writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

23.04.2008, 09:56

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Buba tud jaz sem mislila da spet nekej strajka pri meni,pa sem pol pri natasi porajtala da tud ni.Ne vem kaj je to,mal nam nagajajo!user posted image user posted image user posted image

Sepetalka sej so cool vabila,kaj jim pa manjka?user posted image

Evo je ze oznacen ker sopek bo moj!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

23.04.2008, 09:56

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

O Baguskauser posted image ,al mi je,ker ni prostora za vaju.
Natasi a ti se pa takole razvajauser posted image Lepo,lepo.
Sepetalka e meni dieto prosim.Zdej grem pa pogledat slikceuser posted image .

Bubica vidim,da si imela noro soboto user posted image .Maina gre hitro as.e malo pa bo sobota ti in bo postala gospauser posted image .

clock-img

23.04.2008, 09:59

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Oitno so nai moderatorji z eno nogo e na dopustuuser posted image
user posted image

clock-img

23.04.2008, 10:02

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Sepetalka ful lepouser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2008, 10:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

evo punce, midva mava rezervirano tole, in sicer 2 paketa (torej za 5 dni)user posted image

http://www.terme3000.si/media/ROMANTICNA%20POMLAD-1.pdf 

matr bova uzivala!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2008, 10:52

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Bubamaraa hvala za slikco user posted image  Kako lepo user posted image

Zadnje ase tud jaz razmiljam v tej smeri, sploh zdaj, ko sem si izbrala svojo obleko, si kar predstavljam Lino v taki oblekci in belih balerinkah user posted image  sem ze najdla belo oblekco z rdeco pentljo, al pa oblekco, ki ima na spodnje delu nasite rdece rozice...v glavnem da bomo vsi trije v stiluuser posted image  malo bo kici-kici, ampak za poroko je dovoljeno user posted image
Jo ze kar vidim, kako me bo vprasala: "mami, mami mamo isto obleko?" user posted image

clock-img

23.04.2008, 10:59

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska user posted image  user posted image  za rezervacijo user posted image

barbara lep opek user posted image  user posted image , dobra izbira user posted image

clock-img

23.04.2008, 11:01

clock-img

bt08

pencil-img

1793

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

evo punce, midva mava rezervirano tole, in sicer 2 paketa (torej za 5 dni)user posted image

No to sta dva kolega mela lansko leto februarja,k sta mela 10 elt poroke.Bla sta pa v Ajdi,in sta rekla da je blo noro!
MIdva bova šla na zimo al pa drug leto spomlad kej tazga.

Bravo Baguskauser posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

23.04.2008, 11:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

No to sta dva kolega mela lansko leto februarja,k sta mela 10 elt poroke.Bla sta pa v Ajdi,in sta rekla da je blo noro!

Ej midva greva tud v ta hotel!!!!user posted image user posted image  A pol da je blo noro??? No, sam da sva se dobr odlocla... Jupi!!user posted image

clock-img

23.04.2008, 11:11

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

to se bo vse tresloooo..... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

23.04.2008, 11:36

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

user posted image  user posted image  user posted image  baguska bomo drzale pesti da se bo kaj prijelo user posted image

clock-img

23.04.2008, 11:42

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

Pikovit full lep šopekuser posted image user posted image user posted image , baguška uauuu večerjica, pa jakuzzi ob svečkah mogoče, noro dobro!
Midva pa pričakujeva da nama bosta darilo vrnila sestra od moje dragega in njen mož. Midva sva jim kupila en teden Djerbe ko sta se poročila!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

23.04.2008, 11:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: NATA I

user posted image  user posted image  user posted image  baguska bomo drzale pesti da se bo kaj prijelo user posted image

Ne bo se... ze vem.user posted image  Ne bo ciklus taprav... pa se savnanje bi itak uniclo vse spermije... tko nece biti srece!!user posted image

Treslo se pa bo, treslo... user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2008, 11:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Midva sva jim kupila en teden Djerbe ko sta se poroila!

Hmmm.. a je blo na nivoju!? Ker jaz nimam nic dobrih izkusenj od tam... user posted image

clock-img

23.04.2008, 12:26

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bagusna no pol naj se pa trese fejst pa bo user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem pa tooook zaspana, pa spet ne vem kaj na hitr skuhat ker grem ob 15.30 na telovadbo

clock-img

23.04.2008, 12:33

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

punce a je na Celovški mal čez 15 uro ful gužva??? user posted image

clock-img

23.04.2008, 12:38

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

punce a je na Celovški mal čez 15 uro ful gužva??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa je zate full?? ja drugac je... na celovski je vedno guzva... no, mogoce tam enkrat po osmi zvecer, da se mal umiri... user posted image

clock-img

23.04.2008, 12:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ne vem kaj na hitr skuhat

njoke, makarone, spagete, juho iz kocke al pa vrecke, popeceni zrezki....!? pa sej se kr zlooo velik da na hitro - odvisno od tega kaj mas doma!?

clock-img

23.04.2008, 12:42

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

Midva sva jim kupila en teden Djerbe ko sta se poroila!

Hmmm.. a je blo na nivoju!? Ker jaz nimam nic dobrih izkusenj od tam... user posted image

Ja onadva sta bla full zadovoljna, nista mogla prehvalit. Sva pa jima kupila preko agencije sonček, mogoče je to tudi važno preko katere agencije greš!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

23.04.2008, 12:45

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bubica mislim da bo kar fejst gužva, žal

baguska ja saj so te stvari ampak kaj ko imamo testanine in zrezke kar pogosto na jedilniku ... v pon. sem imela špagete s tuno in smetano, včeraj purana v omaki .... danes pa user posted image  koook mi gre to že na živce ko ne vem kaj na narest

clock-img

23.04.2008, 12:48

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

morm iti za ateka neki iskat...user posted image

sej bom že.... se bom pa gužvala....user posted image

clock-img

23.04.2008, 12:52

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pa saj imaš super avto tako da ti bo vožnja v gužvi prijetna user posted image  user posted image  pa še nova očala daš gor user posted image  pa si na releksaciji user posted image  user posted image

clock-img

23.04.2008, 13:09

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

pa saj imaš super avto tako da ti bo vožnja v gužvi prijetna user posted image  user posted image  pa še nova očala daš gor user posted image  pa si na releksaciji user posted image  user posted image

če vidite kako dobro bejbo v Beetlu z diorjevim špeglam vedite, da sem to jaz....user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2008, 13:16

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te spustimo naprej user posted image  user posted image  user posted image  .... pa ta bejba  v avtu bo v soboto najlepša nevestica user posted image

clock-img

23.04.2008, 14:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sva pa jima kupila preko agencije sonček, mogoče je to tudi važno preko katere agencije greš!

ne tole niti ni vazno... vazno je kater hotel! drugace pa men sama đerba sploh ni bla tok zanimiva... itak so samo kompleksi hotelski in si pac tam... in potem je odvisno v kaksnega gres... ;) absolutno mora imet 4*+ vec... drugace tam ni ok... :)) tud ostalim ki jih poznam ne, ne samo nam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem