writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

30.05.2008, 10:54

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja Nataši tole štrajka že par dni.Sem se razpisala,pol te pa ven vržeuser posted image Tako,da sem potem samo na hitro napisala-obnovauser posted image
Pa hvala za lepe željeuser posted image

clock-img

30.05.2008, 10:55

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Punce , samo še 7ddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   

Juuuuuuuuuuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

clock-img

30.05.2008, 10:55

clock-img

fragola

pencil-img

3082

user posted image   

juhuuuu, juhuuuu!

Upanje zadnje umre!

clock-img

30.05.2008, 11:07

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Lan in Serendepity želim, vama najlepši dan v vajinem življenju!!!

Naj sreča vajina ne mine,
Ljubezen lepa je, ko vzklije,
še lepša je, ko se razvije,
poroka pa ji da vonjavo,
ki spremeni jo v žlahtnost pravo.

Naj sreča lepe da spomine,
ljubezen nikdar naj ne mine!
Čeprav naokrog bo mnogo let,
poraja naj se spet in spet!

Upanje zadnje umre!

clock-img

30.05.2008, 11:10

clock-img

anabanana

pencil-img

933

He he baguska mene živčki tudi vedno na sračko udarijouser posted image  Ma dobro, bo šla vsaj kaka kilca s trebuha dol pred ohcetjo user posted image  to mislim zase, zate ne vem, kako stojišuser posted image

bubamara a sem ti že omenila, da sem gledala tvoje slikce in da so fuuuul fajn...si bila lepa.

Ma je sem padla noter pa še drugih stvari milijon... pa na daljavo je vse skupaj težje organizirat, pa dol so drugačne navade, joj ... evo spet me hvatauser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

30.05.2008, 11:11

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

fragola joj kako hitro boš na vrsti  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

30.05.2008, 11:11

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

anabanana vse boš lepo uredila in se bo izšlo kljub daljavi ... če so želje in volja je vse mogoče user posted image

clock-img

30.05.2008, 11:15

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola joj kako hitro boš na vrsti  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

komaj čakam!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

30.05.2008, 11:29

clock-img

anabanana

pencil-img

933

NATAŠI veš, da bom uredila saj se trudim maximalno, volje je pa fuuuul...user posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

clock-img

30.05.2008, 11:51

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

super anabanana user posted image

fragola uživaj počasi ta zadnji teden ker bo (po besedah bubice) prehitro prišlo in odšlo

clock-img

30.05.2008, 11:54

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

moje nevestice...kolk mislim na vas...res.... sploh ne morem verjet, da se jutri poročita  Lan in Serendipy....user posted image

dobila sm zs-je za tablice.... danes ko pridem domov jih vam pošljem na mail....user posted image user posted image user posted image

ve si  pa sprntajte tablice lepo obrežite.. zalimajte skupaj in jih neste plastificirat....user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa dvostransko lepilo in narahlo se zatakne za tablico in prilepi....gre pa lepo dol...user posted image user posted image user posted image user posted image

anabanana hvala za kompliment...user posted image

punce včeri sem pogledala 5000 fotografij, ki sta jih posnela fotografa in sem celo noč sanjala, da sem se spet poročila......kako je bilo lepooooo user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

30.05.2008, 11:58

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bubica hvala, si bom uredila da bo avtek tipi top ... kako pa je to s policaji če imaš take tablice gor?

ooo ..vidiš ti pa zdaj podoživljaš svojo poroko ... še malo pa jo bomo še me ..

lan in serendipity.. ..uf verjetno živčki delajo svoje ... pa en kup opravil še danes ... jutri pa kot rožice pred svoje može user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa solzice user posted image

clock-img

30.05.2008, 11:59

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

super anabanana user posted image

fragola uživaj počasi ta zadnji teden ker bo (po besedah bubice) prehitro prišlo in odšlo

najlepša hvala Nataši, res je hitro prevč, hitro gre ta čas!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

30.05.2008, 12:00

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pa naj se podvezica dobro odnese in ti prinese samo srečo user posted image  user posted image

clock-img

30.05.2008, 12:01

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Evo sem že iz kave,je praav fajn ko se ti nikamor ne mudi.Ko veš da si frej,kao frej,sej mam dela za pop... doma,ker ta vikend ne bo mogoče nič delat.

Bankc ne vem a sem napisala da si mela lep odekliščino.

Buba dej mi pošl še mal slikic,ker res ni časa da pridem albumček gledat,pa tako lepa nevestica si bla,pa ženin tud.

Še tri tedne pol sem pa že jaz na vrsti,kok gre hitro čas,kr preveč hiter.

Zdaj mi že v trgovin so začel,ka smo slišal da se boš poročila,prej pa nobeden,kamor koli grem povsod,nekej o poroki.Še mal pa bo,ni čuden da sem pol kr živčna pa prebavo mam zadnej čase fenomenalno!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam pospravlat,da zvečer začnem zaj utri mal pripravljat peciva.

slike pa upam da bodo,da se bomo kej slikali.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

30.05.2008, 12:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Evo, sem dala v album eno slikco oblekce, ki je najbl pdb moji... samo racunite se to, da bom jaz mela obute bele barinke, pa da nisem tok sexi.user posted image

clock-img

30.05.2008, 12:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

včeri sem pogledala 5000 fotografij

wau user posted image user posted image user posted image  svaka cast user posted image

clock-img

30.05.2008, 12:16

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska luštkana oblekca, taka preprosta user posted image  user posted image  - čist prava za tebe user posted image

clock-img

30.05.2008, 12:19

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Nataši sej imaš tablico samo spredaj...zadaj imaš svojo....user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 12:26

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Evo, sem dala v album eno slikco oblekce, ki je najbl pdb moji... samo racunite se to, da bom jaz mela obute bele barinke, pa da nisem tok sexi.user posted image

ne nisi tolk sexi...ti si BOLJ sexi.......user posted image user posted image user posted image user posted image

da te ne slišim več, da govoriš, da nis sexi....user posted image user posted image

clock-img

30.05.2008, 12:36

clock-img

fragola

pencil-img

3082

baguska lepa oblekcauser posted image user posted image user posted image

bankc vi sre se mele pa noro na dekliščini!user posted image user posted image user posted image

Punce, bi rada une majce z napisi in bi rada link, mi napišete, prosim!

Upanje zadnje umre!

clock-img

30.05.2008, 12:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

clock-img

30.05.2008, 12:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

clock-img

30.05.2008, 12:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

www.t-majice.si

clock-img

30.05.2008, 12:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

www.unikatne-majice.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem