writing-img

RE: Julijke 2007 - 6.del

clock-img

06.06.2008, 11:57

clock-img

majrim

pencil-img

3991

corfu...nič nisi čudnauser posted image ...ti imaš že dva...user posted image  in enkrat ko so tolko veliki in imaš spet čas eden za drugega je to itak povsem normalnouser posted image
...če katero zanima..sem dala nekaj slik od dopusta na moj bloguser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

06.06.2008, 12:11

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

majrim slikice so čudovite!!! Kakšen sonček je vajina Neža! user posted image  Zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da Neža dobi še sestrico ali bratca.

Dino user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

06.06.2008, 13:25

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Tako...

Jaz sem od zdravnika in iz službe. Pol julija in avgust bom delala 4 ure. user posted image user posted image user posted image

Izak spi, grem pospravljat, dokler še mi je.

clock-img

06.06.2008, 13:34

clock-img

baja*

pencil-img

2454

hej,

jaz sem že nazaj s kofetkanja. Rene ni htel zaspat v avtu, je blo zgleda prehitrouser posted image  zato je tam zdržal samo uro pa pol, potem pa ni več šlo, so ga očke začele srbetuser posted image no ja, boljše je kot ničuser posted image  videla sem se pa samo z madejko in Majem ter freycho in Ditouser posted image . Sanekova in Živa sta prešrpicali dve šolski uriuser posted image c c c... tak da se nismo videleuser posted image . Pa drugičuser posted image . Pupi tebe smo tud pogrešaleuser posted image . Ostale pa tak menda niti niste ble prijavljene...
No, nazaj grede je mali zaspal v avtu, doma sem ga samo prestavila v kinderpet, jaz grem pa zdaj kuhat, potem me pa čakajo priprave na jutrišnjo čago...

lp:)

clock-img

06.06.2008, 13:54

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Kakšen se vam zdi ta jedilnik za jasli?:

JEDILNIK JASLI

DATUM

ZAJTRK

KOSILO

MALICA

PONEDELJEK
2.6.2008

Skutin namaz z zelišči, črni kruh, mleko

Brokolijeva juha, haše omaka, pire krompir,  radič, sok

Mini žemljice, sadje

TOREK
3.6.2008

Črni kruh, maslo, marmelada, bela kava

Zelenjavna enolončnica z lečo, jabolčni zavitek, kompot, kruh

Grisini, sadje

SREDA
4.6.2008

Koruzni močnik, čokoladni posip, fige, suhe slive

Bučkina juha s kruhovimi kockami, telečja pečenka,
zelenjava na maslu,
mlinci,
kitajsko zelje v solati,sok

Sadje, polnozrnati keksi

ČETRTEK
5.6.2008

Carski praženec, mleko ali čaj

Goveja juha z zdrobovimi cmoki, kuhana govedina, špinača, pire krompir
sladoled

Probiotični jogurt, kruh

PETEK
6.6.2008

Pšenični zdrob na mleku, čokoladni posip, rozine

Pržganka, testenine s lososom in špinačo, solata, sok

Jagode, mleko

clock-img

06.06.2008, 14:03

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ronči, meni se zdi fajn jedilnik. Lepo pester. Pri nas je podobno: tukaj (glej jedilnik na desni strani). Otroci so zelo zadovoljni, vsaj moja dva pojesta še raje kot doma.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 6.6.2008 14:04:58 >

clock-img

06.06.2008, 14:10

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Kako lahko jejo solato...brez zob???

clock-img

06.06.2008, 14:41

clock-img

majrim

pencil-img

3991

moja ima 8 zob,pa še vedno se ji včasih ne da žvečit...tudi solato je probala,a ji je blo kislo..user posted image user posted image user posted image ...je pa dober jedilnik...mi je všeč,ker je full zelenjave
user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

06.06.2008, 15:46

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

Kako lahko jejo solato...brez zob???

naš izak čist brez zob prav spodobno je solato....

clock-img

06.06.2008, 15:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Men se tud zdi da je jedilnik kr v redu no. Pa ce rumba pravi da otroci radi jejo, pol bo sigurno v reduuser posted image .
Majrim, lepe slikice so. Ti jaz povem recept za ponoci. Ko zacne jamrat, ga kr pustim, nic ne vstajam al hodim k njemu, pa zaspi nazaj. Tako je bilo zadnji dve noci, jaz upam, da smo zdaj res reseniuser posted image . Pa raje ne bom prevec hvalila, ker se takoj obrne.
Zvesta, bravo za 4 urni delavnik, da je uspelouser posted image .
Baja, fajn da ste se lepo imele, 1,5h je boljse kot nicuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.06.2008, 15:56

