writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

23.05.2008, 11:15

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

gostilna: ???????? kak predlog (pa naj bo Citiyu)

POD VODO v zgornjem nadstropju.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

a prideš pikovit??????

in resnično sem iz srca vesela, da so izvidi superrr....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

23.05.2008, 11:15

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Jaz bi tudi prišlauser posted image .Upam,da utegnem.

clock-img

23.05.2008, 11:17

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bubica z največjim veseljem.Kdaj točno?

clock-img

23.05.2008, 11:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

in resnično sem iz srca vesela, da so izvidi superrr....

jaz tud - fuuuuuuuull iz srca!!!! in mocno stiskam pesti tud za sepetalko!!!user posted image

pikovit - sej jutr ni moja dekliscina.. je od prijateljice, ki se poroci naslednjo soboto..

bo pa kar pester program in upam da nam uspe, ker tale vreme nam ga ornk serje..

pridem pod vodo, ce mi le rata.. user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:18

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

am.... prišla bi naju 700 eur user posted image  user posted image    .... no saj se še nisva odločila.. verjetno jo bova pa vseeno pri Sladkaču vzela ker ima full full dobre... Navadna poročna torta je pa kos 3,00 eur in bi naju prišla 300 eur

nikol ne bi dala 700€ za torto...user posted image

ja saj sem jaz tud takega mnenja, tako da.... bomo videl .... ampak mi je tkooo neki posebenga user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:30

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

in resnično sem iz srca vesela, da so izvidi superrr....

jaz tud - fuuuuuuuull iz srca!!!! in mocno stiskam pesti tud za sepetalko!!!user posted image

Hvala vama.Res sem bila na trnih te 3 tedne.

pikovit - sej jutr ni moja dekliscina.. je od prijateljice, ki se poroci naslednjo soboto..
Ups sorčiuser posted image ,pa kljub temu,pojej Lekadol.

bo pa kar pester program in upam da nam uspe, ker tale vreme nam ga ornk serje..

Evo pa šeuser posted image od mene

pridem pod vodo, ce mi le rata.. user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:30

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Bubica z največjim veseljem.Kdaj točno?

14:15 danes v City parku v gostilni "Pod vodo"...user posted image user posted image user posted image

jaz mam oblečene ****čke štunfe....(da me prepoznate....) user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:36

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bubica a so ti naredili cenzuro?user posted image user posted image user posted image Kakšni so pol štumfi praviš?user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:42

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Bubica a so ti naredili cenzuro?user posted image user posted image user posted image Kakšni so pol štumfi praviš?user posted image

F u K a č k i štunfi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Joj bubica tale avatar se pa ne vid tok dobr kot je slika v resnici...user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:48

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bravo ratalo ti jeuser posted image user posted image user posted image O a si si avatar zamenjala.Lepo.Imaš tunizijskegauser posted image Bubica bom mogoče malce zamudila.

clock-img

23.05.2008, 11:51

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Joj bubica tale avatar se pa ne vid tok dobr kot je slika v resnici...user posted image

sej če bi rada ti lahk še 1x slikico prilimam....user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:52

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Bravo ratalo ti jeuser posted image user posted image user posted image O a si si avatar zamenjala.Lepo.Imaš tunizijskegauser posted image Bubica bom mogoče malce zamudila.

Egiptovskega mam...... kje si dobila Tunizijskega.....user posted image  user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

sej če bi rada ti lahk še 1x slikico prilimam....

ja fuuuuull bi... po eni strani... po drugi pa raj ne, ker mi bo pol se bl hudo, da si zdej porocena!!user posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Egiptovskega mam...... kje si dobila Tunizijskega.....

verjetno zato, ker je blo enkrat neki govora o neki đerbi tuki gor, ce se ne motim..!?user posted image

clock-img

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

sej če bi rada ti lahk še 1x slikico prilimam....

ja fuuuuull bi... po eni strani... po drugi pa raj ne, ker mi bo pol se bl hudo, da si zdej porocena!!user posted image

sej zdej je bolj zanimivo vse..tko, da se lahk zmenva....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:55

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska no .... saj vem da je draga torta user posted image , se itak še nisva nič odločila tako da. ... user posted image  ... in bravo za tvojo mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a ne kako ena malenkostna pozornost veliko pomeni user posted image

pikivit user posted image  user posted image  user posted image  za rezultat, smo vesele s tabo user posted image

hm... bubica... pa daj no kulturno govor user posted image  user posted image  user posted image  .. jaz sem pa kar v kavbojkah user posted image

clock-img

23.05.2008, 11:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jooooooooj pa se v  **** a r c a h  te bom dons vidla!!!?? user posted image user posted image user posted image  se mi bi kr zmesal!

clock-img

23.05.2008, 12:03

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

jooooooooj pa se v  **** a r c a h  te bom dons vidla!!!?? user posted image user posted image user posted image  se mi bi kr zmesal!

to mi deliiiiii...... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 12:05

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pikovit a vidva bosta naročila torto pri sladkaču

clock-img

23.05.2008, 12:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

baguska no .... saj vem da je draga torta user posted image , se itak še nisva nič odločila tako da. ... user posted image  ... in bravo za tvojo mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a ne kako ena malenkostna pozornost veliko pomeni user posted image

pikivit user posted image  user posted image  user posted image  za rezultat, smo vesele s tabo user posted image

hm... bubica... pa daj no kulturno govor user posted image  user posted image  user posted image  .. jaz sem pa kar v kavbojkah user posted image

no, sej nic ne recem... ce je vama ql in vama ni prevec dat tok za torto, pol kar! sploh ce mata tok denarja, da si to lohk privoscta!user posted image

ja fuuull mi velik pomeni... res me je full fajn presenetla.. nisem niti najmanj pricakovala tega! mi je pa pomoje full hvalezna, ker se jaz njej prejsnji vikend kupila par majck, ker si jih sama trenutno ne more privoscit... in da se mi vsaj mejckn odkupla, mi je pomoje rozice nabrala... user posted image

tud pr so kavbojke obvezna oprema... user posted image  zlo redko sploh kej drucga oblecem kot jeans.. dons sm pa sploh bl kavbojska, k mam se skornje kavbojske... user posted image user posted image

clock-img

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska in bubica... a se vama dogaja user posted image  user posted image  user posted image , bom kar timoteja pripeljala da vaju mal zlaufa (imata odvečno energijo) user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Egiptovskega mam...... kje si dobila Tunizijskega.....

verjetno zato, ker je blo enkrat neki govora o neki đerbi tuki gor, ce se ne motim..!?user posted image

Pa veš da maš prav Baguska.Sorči Bubica EGIPTOVSKIuser posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

to mi deliiiiii...... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

a zdej se bos pa se norcevala iz mene!?user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.05.2008, 12:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

bom kar timoteja pripeljala da vaju mal zlaufa (imata odvečno energijo)

pozabljas, da sem jaz bolana in cist fuc... ampak si z bubico mal moralo dvigujem!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem