jaz bom pa takole povedala:kot študentka sem zanosila, pred porodom diplomirala in šla pač na socialno, kjer sem prejemala starševski dodatek. OBA sva živela skupaj,čeprav sva bila prijavljena na različnih naslovih. Na centru so me vprašali, če živiva skupaj in sva rekla, da ja, ker za ušivih takrat 30.000 tolarjev več pa se že ne bom bala, da me kdo prijavi, češ saj živita skupaj.ON ni bil kakšen težki podjetnik ali pa bančnik, da bi lahko rekla, da sva krasno živela, ampak sva pregurala. Ker tako kot je rekla maruškaŠ, bolje je imeti vso podporo partnerja, psihično in fizično, kot pa stalno gledaš, če kdo ne opreza, če ali kdaj pride tvoj domov. Glede države pa je tako: na vsakem voglu te goljufajo, kaj pa si moreš? Super če te ne dobijo, če kje goljufaš, če pa te, potem pa ti nabijejo poleg kazni še take obresti, da se raje zamisliš.Saj veste, "majhni" ljudje vedno nasrkajo, "živina" pa ostane cela, ker tako pomaga državi. o je moje mnenje, ti pa se odloči kaj boš naredila. Pa lep pozdrav