?!user posted image user posted image

No, če ne drucga, zdej vemo usaj to, zakva si tko tečna... ker nisi napičena! user posted image

Očala si kup, pa boš tut PENIS vidla. user posted image

Jest ga tud ne vidim, pa čeprav je namenjen Freychi. user posted image user posted image  A rabim pol tud jaz očalauser posted image

clock-img

16.04.2008, 12:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

Pa jih res... ne da se ti ne da delat, ampak NE MOREŠ, ker si utrujena... mende ja vidš razliko? user posted image

Pr nas sta dva na bolniški in g. dir. mislijo, da bom jaz kar naprej v pisarni... pa sem mu v ponedeljek rekla, da če samo pomisli, da bi me poklical, naj pridem kaj prej, bom šla za en teden na bolniško zaradi ****isa... potem sm mela pa en leeep, frej ponedeljek. user posted image

clock-img

16.04.2008, 12:24

clock-img

Anonimen

madonca, celo prav znaš razmišljat user posted image user posted image user posted image  vem to, samo sem malo izkoristila, da sem napisala to, kar sem user posted image

Vau to si pa dobro izkoristila, verjetno ti je že dolgo ležalo na duši in si morala dat iz sebe ven. user posted image

clock-img

16.04.2008, 12:26

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Joj nivess zaleti se nekam user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 12:36

clock-img

Anonimen

Joj nivess zaleti se nekam user posted image user posted image

lav ju tu user posted image

clock-img

16.04.2008, 12:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

aj nov aj nov user posted image

clock-img

16.04.2008, 12:55

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Recimo, da daj pri driski mlečne izdelke,pa veliko vprašanj na nosečnosti, pa kdaj po porodu si umijemo glavo, dobro da se ne sprašuje kdaj si čurko umijemo.Pa kdaj naj seksam po porodu, veste mož že čaka, pa meni bi tudi pasal......AAAAAA

clock-img

16.04.2008, 12:56

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jst ne najdm tega piknika od Al bine, bentiš. user posted image

Tega se tud jaz spomnim, mislim pa , da je blo na forumu Uvajanje goste hrane.

clock-img

16.04.2008, 12:58

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men je blo pa najbolj neumno to ko je ena napisala če se češplja ful raztegne ko rodiš pa da bi ona rada imela tako kot jo ima zdaj da se bo še za kakšno modno jano al playboy al neki lahko slikalauser posted image pa kako se naj obleče za v porodno sobo user posted image user posted image   Me res zanima kaj je pol blo s to žensko

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

16.04.2008, 12:59

clock-img

Anonimen

Morda je kje zaprta user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 13:12

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Morda je kje zaprta user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 13:24

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jst ne najdm tega piknika od Al bine, bentiš. user posted image

Tega se tud jaz spomnim, mislim pa , da je blo na forumu Uvajanje goste hrane.

pod nick al bina boš težko našla... ker je, po izpisu, anonimna user posted image  

clock-img

16.04.2008, 13:25

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Pa kako si uredite fruzuro tam spodaj zdaj ko prihaja poletjeuser posted image (tak kot če si jo urejamo glede na letni čas in vročino)

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

16.04.2008, 13:33

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

joj, mene pa še vedno zelo motijo: MI smo pa kakali, MI smo pa jedli, MI pa smo težki .... g, pa veliki .... cm, pa mi pa že malo hodimo, pa mi, pa mi, pa mi........

clock-img

16.04.2008, 13:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.04.2008, 13:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Največja glupost kar sem jih kdaj prebrala je bil dialog med tyazijem in njegovo ženo. Katastrofa

user posted image   Ja kje pa sta kaj ona dva?

clock-img

16.04.2008, 13:44

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Meni je pa bedast post z naslovom Ali naj ga sprejmem takšnega kot je?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

16.04.2008, 13:44

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Meni je pa bedast post z naslovom Ali naj ga sprejmem takšnega kot je?

Zakaj?

clock-img

16.04.2008, 13:48

clock-img

Lepotica

pencil-img

815

Zato, ker ženski dopovedujete eno in isto, pa še kr trobi po svoje. Pa itak vem pod kterim nickom je prej taista ženska pisala in je tudi pisala svašta.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

clock-img

16.04.2008, 13:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Lepotica meni pa se ta tema ne zdi tak zlo butasta...... težko je sprejeti človeka, ki ga imaš takega, kot je. Ljudje smo nagneni k temu, da bi radi malo kreirali ljudi po svoje in če človek ni čisto v okvirih partnerja, zna biti problem. JE pa res, da se tega nekako ne da rešiti na forumu, ampak vprašanje kot tako pa ni butasto.... vsaj meni osebno ne.

clock-img

16.04.2008, 13:50

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

aja, potem ti ni beden post, ampak prepucavanje dveh žensk...... jah potem pa se izrazi tako, da te bom razumela user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem