sani,a tvoj reče "ne vekaj"mali tako vi tam govorite?
Torej si zdaj že to rundo zamudila,pa poskusita drugo leto...
Jaz pa otročka definitivno ne bi hitro imela,če bi ga še imela seveda,bi raje imela večjo razliko,ker bi potem spet imela dojenčka na novo,zdaj bi pa imela dva naenkrat,potem pa oba naenkrat že kar večja.Bi mi bilo lepše,če bi Klemen malo zrasel,potem pa pride spet en mali binclek.
Intruder,saj bo minilo to s taščo,zdaj gre ali pa je že šla,ne vem.Upaj,da ti drugič vsaj prave plenice prinese

.
V kakšnem trikotniku pa spi Vid??Klemen vedno spi kar tako.Na začetku sem imela neko reč,da je lepo ostal na boku,pa ni maral tega in sva stvar vrnila.
Klemen je spal spet vso noč...mami je tako srečna...
katarinas,meni se zdi da ima Klemen najraje banaino kašico.
lusa,se strinjam glede kratkih rokavov s teboj,jaz sem tudi mnenja,če je nam vroče je otroku prav tako.In ja,sem še živa.
Slikice pa so res lepe,tvoji punci bosta pravi lepotički,saj sta že zdaj,Daša je pa res prava zapeljivka s temi modrimi očkami...
Sva se pa s Klemnom na morju tuširala skupaj v kabini,ker bane tam ni bilo,zraven pa je za dva dni tudi nisem vlekla.In sva se imela prav lepo tam notri.
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Sem jo pa dala spat samo v bodiju z dolgimi rokavi in nogavičkami. Zunaj smo imele oblečene še čisto tanke poletne hlače in ji ni bilo preveč.
Klemen tudi spančka v pižamici s kratkimi rokavi in hlačkami,zoknčke oa v spanju kar izgubi

.
mml,tudi tvoji otročki so krasni,mali je pravi lepotec,Manca pa itak tudi s temi laski.
lunca,jaz marsikaj kupim in nič ne povem doma mojemu,pa nič ne opazi,je bolj take sorte.Tudi mojih cot ne opazi.Pravzaprav je to super,si lahko kupim,kar hočem,pa me nikoli ne vpraša za ceno...on misli,da imam to že staro...