cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

06.08.2008, 09:10

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

ko zvem vam povem

no dej.. user posted image

veš da povem,sam sem grozna dans res,slabo mi je,trebuh me boli,zaspana sem.....

Ti pa kr žurat.No pol pa baguska po pamet,da se ga ne boš preveč napila s cvičkom!user posted image user posted image user posted image

se mi zdi barbaba.a da ti si dosti bolj obsedena kot jaz z otrokom vsak mesec zdaj maš neke znake, jaz ti predlagam da se umiriš , globoko zadihaš in boš vidla da ko bo cajt se bo pokazal plusek! Tudi mene ta neučakanost me žere, v ponedeljek sem bla prav depresivna, ma vem da to samo škodi mojemu telesu, zato je treba mislit pozitivno!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

06.08.2008, 09:21

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

dobro jutro punce,

kak ste danes? Jaz sem full neki lena pa user posted image ! Včeraj sem cel dan vezja delal za brata, ker konec tdne grem v Kmanik iskt drugo pošiljko. Tritisoč komadov. Vam povem, če tega dela nebi imela bi prav tanko piskala. Za prejšnji mesec sem dobila porazno penzijo. Samo 366€.Pa sem dala 100€ za nova očala, da vam loh sedaj pišem, da vidim kolkortolk normalno, pa polžnice, pa v trgovini in puff ni nič več. Joj kak kriza je to.Drug teden bom pa ob 400€; 200 za deklišno in 200 še za obleko!
No ja saj smo hotl zdaj pa mamo.
Sem vidla da ste se o šopkih pogovarjal. Midva sva dala posebej šopek delat za na grob njegovega očeta in brata! Poročni šopek pa bom metala.
Ravno včeraj sem zvečer na potihouser posted image da me moj ni slišal.Tolk pogrešam njegovega mlajšega brata. Dve leti je že od kar je umrl in bla sva full prjatla.Ga bom full pogrešala na poroki.user posted image user posted image
Ne vem kaj mi je res, full sem čustvena že dva dni, včeraj jeza, danes pa žalost.PLis naj me ena razvedriii!

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 6.8.2008 9:22:59 >

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

06.08.2008, 09:26

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Fragola in Baguska nisem misnla da sem noseča,ker do M mam še kr 10 dni,ampak pri nas so vsi nekej bolani,ne vem trebušna gripa jih daje.Tako da še jaz čakam to,čeprav redko dobim.Če sem noseča pa tok boljš.Pa mal sem že od vse ga zmatrana od dela.
ta mesec sva šla na če bo bo,če ne bo ne bo.Bomo pa še kr mal več user posted image user posted image user posted image ,sej nama ni nič hudega.Se mava prav fleten,ko naju oba po mal razganja!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

06.08.2008, 09:28

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Sepetalka ne razmišljat tko črno,dekliščino boš mela,punce ti bojo ziher kej lepega pripravle,žurala boš,mela se boš lepo,pozabla na probleme.Nasmej se in glej v prihodnost,kako vama bo lepo z možekam.user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

06.08.2008, 09:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Joj sepetalka.... misli pozitivno!user posted image  Evo... ti posiljam mal svoje dobre volje in energije, ti pa lahko men mal slabe, da ti bo lazje.....

Sej zmatrana pa zaspana sem tud jst skoz, ampak probam ne mislt na to oz skoz neki probam pocet, da ne mislim na to kok bi spala in nic delala... user posted image  Ce pa ze ne gre drugac, se pa ulezem pred TV in gledam filme.... user posted image

Barbaraa, no lepo da si na jasnem in neobremenjena.. user posted image  Jaz ti seveda zelim da bi bla noseca, le mislit ni fino pac dokler nisi zihr.... ceprav jaz se tok dobro vem kako to zgleda.

Pa seveda drzim pesti tud zate, da se cesa ne nalezes... user posted image

clock-img

06.08.2008, 09:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pa bubico mojo pogresam....

clock-img

06.08.2008, 09:47

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

hvala punce, saj njbrž je sam pms user posted image .Me je klicala že prjatlca in me mal v dobro volo spravla!
Jaz tut bubo pogrešam, kje pa je onauser posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

06.08.2008, 09:53

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

barbara ja upam da je bilo kar nekaj in je šlo mimo ... upam, zdaj sem govorila z vzgojiteljico je rekla da je tak kot vedno- živahen user posted image . No kaj se pa s tabo dogaja pa seveda čakamo novičke user posted image

maya dobrodošla nazaj user posted image  user posted image

baguska hvala za pesti user posted image  user posted image  in fejst ga žurajte user posted image  user posted image  

clock-img

06.08.2008, 09:57

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

šepatalka user posted image  pridejo taki smotani dnevi, naj hitro odidejo in pride sonček ... misli na lepe stvari user posted image

moje punce imajo pa danes sestanek (sem zvohala user posted image ) za dekliščino v soboto

clock-img

06.08.2008, 09:59

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

sepetalka, ce je pa pms, pol te pa stekam... user posted image

buba je pa ze dva tedna na morju.... user posted image user posted image user posted image

men se bo zmeeeeesaaaaaaaaaaaalllll!!!!!!!!!

clock-img

06.08.2008, 10:00

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pa daj privošči bubici da uživa user posted image  ... tud jaz jo pogrešam user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

moje punce imajo pa danes sestanek (sem zvohala ) za dekliščino v soboto

pricakuj najhujse!!!user posted image user posted image  se se spomnes kaj smo me uspicle?? user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

pa daj privošči bubici da uživa

klinc brez mene...... user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:18

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

ja boga baguška nouser posted image ! Saj buba najbrž kmal pride nooooouser posted image user posted image user posted image
sem ji pa mal fovš

clock-img

06.08.2008, 10:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst sm ji feeeeejst.... pol mi pa se sms poslje, da je na pol poti proti kornatom... user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:23

clock-img

fragola

pencil-img

3082

dej dej baguska ne zganji norcij, buba se zdaj more posvetit tudi možu kaj!!! Ko pride se bo pa tebiuser posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

06.08.2008, 10:25

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

moje punce imajo pa danes sestanek (sem zvohala ) za dekliščino v soboto

pricakuj najhujse!!!user posted image user posted image  se se spomnes kaj smo me uspicle?? user posted image

ja spomnim user posted image  ... no se bom pustila presenetit ampak mislim da se bo vse dogajalo v "moji" pizzeriji user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

buba se zdaj more posvetit tudi možu kaj

mal dolg se ze ona njemu posveca...... user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ampak mislim da

mislis, al ves!!?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:33

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

hm... baguska mislim, ker mene popoldan tudi ni ker sem na poroki ... pa nee tok si ne upajo da bi me vrgle z neba user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:33

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

midva greva pa danes na občino se dokončno zmenit o priimkih, pričah in ostalih podrobnistih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potem se greva zmenit za civilni protokol in zvečer še z muziko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

pa nee tok si ne upajo da bi me vrgle z neba

pa sej me je nismo vrgle..... se je sama!user posted image

clock-img

06.08.2008, 10:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

fajn zrihtita natasi... user posted image

joooj... kok sem fous karin zdele.... da tiste metuljcke v zelodcu.... user posted image

clock-img

06.08.2008, 11:47

clock-img

fragola

pencil-img

3082

joj karin srečno in danes mejse super!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

06.08.2008, 12:51

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pa nee tok si ne upajo da bi me vrgle z neba

pa sej me je nismo vrgle..... se je sama!user posted image

o sama sama se je vrgla ve ste jo pa gor spravle user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem