writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

04.06.2008, 12:38

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

takle je;

user posted image

Ma zakon stara.Takega mava midva in ga ne dava.Ne menjam za nobenega drugega.

clock-img

04.06.2008, 12:41

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

takle je;

user posted image

Ma zakon stara.Takega mava midva in ga ne dava.Ne menjam za nobenega drugega.

a res?

a tud dizla?

kater letnik pa?

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

04.06.2008, 12:42

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

se pa s tvojim vozte buba!?user posted image  ce pa tvojmu kej ni vsec, mu pa povej, da nej gre on s svojim, vidve gresta pa s tvojim.. user posted image user posted image user posted image

avto je pa res zadnja stvar na svetu...user posted image

ja sej vem..... sam na morje pa res ne morva iti vsak s svojim..... pa sej bo že.... ga bo itak sam plaču...user posted image

neki mi povejte;  jaz bi si dala na tablice napis "Buba" .... kaj pravte??? ker moj mož se itak ful zgraža...user posted image  user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaa,ful dobr.Pa pust ti možeka,kaj pa oni vedouser posted image Ti kar naredi to.Bom vsaj vedela,kje se vozišuser posted image

clock-img

04.06.2008, 12:42

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja Bubica.Z A K O N!!!!!!!

clock-img

04.06.2008, 12:43

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

Bubaaaaa na pomočč , daj mi prosim pošlji še program s katerim se odpre tiste tablice, prosimmm!user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

04.06.2008, 12:43

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Letnik pa jeeeeeee,čak da grem pogledat

clock-img

04.06.2008, 12:45

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Bubaaaaa na pomočč , daj mi prosim pošlji še program s katerim se odpre tiste tablice, prosimmm!user posted image

sepetalka dej ti men naslov... pa bom jaz dobra dušca pa ti bom kar sprintala pa poslala po pošti....user posted image

ker bo najmanj dela..edino, če si naložiš Corela pa sama probaš...user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:47

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

2001

clock-img

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

se pa s tvojim vozte buba!?user posted image  ce pa tvojmu kej ni vsec, mu pa povej, da nej gre on s svojim, vidve gresta pa s tvojim.. user posted image user posted image user posted image

avto je pa res zadnja stvar na svetu...user posted image

ja sej vem..... sam na morje pa res ne morva iti vsak s svojim..... pa sej bo že.... ga bo itak sam plaču...user posted image

neki mi povejte;  jaz bi si dala na tablice napis "Buba" .... kaj pravte??? ker moj mož se itak ful zgraža...user posted image  user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaa,ful dobr.Pa pust ti možeka,kaj pa oni vedouser posted image Ti kar naredi to.Bom vsaj vedela,kje se vozišuser posted image

a ne bo dobr zgledal.. moj črn bitlčk.... pa na tablici bi pisalo BUBA ....user posted image

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Bubica ja itak,da bo lep

clock-img

04.06.2008, 12:48

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

pikovit bi ti vedla klk si se s tem mojemu na dušo ulegla....user posted image

ja on ga je šel včeri gledat in je čist nor nanj...

clock-img

04.06.2008, 12:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Bubica ja itak,da bo lep

najprej sem hotla, da bi mela ROMI, ker je okravjšava mojega imena, pa se je moj sploh zgražu...pol je pa on Bubo ven potegnu.. in mi je ta Buba tako simpatična ratala, da bom ziher si to dala...ker zdej mam MB in ne morem se po LJ furat z MB grbom...user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:52

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

pikovit bi ti vedla klk si se s tem mojemu na dušo ulegla....user posted image

ja on ga je šel včeri gledat in je čist nor nanj...

Sej boš ti tud.Bavarci pač znajo Bavarce delat.Res so zakon.user posted image user posted image user posted image Kar kupte,ne bo vam žal.

clock-img

04.06.2008, 12:53

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Buba mal povej za avto kok je,ker midva sva ful za passata,moj je čist nor nanj,kadar gre mim vedno prav lej najin avto.No jaz ga bom vozila,on bo pa cliota mel za na šiht.user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

04.06.2008, 12:53

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Buba z Mb se po Lj vozišuser posted image Si pa upašuser posted image

clock-img

04.06.2008, 12:55

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Buba z Mb se po Lj vozišuser posted image Si pa upašuser posted image

ne v MB sem kupila avto... vozim se iz Zagorja...user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:57

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Buba mal povej za avto kok je,ker midva sva ful za passata,moj je čist nor nanj,kadar gre mim vedno prav lej najin avto.No jaz ga bom vozila,on bo pa cliota mel za na šiht.user posted image user posted image user posted image user posted image

najin Passat je letnik 2001 in je ful ohranjen... sam čez 200 tisoč ima že na števcu..drgač pa res ful lep.... ocenili so ga neki čez 4000€..nič od nič....user posted image  pa res je dobr.... redno servisi...moj je itak ful prsran in je za vsako ****rijo letu k mehaniku in takoj popedenu..ker se vozi res ful daleč vsak dan in je rabu es ispravn avto...user posted image

clock-img

04.06.2008, 13:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

neki mi povejte; jaz bi si dala na tablice napis "Buba" .... kaj pravte??? ker moj mož se itak ful zgraža...

ja na tak avto kot ga mas ti, bi jaz dala user posted image  na katergakol drucga pa ne...

clock-img

04.06.2008, 13:04

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Bubica ja itak,da bo lep

najprej sem hotla, da bi mela ROMI .............................. neeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

pol je pa on Bubo ven potegnu....................................... jaaaaaaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 13:12

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

odločitev je padla; BUBA booooooooooo na mojmu bitlčku na tablici pisalo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 13:19

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bubica, napis BUBA na tablici bi bil full šponski, jaz sem za user posted image   user posted image   user posted image  in idealno za tvoj avto, res ne paše na vsakega

clock-img

04.06.2008, 13:19

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

odločitev je padla; BUBA booooooooooo na mojmu bitlčku na tablici pisalo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  

clock-img

04.06.2008, 13:43

clock-img

sepetalka

pencil-img

388

IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

sepetalka dej ti men naslov... pa bom jaz dobra dušca pa ti bom kar sprintala pa poslala po pošti....user posted image

ker bo najmanj dela..edino, če si naložiš Corela pa sama probaš...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ostala brez besed, zlata ampak res si zlata dušice.Se morva enkrat na user posted image dobit!
Tisočkrat hvala! Naslov ti pošljem na mail.user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

clock-img

04.06.2008, 13:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ni panikeeee.... user posted image

clock-img

04.06.2008, 14:00

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Jaz imam pa cvetičarno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem