Vsem, ki iščete službe držim pesti, da najdete kar iščete.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
ja, če greš sedaj, ti potegne še kaj drugega not. Vsaj prvo minuto, potem je pa o.k. Če se je moj 4 letni sin kopal....
Saj jaz sem se tudi že kopala, ko je imela voda 17°C...me je cela plaža opazovala, ker je bilo zelo zelo malo junakov, ki bi šli v vodo in seveda se potem nisem mogla obrnit in it ven.
Koliko pa naj bi bilo morje toplo, da bi se lahko naši

tudi kopali?
Danes sem bila v Pikapolonici v Nm in bodo Fredov obroč dobili konec tedna, torej v soboto ali pa v ponedeljek. Škoda, ker sem upala, da bova šli mogoče z Nejo v soboto plavat.
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Glede kotaljenja in ostalega napredka, ki bo še sledil. Na fizioterapiji sem dobila list s splošnimi informaciji glede ravnanja z
in na koncu prav lepo piše, da naj nas ne skrbi kdaj se otrok, obrača, kotali plazi ali shodi, temveč kako.
Neji se tudi ne da preveč obračat in počne to izjemoma. Se mi pa najbolj dopade tale masten del na koncu, ker moja "tašča" je oba svoja posilila, da sta čimprej shodila. Meni je to tako kretensko. Otrok bo shodil, ko bo pripravljen. Nič ni narobe z njim, če ne hodi pri 12 mesecih. Se mi že obetajo nove borbe.
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Pa saj tudi mleka ravno ne pospravi na en dva tri. En obrok je največ 170 ml.
Pa če ima 5x po 170ml je to še vedno več kot poje Neja.
mala pikica
za

.
sonček balonček imate hudo posteljico.
TRIŠ
, da je Muri doma. Zdaj ga pa kar priveži, da ti spet ne uide.
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
sunny-ja v A imajo 100% aptamil2 AR
Sva se že zmenila, da takoj, ko dobim tvojo potrditev v A in bova kupila mleka za ene 2 meseca. Kje ga pa ti kupuješ?
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sem glupa za te zadeve.
No, no...tako hudo pa spet ni.
Luša
, da se čimprej pozdraviš.
Pošljem, da ne bo reklo...we're sorry...