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Zvesta, a je uspelo z rdeco peso? Se spomnim da si rekla da bos poskusla, ampak ne vem ce sem kje zasledila kako je prenesel.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.06.2008, 16:01

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Vidim, da vse hrepenite po drugem user posted image  in sanjate o nosečnosti...potem sem jaz edina čudna, ki si tega ne želi in ne hrepenim po tem user posted image   

No potem sem pa tudi jaz čudna, ker niti ne pomislim na to da bi bila spet noseča.

clock-img

06.06.2008, 16:26

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, a je uspelo z rdeco peso? Se spomnim da si rekla da bos poskusla, ampak ne vem ce sem kje zasledila kako je prenesel.

Kapica, je uspelo. Nobene reakcije, jedel jo je pa tudi kar. Tako da je zdaj vsaj 1x na jedilniku.

clock-img

06.06.2008, 19:49

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Vidim, da vse hrepenite po drugem user posted image  in sanjate o nosečnosti...potem sem jaz edina čudna, ki si tega ne želi in ne hrepenim po tem user posted image   

No potem sem pa tudi jaz čudna, ker niti ne pomislim na to da bi bila spet noseča.

Face sta! Pa rumba tudi!!! user posted image  Ve imate že vse najmanj dva srčka. Tiste, ki smo pri prvem pa jasno spet sanjamo. No, nekatere. user posted image

clock-img

06.06.2008, 19:52

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Ronči ne vem, kako je s solato brez zob. Izaku očitno gre. Anžej jo ima tudi rad, samo ima že 8 zob... Drugače se pa tudi meni jedilnik zdi ok.

madejka da spet ne pozabim... Anžej ima 8 zob!

clock-img

06.06.2008, 19:57

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

MA, meni je ta jedilnik čuden toliko, ker Izaku nikaor ne grejo kruhi z namazi. Sploh če so sladki. Ga kar trese, če mu dam kaj sladkega jesti.
No, pa tisti jabolčni zavitek sem zasledila, pa mi je bil hecen. In čokoladni posipi mi niso všeč.

Samo hebat ga, bo od septembra jedel pač tudi to.

Pa saj od zaetka jim še tudi kaj miksajo, ti jedilniki danes so pripravljeni skoraj za dvoletnike, ki so že celo leto v vrtcu.

clock-img

06.06.2008, 20:05

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Jedilnik se mi zdi ok. Manca je zelo pozno dobila zobe, no sedaj ima 4 s tem, da je četrti čisto mičken, pa že nekaj časa lepo hrano grize, tudi solato, obožuje pa češnje jo dam na pol, češnjo seveda user posted image   in potem tako hrusta, kot da ima polna usta zobuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

06.06.2008, 20:19

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Se opravičujem, ker uletavam na vašo temo.user posted image

Ne morem si kaj, da ne bi vprašala.

Zdi se mi, da sem danes v Europarku na otroškem igrišču srečala vaše tri prijeteljice s svojimi otročki. Vsaj mislim tako. Eni deklici je bilo ime Živa, eni pa mislim, da Dita, za tretjo pa ne vem. Ste bile to ve, ali so bile to kake druge?

Jaz sem bila tam z mojim Mihcem (tudi 11 mesecev) in ostalo družino.user posted image  Sicer pa čvekam z avgustovkami (Miha nas je prehitel).

Lep pozdrav!

clock-img

06.06.2008, 20:21

clock-img

corfu

pencil-img

3829

So prave, ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se bodo same javile!!!! Ženske razturate, vsepovsod user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

06.06.2008, 20:35

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Jumpy so res bile... jaz sem pa že prej morala domovuser posted image  

soooonček je, soooonček

clock-img

06.06.2008, 20:51

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

mateya24 vas pozdravlja... nima časa ne brat, ne javit se... Zala je spet bolana, nek virus.... revica...

clock-img

06.06.2008, 20:58

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

So prave, ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa se bodo same javile!!!! Ženske razturate, vsepovsod user posted image

So bili trije dojenčki na kupu, pa vsi enajst mesecev stari. Se mi je prec zazdelo, da so RR-jevke.user posted image  

clock-img

06.06.2008, 21:25

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Ja smo bile taprave ja user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

moja je Dita, Sanekova pa Živa... je bila pa še pupi z Najo......

clock-img

06.06.2008, 22:26

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kaj zdaj babike, kje ste?

soooonček je, soooonček

clock-img

06.06.2008, 22:53

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Spimo user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem