IZVIRNO SPOROČILO: fragola
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
jaz poznam ene k masta vsak svoj priimek in otroku sta dala pa čist svojga!
To je pa men grozno. Jaz pa hočem da mamo vsi istega, zato sva pa tako izbrala. Ker da ma vsak drgač mi ni. Za moje pojme more met familja enoten priimek, al pa pač dva(ampak vsi) če se tko odločjo.
familja naj bo familja, res je smotano imet tolk priimkov in otrok bo se samo čudil!
Točno zato sva se midva odločila zdaj za to da se poročiva. Karin je včasih rekla da se piše tko k jaz, včasih tko k se res piše po mojmu.... in je že nastajala cela zmešnjava, da ne govorim o tem, da sem klicarila okrog zanjo, pa sem se predstavila s svojim priimkom, pol pa noben ni vedu za koga kličem

pa še v službi ko dobivam opravičila dijakov nikol ne vem od koga so k imajo mame čist drug priimek

.... Mi je pa že zdaj panika k nikakor se ne morem sprijaznit, da bom menjala priimek... ma ne vem, upam da se bom potem navadila, ne bi bila rada vsa nesrečna potem

Men je tko čudno... tooook let sem se pisala V..... zdaj pa naj se kar F....... Po moje se bom sploh od začetka večkrat zmotila
Ellie: ja mene tudi to zanima... smo ravno danes z mami debatirale.... kolegica je rekla da njej so rekli 30 dag na osebo?????? sem ful v dvomih... ker nočem da mi pol ena gora peciva ostane
Bubaaaa::: daj svetuj.. kolk si ti mela'??'
Jutri šibam pa na en seminar v Celje tako da me cel dan ne bo
Uživajte!