writing-img

RE: Kako prenašate poletje?

clock-img

28.04.2008, 13:56

clock-img

Anonimen

Ja, nekje v zelenju in ob bazenu je tudi meni krasno prenasat vrocino, tudi na morju ni panike, ce je do 38°C, se itak vrzez v morje, ko je prehudo. V LJ je pa neznosno, pa pes vseeno hoce ven popoldne, je vrocina ne moti .. v gozdu je se nekako vzdrzno, samo je treba do tja priti. Doma pa nimamo klime, pa ceprav je sicer kar hladno stanovanje, je poleti groza.

Lani vem, da je bilo obupno, ko je bil tisti vrocinski val. Sem bila cel teden doma, ker sem imela tezave s srcem in vrtoglavico.

clock-img

28.04.2008, 13:57

clock-img

Anonimen

Obožujem poletje! user posted image

clock-img

28.04.2008, 14:33

clock-img

deja27

pencil-img

494

Ljubim poletje! Ljubim vročino! Ljubim sonce!

se podpišem,komi čakam,da se mal namočim v reko, ki jo imam čist zravn,res,da je mrzla ampak pašeuser posted image

clock-img

28.04.2008, 16:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: TIA22
Dopoldan ko je še znosno postorim vse, ko pa je ura 14h, jaz ne morem več funkcionirati!

Istouser posted image

clock-img

28.04.2008, 16:31

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

jaz sem mela ful rada sonce, vročino,...Sam od lani ko me je začelo srce zjebavat, mi je bilo pa obupno!  In sedaj mi je tudi že groza, ful sem trudna, nič se mi ne da, brez energije,...Vendar bo to verjetno spomladanska utrujenost. Upam, da bo letos poleti z mano bolje, ker lani me je kar v prsih stiskalo, ko je bil uni pasji teden!!

clock-img

28.04.2008, 19:27

clock-img

urši*

pencil-img

1037

Men je fajn , če je ene 25 stopinj, glih tolk , da si lahk v kiklci pa kratki majčki! Če pa je preveč vroče , pa mi ni glih fajn! Mi bo pa verjetno letos zelooo vroče , ko bom ravno v zadnjih mesecih nosečnostiuser posted image . Eh , se bom pa pod kakouser posted image  skrila, pa kak sladoled, pa bo svet lepšiuser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

clock-img

28.04.2008, 20:40

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

vročina in morje= super!!!!
predlani sem doživela vročino 40 stopinj, lani (na istem območju-okolica Mostarja) pa 45 stopinj!!!
vročina v Mb user posted image . pa it v službo in prit cel zašvican user posted image user posted image .

clock-img

28.04.2008, 21:33

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Poletje je zakooooooooooooooon.
Zime 14 dni  - vrh glave dosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem