kaj se bo zgodilo, ko se bo bebica rodila in bo potrebno malo več denarja porabiti zanj...ta mala bo pa v teh mesecih navajena in "razvajena", da vse dobi...potem pa ji bo naenkrat rekel, da zdaj pa ji ne more to kupit in naslednjič spet in mogoče še kdaj....potem pa bo res začela sovražiti mene in dojenčka, ker bo videla, da odkar je na svetu, da več ne dobi vsak dan daril, kot prej...ker jo zdaj zasipava s stvarmi...
A je katera tudi na to pomislila?

no comment
Kalbo, se čist strinjam s tabo.
Poleg vsega pa, tut moj se nikol ni vrtel okol mene, ko sem bla noseča.
Mism, da me še nikol v življenju ni vprašal, kak se počutim...
Dušica, ti si vrjetn pričakovala, da se bo za njega ustavu cel svet, zdaj ko si noseča in se bo še samo s tem ukvarjal, ane.
In ker se ni, ti gre malo v nos tole, da se ukvarja tolk s hčerko.
Ne mislim nič slabega.
Samo nasvet, da se bo vrjetn oddaljil od vsega še bolj, če ti bo šel njegov odnos s hčero v nos.
Malo potrpljenja, on naj pač sprejme to tko, kot lahko, ne ga neki posiljevat s tem, da bi se moral kr naenkrat veselit in skakat okol tebe.
Mogoče ma mal slabo vest zarad hčere. Probaj na izi, poskrbi, da se boš dobr počutla zarad sebe.
Pa mal časa daj vsemu in se probajta pogovorit mal kasneje.
Mogoč bi mu pa blo všeč, da bi se tut ti bolj ukvarjala z njegovo hčero, dokler nimata bebice, da bi vidu, da je tut tebi do tega in ne bi mel slabe vesti.