IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa
glede pogrešanja pa vam povem, da sem po 5-ih dneh že tko pogrešala Danajo, da če bi mi tist trenutek rekli, da grem lahk domov, da imam let bi takoj odšla...
no to sem imela v mislih ... in zato mi je maksimalno 7 dni brez timoteja ... tako pač je, mamica je mamica
zdej sm se spomnla. Ker je mamica pač mamica, in je moja mama tut tko razmišljala, je po porodu ostala z mano doma, se zaposlila,... Pač kot mamica... Potem sem pa parkrat ujela (imela je ful slabo službo- no, slabo.. stresno...), da se zaradi mene ni šla naprej šolat. Men je to ostalo v ušesu... Še zdej jo slišim... Zdej dela kot čistilka, se je rešila stresne službe. Ampak v sebi se počutim krivo za njeno situacijo in da ne zmore česa boljšega, če si bi to želela.
Da bi samo enkrat v življenju potiho rekla mojmu, lej... tako potovanje sva si vedno želela, pa smo šli raje na bolj izi varianto zaradi Jakata.... še vedno je bilo lepo, ampak... In če bi Jaka to slučajno slišal, in se zaradi tega počutil vsaj malo krivega, bi mi šlo pa res srce narazen.
Vsi imamo svoje želje, preko katerih ne moremo iti. Nama to res veliko pomeni in bova tako tudi speljala. Mali kasneje sploh vedu ne bo, da je bil na počitnicah pri babi in dedku. Midva bova pa ful srečna, če bova to doživela.
Pač mal razlagam najino razmišljanje