Jasna najina moža se bosta pa izmenjala. Moj je danes šel in se vrne v sredo.
Kasija in Jasna : Moj pa še sredino tedna pokrije - od jutri do petka.
HM: Ste me čist zrajcale s tem pogovorom o šopingu v HM-ju. Me je že prijelo, da bi šla tudi jaz, samo po vseh zgodbah o komplikacijah me je hitro popustilo. Vseeno veliko ugodnih nakupov
Srečanje - četrtek bi bil grad Kodeljevo super, če bo sonček, če bo pa bolj slaba napoved pa raje kje drugje, kjer lahko damo na tla, da se gibajo po svojih močeh
Naša pupika pridno je GH in še vedno tudi mamico. Uspe tudi par minut sedet brez opore. Kotaljenje in dvigovanje na rokicah obvlada, ritke pa še ne zna dvignit. Mogoče misli, da jo ima samo za kakanje. Kolk se je pa to spremenilo od uvedbe GH !!

Danes sva bili ravno v Mercatorju, ko jo slišim iz vozička "GRRRRRHHHHHH, GRRRHHHHHHH"

, je ful glasna ko kaka, čeprav je prebava nič ne matra. No, upam, da se bo naučila potihem kakat do poroke

K mal bo pa že mogla bit dama, ne pa da se bo vedno slišal GRRRRRHHHHHHHH, GRRRRRRRRRRHHHHHH in WC-ja!
Prej sem gledala moj malčkov dnevnik, ki mi ga je pisala mama ko sem bila dojenček. In sem prvi korak naredila pri 14h mesecih. Pa mam še zdaj občutek, da se hoje nisem glih dobro naučila Tko da dobrih genov za motorika moja

nima od kje dobit (tud iz

strani ne). Pa pri sedmih mesecih sem šla v jasli!!!!