writing-img

RE: ali alkohol res pomaga?

clock-img

23.04.2008, 06:45

clock-img

srki

pencil-img

9222

En stamperle prezene marsikatero tezavo stran. To je govorila pri nas ena stara gospa, ki se je res spoznala na domaca zdravila in zelisca. Pa tudi sama sem, ce me je bolelo v zelodcu ali trebuhu, posegla po kaksnem brinavcku ali orehovcu. Snops pomaga tudi, ko se te loteva prehlad. Mater, sem prava pijankauser posted image

clock-img

23.04.2008, 06:47

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

če bi na tešče ruknila en šnopc bi bruhala tko al tko z ali brez bakterij v želodcuuser posted image

Vaja dela mojstra. Saj tudi jaz dobim kurjo polt, ze samo, ce to povoham, malo se stresem pa jeuser posted image

clock-img

23.04.2008, 07:12

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Itak, da pomaga, brinjevec res najbolje, samo je pa tako zani, da lahko bruhnem po njem. Drugae pa kaken orehovec ali pa navaden nopc, samo da pee. pa magari vrelo vodo pa s kolom po hrbtu.

clock-img

23.04.2008, 07:45

clock-img

Anonimen

Mah glede razkuževanja z alkoholom user posted image user posted image ? Verjetno "da", če v pravi dozi. Jaz vem, da nisem nikoli ravno tega prakticirala, pa nisem nikoli "staknila" kakšnih trebušnih virusov (ne v Keniji, Egiptu, Tuniziji, Maroku, Tanzaniji ne v Turčiji). Meni se zdi, da nastane problem želodčnih težav ravno pri tistih, ki se preventivno "cajtajo" z alkoholom, pa ga prej nikoli ne pijejo. Drugače pa je "šluk" domačega brinovca res super zadeva pri menstrualnih težavah, saj vsebuje veliko eteričnega olja, ki razširja žile in tako poveča pretok. Podoben učinek ima viski.

clock-img

23.04.2008, 08:10

clock-img

andrej77

pencil-img

185

jst ti lahko povem, da žganje dejansko pomaga... vsaj meni je, tako v Tuniziji kot Egiptu... sej ni nujno, da je šnopc, jaz sem imel jagermeister

clock-img

23.04.2008, 08:28

clock-img

malika

pencil-img

3199

Mi se razkuujemo na vsakem dopustu, pa je isto vseeno kje smo in kaj je za razkuevanje user posted image

Bom pa rekla, da res pomaga. Bila sem e v Romuniji (na maturantskem), mi  ki smo ga veselo ingali smo isto OK preiveli, nekaj pa jih je dobilo ful drisko in kozlali so - seveda tisti, ki v najbolj ludih letih niso prenaali alkohola. (Smo jim bili mi fuj in fej, in ne vem kaj vse, no pol pa so dobli porcijo)

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

23.04.2008, 08:36

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

pomaga

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

23.04.2008, 12:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.04.2008, 13:58

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ma kaj jaz vem.......

ko sem šla v turčijo in kasneje v indonezijo sem jacka nesla s sabo in zjutraj in zvečer naredila požirek.. kar je na koncu ostalo sem pa s coca colo zmešala in spila.......

problemov nisem imela ne v turčiji (19 dni) ne v indoneziji (27 dni) .....

clock-img

23.04.2008, 14:03

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz žganih pijač nikoli ne pijem, ker so mi iiii

ampak

na potovanjih jih pa veselo pijem vsaj enkrat na dan. Za enkrat še nisem mela problemov z zdravjem, pa ne vem a zarad šnopca al pekoče hrane.

clock-img

23.04.2008, 14:43

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

no, s šnopcom smo mi krožnike, beštek in kozarce razkužli. če je dost močen, ga lahko še zažgeš in maš res razkuženo. mal smo ga tudi skrnili in preživeli. če pa preveč žganice popiješ, ti pa glih tko ne uidejo črevesne težave. torej, po pameti.

brinovc je pa tudi dober, če želodec boli. mal ga daš na kocko sladkorja in poližeš ali pa kar en požirk, pa je takoj boljš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.04.2008, 14:46

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pomaga. Preverjeno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem