cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: bruhamo

clock-img

05.05.2008, 17:57

clock-img

lili8

pencil-img

184

Ja, moja punčka je tudi šele pri enem mesecu začela polivati. Vmes je bilo malo boljše, sedaj se mi pa zdi, da je spet slabše, kljub AR mleku (uporabljam Novalac). POnavadi poliva tudi 2,3 ure po obroku in izgleda kot sesirjeno mleko. Ali pri vas tudi tako izgleda? Aja, stara je pa skoraj 5 mesecev.

clock-img

05.05.2008, 18:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja je tud dolgo, do cca 1 leta, polivala. Tudi ko je že gosto jedla. In tudi npr. 2 uri po hranjenju. Sem misla, da je refluks, ampak naša P ni temu posvečala pozornosti. Je pa potem minilo, na srečo.
Ko je jedla GH je pa največkrat polivala po jogurtu.

clock-img

05.05.2008, 21:29

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Moja pupa je polivala do nekje 3. mesca in na trenutke se mi je zdelo, da je šlo vse kar je pojedla po tlehuser posted image Cele luže smo brisali user posted image
Pa vendar, sčasoma se je nehalo in danes sem zelo pozorna, da po vsakem hranjenju podreva kupčka.
Jaz bi na tvojem mestu povedala pediatru (saj zato so tam) in predvsem poslušala svoj notranji glas. Če se ti zdi, da je kaj narobe ne oklevaj in ne čakaj ampak se pojdi pokazat v ambulanto user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem